Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
174.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: sertac-73

hknslh ..
    dostum ilgine teşekkür ederim dediğin gibi ayarlardan oldu gibi.

Rica ederim dostum,ne demek.ne yaptım ki.yardımcı olabildigime cok sevindim.
  • Arkadaşlar günaydın.E500 KPGWT modeli nasıldır kullanan var mı acaba?Bu bilgisayar alınır mı sizce?Ben de bugünlerde laptop alacağım ve sürekli araştırıyorum.Aklım hep toshibada ama bu laptobun özelliklerine göre fiyatı çok iyi.
    http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1301&IID=111805
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

Arkadaşlar günaydın.E500 KPGWT modeli nasıldır kullanan var mı acaba?Bu bilgisayar alınır mı sizce?Ben de bugünlerde laptop alacağım ve sürekli araştırıyorum.Aklım hep toshibada ama bu laptobun özelliklerine göre fiyatı çok iyi.

Sıcak fırsatlarda bu kampanyayı gördüm.Fiyat olarak cazip gözüküyor.

http://www.mavibilgisayar.com/?p=Haberler&id=223

• ya arkadaşlar bu kampanya çok güzel ama aklıma ekran kartı takıldı diğer sitelerde bu ürün için 256 mb paylaşımsız diyor ama brosürde 128 mb yazıyor nedir ne degildir ereyona bakın hipernex e bakın bunlarda ekran kartı farklı yazıyor beni bilgilendirebilirmisiniz tesekkürler
    "ekran kartı lg nin kendi sitesinde belirtildiği gibi aslında gf8400m zaten everest ile bakılınca 64 bit olması olayı anlatıyor. gf8400 overclock edilerek 8600 frekansına yükseltilmiş fakat bellek yolu 64 bit olunca kesinlikle 8600 performansı beklemeyin oyunlarda. "
    ben üreünü mavi bilgisayardan aldım 256MB nVidia GeForce Go 8600 bu yazıodu ekran kartında şimdi bu overlock mu edilmiş....

ayrıca benim asıl sorunum şu vistayı sildim binbir zahmet çekerek xp kurdum driverları kurdum herşey çalışıyor. ama özellikle bağzı oyunlarda bilgisayarım mavi ekran verio ve 1 sn. sonra reset atıo ne yazdığını bile okuyamıorum sadece oyunlarda oluo yani ekran kartını zorlayacak şeyler oyun dediğim de warcraft fazla bi config istemeyen bir oyun..

Çok faazla nvidia driverı denedim hiçbiri olmadı bios update ettim yine olmadı lütfen birisi bana yardım etsin...

daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu çözümü nedir??? (cs oynuyorum bişi olmuo w3 oynuorum çat kitlenio)

• quote:

Orjinalden alıntı: pr1vacy

Ekran kartıyla ilgili bir sorunum var...
    bilgisayarım bu E500 UAP22T Santa Rosa Mobile C2D 2.2GHz 2048MB 160GB DVD+-RW (Kameralı)
    başka bir sitede bir arkadaş ekran kartıyla ilgili şu yorumu yapmış ne kadar DOĞRU?
    "ekran kartı lg nin kendi sitesinde belirtildiği gibi aslında gf8400m zaten everest ile bakılınca 64 bit olması olayı anlatıyor. gf8400 overclock edilerek 8600 frekansına yükseltilmiş fakat bellek yolu 64 bit olunca kesinlikle 8600 performansı beklemeyin oyunlarda. "
    ben üreünü mavi bilgisayardan aldım 256MB nVidia GeForce Go 8600 bu yazıodu ekran kartında şimdi bu overlock mu edilmiş....

ayrıca benim asıl sorunum şu vistayı sildim binbir zahmet çekerek xp kurdum driverları kurdum herşey çalışıyor. ama özellikle bağzı oyunlarda bilgisayarım mavi ekran verio ve 1 sn. sonra reset atıo ne yazdığını bile okuyamıorum sadece oyunlarda oluo yani ekran kartını zorlayacak şeyler oyun dediğim de warcraft fazla bi config istemeyen bir oyun..

