Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
174.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    İçini açmayla garanti dışı kalmaz

Ağustos 08 de kuzene konya - teknosa dan aldığımız LG E 500 fandan ses gelmiş senin gibi
    Kuzen dedi ki çak motoru gibi

Teknoyasa vermiş tamir etsinler diye 3 hafta oldu.
    Beklemede şu anda.

quote:

Orjinalden alıntı: perçinel

Arkadaşlar lg e500 uapspt notebookumdan fan sesi gelmeye başladı böyle sorunla karşılaşan oldumu acaba?
    İşlerimden dolayı servise de göndermek istemiyorum kendim açıp temizleyeyim filan diyeceğim ama
    garanti dışı filan kalır diye de yapmak istemiyorum acaba problem yaşayıp kendisi çözömüş arkadaşlar varmı??

Orjinalden alıntı: kasimpashali

Öncelikle E500 kullanan arkadaşlara selamlar. lafı fazla uzatmadan konuya geçmek isterimi. 1 hafta önce 22.11.2008 tarihinde istanbulda yapılan bilgisayar ve tüketici elektroniği fuarından mediamark satandından E500 U.AP44T (Core2due T7700, 2 gb ram, 200 gb HDD, 256 MB Nvidia 8600m gs (64 bit) özellikleri olan notebook'u 1.400 ytl taksitle aldım. ancak forumu inceleme imkanı bulduktan sonra ekran kartının 64 bitlik olduğunu öğrendim ve GPU Z test programıyla baktığım zaman gerçektende 64 bit olduğunu gördüm, şarjı az gidiyor, ama hızlı bir makina, madiamark'ın broşürlerine baktığımda ürünü 14 gün içersinde iade edebilineceği yazıyor. sizce başka bir makina alıp bunu iade edebilirmiyim. veya sizce bu fiyat bu notebook a göre iyimi. ürün iade ederken kutusunu ve diğer aksesuarlarını iade etmem gereklimi. sizlerden ricam bu 14 gün dolmak üzere olduğundan bu düşüncelerime cevap vermenizdir. kendim boluda yaşadığım için aradaki yoluda göz önünde bulundururararak değiştirmeye gidip bunun yerine başka makina alsam olurmu. ne tavsiye edersiniz. yotumlarınızı acilen beklemekteyim. iyi akşamlar iyi çalışmalar.

selam arkadaşım iade etmene bişey diyemem bende aşağıdaki bilgisayarı 2 gün önce istanbul optimum media marketten aldım. istersen götür iade et bundan al daha ucuza gelir yalnız iadelerde kredi kartının sliptini mutlaka istiyolar. benm makinanın özellikleri aşağıda bi bak git değiştir. sana kalmış bir de dikkat ettim sanki burada LG den memnuiyet oldukça az gibi be buna inanmıyorum. bende kalite anlamında o kadar kötülenmesi haksızlık. hele böyle özelliklere göre.

LG E-500 KA2IDT

core2duo T8100
    15.4 WXGA TFT LCD
    ATI radeon HD2400 256 MB
    1+2GB DDR2 RAM
    DVD RW+
    250 GB SATA HDD
    wireless, bluetooth, 4 in 1 kart okuyucu, 4 USB, modem, TV-OUT, webcam 1,3 mp

1299 YTL bonusa peşin fiyatına 5 taksit yapıyolardı.

• LG E500 modeli olanlar
    Denetim Masası / Ses yöneticisine girip KAYIT kısmında Mix özelliği var mı bakabilirler mi?
    Özellikle vista kullananlar

Bu özellik XP de vardı diye kaldı aklımda
    Ancak Vistada bunu göremiyorum

Notebook ses kartının özelliğinde de olmayabilir,
    Driver veya yazılım kaynaklı da olabilir
    Ancak hangisi olduğunu anlamam için sizlerden gelecek cevaplara bağlı?
    Vista resmi benim değil forumda başkasının vista resmi.

