Şimdi Ara

LG E500 BUGÜNE ÖZEL ŞOK FİYAT!!!!!!!!!!! 300 TL!!!!!!!!!!! T7700 / 3 GB RAM /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Notebook' un tek sıkıntısı dvd sürücüsünün kapağı açılmıyor elektrik gitmiyormuş gibi. Ancak aygıt yöneticisinde donanımlar arasında görünüyor.
    Şarjı fazla süre dayanmıyor xp de 15-20 dk civarı (son günlerde böyle olmaya başladı.) Bir de işlemci fanının boarda giren socketi koptu. lehim yapabilenler için problem teşkil etmiyor ancak yapamayanlar forumda "laptopcum" nickli arkadaşta lg e500 modeline ait her türlü yedek parça mevcut. fanı 35 tl ye bırakıyor.

Notebook, Şarj Aleti ve Çantası ile birlikte verilecektir.

FİYAT 300 TL. İNDİRİM YA DA TAKAS KESİNLİKLE TEKLİF ETMEYİNİZ!!!!!!!!!!!!!
    FİYAT YALNIZCA BUGÜNE ÖZELDİR. GELİP ELDEN GÖREREK ALABİLİRSİNİZ...!

Notebook İnceleme Linki -http://www.cimri.com/lg-e500-u-ap44t-core-2-duo-t7700-2-4-ghz-2-gb-200-gb-tasinabilir-bilgisayar

Sabit Disk
    :
    200 GB - 5400 RPM
    Çekirdek
    :
    Intel
    İşlemci
    :
    Intel Core 2 Duo 2.4 GHz T7700 4 MB Cache
    Bellek
    :
    3 GB DDR2
    Bellek Tipi
    :
    DDR2
    Ekran Ölçüsü
    :
    15.4 inch
    Ekran Kartı
    :
    NVIDIA GeForce 8600M 256 mb (Max 1 gb)
    veri Yolu Hızı
    :
    800 MHz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Burak kardeş, bana yaptığını arkadaşlara yapma; arızalı anakartı kargoladım, sonra bana dalga geçer gibi, aşağıdaki PM'i gönderip aldın mı ürünleri dedin, PM'lerime cevap vermedin...Arkadaşlar ürün alırken dikkatli olun, arkadaş kesinlikle güvenilmez bir arkadaştır...

quote:

Kimden: Adem Özkur
    Kime: trusen
    Tarih: 12 Mayıs 2011; 17:49:30
    Başlık: Cevap: ...

Gönderin arızalı anakartı, yerine 320 gb lık disk ve eax550 e.kartı göndereceğim...
    Uğur mumcu mah. 2278 sk no 36/A kargo adresi Sultangazi/İstanbul
    sizde yazın kargo adresini...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

quote:

Kimden: trusen
    Kime: Adem Özkur
    Tarih: 18 Mayıs 2011; 16:15:13

Arızalı Anakartı bugün Yurtiçi kargo ile Adem Özkur (Burak Bey) adına gönderdim anakartı, Yurtiçi kargo takip no.-BV 277743'tür...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

quote:

Tarih: 28 Mayıs 2011; 16:15:13

Evet kargoyu teslim aldım. Yarın parçalarınızı belirttiğiniz adrese kargoluyorum.

quote:

Tarih: 31 Mayıs 2011; 16:15:13

hocam ne yaptınız cevap yazmadınız. test ettiniz mi ürünleri?

quote:

Kimden: trusen
    Kime: Adem Özkur
    Tarih: 31 Mayıs 2011; 17:38:10

Merhabalar Burak kardeş, artık emin oldum ki siz benimle dalga geçiyorsunuz, 2 adet PM attım, siteye girdiğiniz halde PM lere bakmıyorsunuz, sorun nedir kardeş, ürünler ne oldu, hangi kargo ile gönderdin, referans numarası nedir?...

Hala ne parçalar var, ne bir cevap var, 0541 8109085 ve 0212 4763311’den arıyorum, PM atıyorum, ne telefonlara cevap veriyor ne PM’lere lütfen bu arkadaşa karşı dikkatli olun arkadaşlar…

• pm yollandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.