Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
174.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Fluent2008

Volkan cvp için teşekkürler.Peki sence mesela 2 gb 667 Mhz ile 2 gb 800 Mhz arasında gözle görülür bir performans artışı olur mu?
    Yani 667 ile 800 arasında çok fark varmıdır?...

şöyle söyliyeyim durduk yere 667 den 800 e geçmem ama değiştiriceksemde 800 Mhz olanını alırdım
  • Bir buçuk ay önce lg e500 japspt aldım. Yaklaşık iki hafta önce ekranın sağ tarafında yaklaşık 3-4 cm iç kısımında dikey halde sarı bir çizgi belirmeye başladı. Bir iki dakika durduktan sonra kayboldu ve bende önemsemedim. Son iki hafta içerisinde arasıra belirip kayboluyordu. Bu hafta da şehir dışına çıktım ve şu an bilgisayarımla bir ton işim olmasına rağmen bu sarı çizgiye takmış ve bilgisayarıma düşman olmuş haldeyim. Hiçbir sorunum yoktu sağ hoparlöründen çıkarn cızırtıyı bile sırf servisle falan uğraşmamak için sineye çektim ancak bu daha bir iki aylık ve nerdeyse hiç kullanılmamış hatta ekranın arkasındaki jelatini bile yeni çıkarılmış aletin bu denli saçma salak bir soruna maruz kalması gerçekten rezalet ötesi bir durum. Şu an Yozgat'tayım ve bir aya yakın burada kalacağım. İstanbul'a gidip servise gönderme gibi bi durumum da olmadığından bir ay LG'nin yaptığı bu hatayı çekmek zorunda kalacağım malesef. Bu ve buna benzer birçok sorun okudum arama motorlarından. Belki forumdan da bilgisi olan birkaç arkadaş çıkar diye yazmak istedim. Ayrıca bu sorun o kadar çok canımı sıktı ki artık LG dizüstü bilgisayar almak ve kullanmak istemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: sefapalut

Bu Sorunu sistem geri yükle yaparak çözmüştüm ama bu sefer sisteem geride yüklenmiyo yeterince yer yok falan diyo ekran simsiyah sadece yapabildiğim şey ctrl+alt+delete başka hiç bir komut işlemi sağ tuş falan olmuyo nasıl çözebilirim bir yardım lütfen

Gene mi! Şimdi eminim denemişsindir ama klavyedeki windows tuşu ve windows tuşu+E kombinasyonu çalışıyor mu? Buradan sabit disklere girip yer boşaltabilirsin.

Olmazsa bilgisayarı güvenli kipte açmaya çalış, açılırken F8 e basarak bi menü çıkmasını sağla buradan hard drive ı seçip tekrar F8 e bas galiba böyleydi vistada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan285

Arkadaşlar "media test failure check cable" yazısıyla ilgili soru surmuştum.Bilen gören kimse yok mu?

Son zamanlarda format attın ya da bir disk bölümünü sildin mi? BIOS ayarlarını değiştirdin mi?
  • Hakan285 aynı sorun bende de olmuştu.sadece biostan boot ayarlarına girip oradaki sıralamayı değiştirmiştim.. önce hardiski oku ,,sonra diğer cd room,vs. diye değiştirmiştim ve geçmişti..Bi dene istersen..
  • arkadaslar bende yklasık 1 ay once ap44t aldım kapattıgımda bazaen acılması baya bi uzun sürüyo yaklasık 10 dakika kadar aynı pc den kullanan arkadaslardada aynı run oluyormu yoksa benimkindemi sorun var
    Teknik Özellikler
    Ürün Kodu E500-U.AP44T
    Aile E500
    İşlemci Cinsi Intel Core 2 Duo İşlemci T7700, 2.4GHz, 800MHz FSB
    İşlemci Hızı ( MHZ) T7700 (2.40 GHz)
    Ön Bellek 4 MB
    Bellek 2048 MB DDR2 (2 X1024 MB) 667 Mhz
  • Fluent 2008 Teşekkür ederim.Söylediğini yaptım ve sorun çözüldü.Boot sıralamasında network,cd,sata var.Ben sata network cd yaptım sıralamayı.Networkun anlamı nedr merak ettiğimden soruyorum.Sata harddisc oluyor sanırım.cd bildiğimiz gibi.Ve cd den başlasa bi zararı olurmu?Tşkler

Orjinalden alıntı: hakan285

Fluent 2008 Teşekkür ederim.Söylediğini yaptım ve sorun çözüldü.Boot sıralamasında network,cd,sata var.Ben sata network cd yaptım sıralamayı.Networkun anlamı nedr merak ettiğimden soruyorum.Sata harddisc oluyor sanırım.cd bildiğimiz gibi.Ve cd den başlasa bi zararı olurmu?Tşkler

network ağ anlamına geliyor
  • LG E500-K.APGWT model laptop'ta Fn+F12 yapınca uyku moduna giriyor ama uyku moduna girdiğinde nasıl çıklıyor beceremedim yardımcı olmanızı rica ediyorum bunu nasıl yapacağım bilen arkadaşlar lütfen anlatsın
    An iki gün önce LG E500 aldım.İçinde Vista otomatik yüklü idi.Sonra bie .exe uzantılı dosya indirdim.Bu dosya metin belgesi olarak açıldı.Bunu değiştirmek istedim.Birlikte aç'ı kullanmaya çalıştım.Ama olmadı.Birlikte aç simgesi listede gözükmüyordu.Bundan sonraki bütün .exe dosyaları otomatik olarak metin belgesi olarak açılmaya başladı.Bu sırada PC güncelleme yapıyordu.PC'yi yeniden başlatmak için kapattım.Sonra açamadım.Bütün kipleri denedim.Güvenli mod vs...Ama açılamadı.Sanırım ya Windows'un programlama hatası yada güncelleştirme hatası olabilir.PC'ye format atmam gerekiyor.Ama Vista CD'si bende mevcut değil.Bazı arkadaşlarıma sordum bu olayı.Onlar PC'nin Vista'yı yedeklediğini ve bir tuş kombinasyonuna basarak otomatik format olayının olabileceğini söylediler.Acilen PC'yi çalıştırmam lazım.Vista CD'sini bulma durumum şuan imkansız.Şehre gitmem gerek bunun için.CD'siz format atmam mümkün mü?Arkadaşlar acilen siz değerli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemaktas -- 4 Kasım 2008; 18:44:28 >