XP deki hali

Vistadaki Hali

• quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

LG E500 modeli olanlar
    Denetim Masası / Ses yöneticisine girip KAYIT kısmında Mix özelliği var mı bakabilirler mi?
    Özellikle vista kullananlar

Bu özellik XP de vardı diye kaldı aklımda
    Ancak Vistada bunu göremiyorum

Notebook ses kartının özelliğinde de olmayabilir,
    Driver veya yazılım kaynaklı da olabilir
    Ancak hangisi olduğunu anlamam için sizlerden gelecek cevaplara bağlı?
    Vista resmi benim değil forumda başkasının vista resmi.

XP deki hali

Vistadaki Hali

Vista kullanıyorum resimdekinin aynısı Yani mevcut

• Teşekkürler
    Sorun vistanın standart kurulumunda galiba
    Varsayılan olarak sitereo mix özelliği devre dışı bırakılmış
    AYnı bölgede üzerinde sağ tıkla devredışı kalmış aygıtları göster tıklayınca geldi.
  • Arkadaşlar servise gönderdiğim makine geldi makinenin cpu kanallarını ve fanını temizlemişler herhangi bir değişeni yok makineyi açtım sanki hiç ses gelmiyor gibi(inşallah herhangi bir hata çıkmaz) kısacası aklınızda bulunsun benim gibi makineyi toz alabileceği ortamlarda bırakmayın ve mümkünse fanın havayı rahatça dışarı atabileceği şekilde makineyi kullanın ( kumaşların koltukların vs. üzerinde kullanmayın) ve tekrar söylüyorum açıkken kesinlikle cpu nun bulunduğu bölgeden tutmayın ki benimle aynı tecrübeyi paylaşmak zorunda kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 21 Aralık 2008; 19:34:52 >
    Aquila Non Capit Muscas- Vir Prudens Non Contra Ventum Mingit- Facito Aliquid Operis, Ut Semper Te Diabolus İnveniat Occupatum-Audaces Fortuna Juvat-Summum İus Summa İniuria- Aut Disce, Aut Discede, Manet Sors Tertia Caedi
  • arkadaslar bişey sormak istiyorum e500 serisi lg yi 2 ay önce aldım ilk açılışta kendisi harddiski ikiye böldü suan 2 partition halinde ben recovery yapmak istiyorum sorum şu recovery yaparsam 2 partition birden gidip ilk alınan tek parça haline gelip içindeki hersey gidicekmi yoksa 2. bölüm D kısmı bişi olmadan kalıcakmı yardım ederseniz çok sevinrim teşekkürler....
  • recovery cd leri markadan markaya değişio ama kendisi hdd yi ikiye böldüyse başta , recovery yapacağın zaman sana seçenekler sunmalı entire hdd yi mi biçimliyim yoksa sadece partition c: yi mi die sorar . c: dersen diğer kısmdaki bilgilere bişey olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: perçinel

Arkadaşlar lg e500 uapspt notebookumdan fan sesi gelmeye başladı böyle sorunla karşılaşan oldumu acaba? İşlerimden dolayı servise de göndermek istemiyorum kendim açıp temizleyeyim filan diyeceğim ama garanti dışı filan kalır diye de yapmak istemiyorum acaba problem yaşayıp kendisi çözömüş arkadaşlar varmı??