Çok faazla nvidia driverı denedim hiçbiri olmadı bios update ettim yine olmadı lütfen birisi bana yardım etsin...

daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu çözümü nedir??? (cs oynuyorum bişi olmuo w3 oynuorum çat kitlenio)

dostum bence o kişinin dedigi dgru overlock edılmıs ekran kartıdır.ama oyunlar hakkında bilgim yok umarım yardımcı olabılmısımdır

• quote:

Orjinalden alıntı: xturkx

ya arkadaşlar bu kampanya çok güzel ama aklıma ekran kartı takıldı diğer sitelerde bu ürün için 256 mb paylaşımsız diyor ama brosürde 128 mb yazıyor nedir ne degildir ereyona bakın hipernex e bakın bunlarda ekran kartı farklı yazıyor beni bilgilendirebilirmisiniz tesekkürler

dostum bu konuda haklısın bende araastırdım bircok yerde farklı yazıyo.kime sorduysam cvp alamadım,ne yapmak gerek onu da anlamadım

Arkadaşlar günaydın.E500 KPGWT modeli nasıldır kullanan var mı acaba?Bu bilgisayar alınır mı sizce?Ben de bugünlerde laptop alacağım ve sürekli araştırıyorum.Aklım hep toshibada ama bu laptobun özelliklerine göre fiyatı çok iyi.

dostum bence bu fiyata bu notebook cok güzel eger gücün yeterse hiç kacırma.ekran kartıda sana yeter sanırsam

• quote:

Orjinalden alıntı: huso11

quote:

Sıcak fırsatlarda bu kampanyayı gördüm.Fiyat olarak cazip gözüküyor.

http://www.mavibilgisayar.com/?p=Haberler&id=223

arkadasım bencede cok harıka fiyat,yani kacırılmaz bence

• dostum peki bana uygun xp driverını nerden bulucaz yani uyumsuz driverlardan kaynaklanıo hep bu mavi ekranlar

Orjinalden alıntı: hknslh

quote:

ya arkadaşlar bu kampanya çok güzel ama aklıma ekran kartı takıldı diğer sitelerde bu ürün için 256 mb paylaşımsız diyor ama brosürde 128 mb yazıyor nedir ne degildir ereyona bakın hipernex e bakın bunlarda ekran kartı farklı yazıyor beni bilgilendirebilirmisiniz tesekkürler

dostum bu konuda haklısın bende araastırdım bircok yerde farklı yazıyo.kime sorduysam cvp alamadım,ne yapmak gerek onu da anlamadım

ATI Mobility™ Radeon® X2400 XT(256M)
    heryerde bu yazıyor acaba bunun ekran kartınımı değistirdiler fiyat o yüzden ucuz

• quote:

dostum peki bana uygun xp driverını nerden bulucaz yani uyumsuz driverlardan kaynaklanıo hep bu mavi ekranlar

dostum xp driverlerini lg sitesinden indirebılırsın,eger ordan da bulamazsan önceki sayfalara bak linkler var orda.onlardan indir

quote:

quote:

heryerde bu yazıyor acaba bunun ekran kartınımı değistirdiler fiyat o yüzden ucuz

öyle birsey oldugunu sanmam,hem degıstırselerde sen aldıgında bakarsın ekran kartına özelliklerden eger o kart degılse zaten senın %100 hakkın vardır degıstırmeye

• yok yok yanlıs anlattım sanırım mavinin sitesinde 128 yazıyor baska yerlerde 256 mb yazıyor yani mavide zaten düsük yazıyor bi hak elde edemem en iyisi arasammı maviyi bilmiyorumki farzedin 128 mb 2400 hd ise 256 mb x 2400 den farkı nedir.

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle birsey oldugunu sanmam,hem degıstırselerde sen aldıgında bakarsın ekran kartına özelliklerden eger o kart degılse zaten senın %100 hakkın vardır degıstırmeye

• aldığım bilgiyi paylasıyorum aradım maviyi cıkan arkadas 2400 serisi 256 mb olamaz dedi 128mb paylaşımsızmıs peki ekran kartından anlayan arkadaslara sorum 128 mb hd2400 ekran kartı nasıldır oyunlarda mesela nfs carbonu kaldırırmı yada pesi bilen varsa memnun olurum.
  • quote:

aldığım bilgiyi paylasıyorum aradım maviyi cıkan arkadas 2400 serisi 256 mb olamaz dedi 128mb paylaşımsızmıs peki ekran kartından anlayan arkadaslara sorum 128 mb hd2400 ekran kartı nasıldır oyunlarda mesela nfs carbonu kaldırırmı yada pesi bilen varsa memnun olurum.

dostum dedıgın ekran kartı idare eder seni ama şüpheli...

indirmediğim sürücü kalmadı yaa heryerden 10912019480219 adet sürücü indirdim olmuoooo yokmu bi bildiğiniz çalşışan bi driver

dostum valla,gecen sayfalarda bana bir arkadas link vermıstı arkadas ondan kurdu calıstı.ama senınkınde neden calsmadıgını bilemicem galiba
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.