• arkadaşlar bendede lg e500 var ve alalı 1 aydan az bi süre oluyo ama ekranı çok sallanmaya başladı sadece bendemi oldu merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cii_them

arkadaşlar bendede lg e500 var ve alalı 1 aydan az bi süre oluyo ama ekranı çok sallanmaya başladı sadece bendemi oldu merak ettim

yok herkesinki zamanla öyle oluyo servise sıktırabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemaktas

Merhabalar.
    An iki gün önce LG E500 aldım.İçinde Vista otomatik yüklü idi.Sonra bie .exe uzantılı dosya indirdim.Bu dosya metin belgesi olarak açıldı.Bunu değiştirmek istedim.Birlikte aç'ı kullanmaya çalıştım.Ama olmadı.Birlikte aç simgesi listede gözükmüyordu.Bundan sonraki bütün .exe dosyaları otomatik olarak metin belgesi olarak açılmaya başladı.Bu sırada PC güncelleme yapıyordu.PC'yi yeniden başlatmak için kapattım.Sonra açamadım.Bütün kipleri denedim.Güvenli mod vs...Ama açılamadı.Sanırım ya Windows'un programlama hatası yada güncelleştirme hatası olabilir.PC'ye format atmam gerekiyor.Ama Vista CD'si bende mevcut değil.Bazı arkadaşlarıma sordum bu olayı.Onlar PC'nin Vista'yı yedeklediğini ve bir tuş kombinasyonuna basarak otomatik format olayının olabileceğini söylediler.Acilen PC'yi çalıştırmam lazım.Vista CD'sini bulma durumum şuan imkansız.Şehre gitmem gerek bunun için.CD'siz format atmam mümkün mü?Arkadaşlar acilen siz değerli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler

Sanmıyorum. DVD de yok bilgisayar da açılmıyor.. LG de tuş kombinasyonu yok, sistemle gelen dvd ve hard diskin bir bölümünü kullanarak yükleme ya da kurtarma yapılıyor. Yani DVD gerekiyor gene.. Galiba 2. el aldın bilgisayarı DVD o yüzden yok.

Bu vesileyle elinde sistem ya da programların cd-dvd si olmayan arkadaşları uyaralım. Zor durumda kalmadan bu dvd leri edinip gerekli belgelerinizin yedeklerini de alın.

• Birileri benim başıma gelen sarı çizgi olayı hakkında bir yardım da bulunabilir mi acaba?
    Lcd ekran sorunu için servise gitme aşamalarını yazarsanız sevinirim. Şu an servis olmayan bir şehirdeyim ve sanırım istanbul'da ki bir servise göndermem gerekecek fatura istanbul da bilgisayar ise yanımda. Önce LG merkezi telefonu aramam gerekiyor peki ya sonrasında nasıl bir olay gerçekleşecek kargo ile bilgisayarı göndermem gerekecek ve faturaya ihtiyaç olacak mı falan.

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

quote:

Orjinalden alıntı: sefapalut

Bu Sorunu sistem geri yükle yaparak çözmüştüm ama bu sefer sisteem geride yüklenmiyo yeterince yer yok falan diyo ekran simsiyah sadece yapabildiğim şey ctrl+alt+delete başka hiç bir komut işlemi sağ tuş falan olmuyo nasıl çözebilirim bir yardım lütfen

Gene mi! Şimdi eminim denemişsindir ama klavyedeki windows tuşu ve windows tuşu+E kombinasyonu çalışıyor mu? Buradan sabit disklere girip yer boşaltabilirsin.

Olmazsa bilgisayarı güvenli kipte açmaya çalış, açılırken F8 e basarak bi menü çıkmasını sağla buradan hard drive ı seçip tekrar F8 e bas galiba böyleydi vistada.

Windowss tuşu + e çalışmıyo ama ben her türlü bilgisayarıma grebiliyorum hard disklerde öle doluluk falan da yok ctrl+alt delete çalıştırdan istediğim programa ulaşıyorum ama ekran simsiyah ve menü çubuğunu falan yok . . . f8 le hard diskmi temizliyo yoksa başka bi işlem mi hard drive

• LG e500-kpoet dizüstü bilgisayar almayı düsünüyorum
    özellikleri ıntel core 2 duo t5750 (2.0 ghz)
    256 mb atı hd 2400 ekran kartı
    2 gb ddr2 bellek
    250 gb hdd

Bu bilgisayar da auto cad ve 3d max gibi programları çalıstırmayı düsünüyorum sizce yeterli olur mu bu özellikler?
    acill biraz,
  • Açılırken F8 e basarak bi menüye ulaşaacksın, ordanan bilgisayarı GÜVENLİ KİP te açacaksın. Bu kipte windows sadece temel bileşenlerle çalışır. Bi ihtimal burada menüler görünebilir. Ben gene de hala program çalıştırabiliyoken bi virüs taraması yapmanı tavsiye ediyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.