Şimdi Ara

SATILIK HP i5 2.30 GHZ CPU, 4 GB RAM, HD5470 1 GB E.K, 500 GB HDD 870 - 820 - 790 TL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürün firmamızda bulunan teşhir ürünlerindendir. Teşhire yeni ürünler açıldığından kaldırıldı ve benimle birlikte 3 kişiye daha birer adet bu bilgisayardan verildi :) Kutu yok, çantası ve kitapçıkları, yanında verilen windows 7 starter cd si mevcut. Yaklaşık 2 - 2.5 ay kullanıldı. Ürün yanılmıyorsam fabrika çıkış tarihi 2011' in son ayına denk geliyordu. Evde olmadığım için evrakların arasında garanti belgesi mevcut mu değil mi bilmiyorum. Mevcut ise ürünü aldığınız günün tarihini atıp kaşeleyebilirim. Bu soruya net cevabı akşam verebilirim. (Belgeleri bulamadım, garanti yok kabul edin)

Tekrar söylüyorum, ürün max. 2 ay kısa aralıklarla kullanıldı!

Ürün özellikleri kabaca

i5 2.30 ghz işlemci
    4 gb ddr 3 ram
    500 gb 5400 rpm sata hdd
    Ati 6470M 1 gb e. kartı
    Bataryası 2 saatin üzerinde gidiyor (Genel anlamda bataryasız kullanıldı diyebilirim 2 ay boyunca)
    Dahili webcam
    DVD RW vs.
    Bluetooth (Linkte bluetooth yok denmiş ancak cihazda bluetooth var.)

Ürün kozmetik olarak çok temizdir. Paketi olsa ufak bir temizleme işleminden sonra 0 diye satılabilecek düzeydedir :)

Kablosuz mouse ve çantası mevcuttur. Yaklaşık 100 gb lık ufak bir film arşivim var onu da d sürücüsüne aktarabilirim isteyen arkadaş olursa. İstanbul içi elden alışveriş öncelikli tercihim. İstanbul dışına önce para sonra kargo şeklinde gönderebilirim ürünü. Takas kesinlikle yoktur.

Ürün fiyatı 870 --> 820 --> 790 tl' dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 22 Mart 2013; 13:19:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.