bu modelden bendede var aynı şekilde fan sesi oluyor bu e500 lerin genelinde var temizlemek sorunu çözmüyor ben temizledim fanı gine aynı komle söküp yağlamak lazım çözüm olarak ama oda baya sıkıntılı bir iş mecbur çekiyorum sesi
    Resferans formdan 36 işlem sıfır sorun diğer sitelerde yüzde 100 olumlu yorum 135 işlemde (https://www.sahibinden.com/uye-profili/nesimicay/detay/0) 97 işlemde (www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=101430)
  • arkadaşlar e500 uapspt birde ddr800 desteklemiyor şöyleki ben aldım bi umutla ama ddr333 olarak gördü bios güncel ama herhangi bi ayar bilen varmı yada ddr800 gösterebilen
    Resferans formdan 36 işlem sıfır sorun diğer sitelerde yüzde 100 olumlu yorum 135 işlemde (https://www.sahibinden.com/uye-profili/nesimicay/detay/0) 97 işlemde (www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=101430)
  • öncelikle herkese merhaba yaklaşık 2 ay önce E500-K.APGWT aldım kısa süre öncede dvdrom vista da cd/dvd okuyamadığı için xp yüklemeye karar verdim önce xp ile format çekip ne var ne yoksa sildim c sürücüsünde sonra xp SP2 yi yükledim fakat şimdide vista yı yüklemek için kullandığım LG Recovary Center adlı dvd vista yı yükliyemiyo scanning,partition and formatting bölümünde takılıyo gibi ne yapmam lazım

• Lg e500 uap22t cihazımın ekrandaki üst kapağı kırıldı ne kadara yapar acaba servis bir de tamamen kasayı değiştirirsem ortalama bi fiyat verebilecek olan varmı 1 metre yükseklkten düştü sadece üst kapağı kırıldı harbi çok sağlammış
  • Recovery için gerekli olan dosyalar o 1 gb lık bölümde tutuluyordu. Keşke format atmadan önce internette bir arama yapsaydın. Forumda daha önce de aynı durumla karşı karşıya gelen ya da o 1gb lık alanın ne olduğunu öğrenen bir çok kişi oldu (ben de burdan öğrendim).

Eğer yakınlarında e500 kullanan varsa, o 1gb lık alanın bir imajını oluşturup kendi bilgisayarına yüklemeyi dene derim. Ya da servisle konuş ama servis işi biraz sakat her zaman..
  • beyler bu bizim lg ler için televizyona bağlama imkanımız varmı bu sağ tarafta bi s simgeli bi çıkış var buna kabloyu nerden alıcaz deneyen varmı benim tv de vide girişleri var ama olurmu acaba maksadım laptop daki filmleri tv de izlemek.. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...
    Uğraştığına değmiyor

quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

beyler bu bizim lg ler için televizyona bağlama imkanımız varmı bu sağ tarafta bi s simgeli bi çıkış var buna kabloyu nerden alıcaz deneyen varmı benim tv de vide girişleri var ama olurmu acaba maksadım laptop daki filmleri tv de izlemek..
    ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...
    xp yükledim harddiskten garip sesler gelmeye başladı fan sürekli çalışıyo alet kafayı yemeden bi şeyler yapmam lazım herhangi bi vista cd si bulup yükledikten sonra kendi key ini girme olayı varmış ne kadar doğru şimdiden teşekkür ederim

benim sorunum şuyduki vista yüklüyken recovary cd sini çalıştıramadım vista yı tekrar yükleme ve recovery yapma gibi durum söz konusu olmadı muhtemelen dediğin 1gblik bölümde bi sorun vardı bende son çare olarak xp ile format atıp xpsp2 yükledim
    şimdiden teşekkür ederim

Orjinalden alıntı: TiSKE

Hiç iyi olmuyor
    Net değil ve ayar yapamıyorsun
    Uğraştığına değmiyor

quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

beyler bu bizim lg ler için televizyona bağlama imkanımız varmı bu sağ tarafta bi s simgeli bi çıkış var buna kabloyu nerden alıcaz deneyen varmı benim tv de vide girişleri var ama olurmu acaba maksadım laptop daki filmleri tv de izlemek..
    ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...

ben kullanıyorum gayet iyi oluyor görüntü de net iyi bir s-video kablosuyla halledebilirsin

• S video kablosunun iyisi nasıl oluyor?
    Bu kablo zaten Standart değil midir?
    Sendeki nin resmini ve şeklini buraya resim olarak koyar mısın?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.