Şimdi Ara

LG E2381VR-BN nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 hafta içerisinde yaklaşık 3-4 yıldır kullandığım 19'' LCD monitörümü değiştirmek istiyorum. Bir modeli kararlaştırdım kafam da, fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum, fiyat aralığı 500 liraya kadardır, belki 50 lira daha artabilir, bu cihaz nasıldır onla ilgili bilgi istiyorum sizden, iyi değilse hangi modele yönelmeliyim?

Yorumlarınız için teşekkürler, iyi forumlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/lg-e2381vr-bn-23-e2381vr-bn-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58734

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 25 Temmuz 2012; 1:04:31 >

• Çok güzel bir monitör, alırsan pişman olmazsın Ama eğer oyun oynayacaksan bir de 2-3 ms monitörlere de bak :)
  • Monitörü kullanma amacın ne olacak film mi izleyeceksin yoksa oyun mu oynayacaksın. Hangisi daha ağır basar senin için. Ona göre öneri verelim daha iyi olu senin için. Ama baktığın monitör 5ms tepki süresine sahip. Bence bu fiyata daha iyi bir seçenek çıkar. Sen nerde kullanacağını söylersen yardımcı olalım.
  • http://www.ucuzcity.com/asp/product/16761/SAMSUNG-23-LED-1920x1080-HDMI-2ms-Genis-Parlak-Siyah-Monitor

bunu tavsiye edebilirim. 2ms gayet kullanışlı ve sağlam bir monitör.
  • Arkadaşlar, oyun ve film için kullanacağım.

@venom88 Hocam 2 ms(GTG) olmasını istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 25 Temmuz 2012; 11:29:28 >
  • Bu üründe karar kıldım galiba, vatan indirimi ile alacağım, %30 iken alamadım ya , 421 TL idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HKC marka nasıldır iyimidir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.