Şimdi Ara

LG E2360V-PN 23'' FullHD LED Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RessT

quote:

Orijinalden alıntı: Elmoor

Gerçekten hem oyun hem flim için ideal bir cihaz crysis2 çözünürlüğü sonuna kadar açtım,Harika bir görüntü veriyor gecikme olayını hiç farketmedim.

Dostum mümkünse Fifa ve Peste ghosting gibi sorunları varmı bakabilirmisin senin cevabına göre alacağım monitörü

Yani sen dersen ki film ve oyun için iyi ghosting sorunu vs yok siparişini vereceğim

Bu oyunlar bende yok Futbol oynamıyorum genellikle FSP Oyunlar oynuyorum. Üzgünüm deneyemiyeceğim.

• @Elmoor

Yinede teşekkür ederim

Arkadaşlar bu monitörle ilgili ghosting sorunu varmı

net bir bilgi yokta ama herkez film - Oyun performansını beğenmiş

@Elmoor

Yinede teşekkür ederim

ghosting test programlarıyla test ettim monitörü hiç bir sorun yok
    http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/ghosting-test.html
  • Cevap için teşekkür ederim içim rahatladı şimdi
  • Bu ürünün Gelişi 380 Tl Kendime Getirttim Ordan Biliyorum Ürünü Kullanıyorum Çok Memnunum Fakat Parlaklık Ayarlarını Sonradan Kendim Düzellttim Ps3 ümü kiraya verdim bu hafta sonu elimde olacak İnş O Zaman Bir Foto Çeker Koyarım :)
  • Konu,inceleme ve yorumlar için teşekkürler.. Bende bu monitörün 21,5 olanını aldım herşey aynı vatanda test ettim 23 le arasında sadece boy farkı var.Model e2260v şuan inceleme filan yapmak istemiyorum analog kabloyla bağlı.en kısa sürede bir dvı kablo alıp küçük bi inceleme yapıcağım.YAnlız aklıma takılan bişey oldu direk vatan mağazadan aldım ödemeyi yaptım monitörü denemek için montaj bölümüne gittim orda garantisini doldurcaklarını sölediler ben monitöre bakarken onlar granti ilerini hallettiklerini sölediler
    ewe geldim kutuyu açtım tükçe kullanma kılavuzu hatta türkçe hiç bişey yok garantiyle ilgili birşey yok acaba kutuya koymayamı unuttular baya kalabalıktı mağaza.
    monitöre bir bakışta
    çok şık duruşu olsun dizaynı olsun tam not alır
    ayak demişler sallanıyo olması gerektiği gibi bence sorun yok
    ekran tuşları güzel kaliteli kullanması kolay
    mat ekran arkadan monitöre vuran ışıkta kendimi görmüyorum
    görüş açısı baya güzel ıps leer kadar olmasada odamın her yerinden ekranı çevirmeden filim izleyebiliyorum
    renkler filan tatmin etti vga bağlı olduğu için olabilir ama az soluk geldi
    bide biraz fazla göz yoruyo crtye göre
    kutu içeriğinde Dvı kablo veya hdm kablo olabilirdi tükçe kullanım kılavuzu yok monitörde tükçe dil desteğide yok ama gerek yok kullanması kolay

• Merhaba arkadaşlar... LG E2360V-PN ile E2360S arasında ne gibi bi fark var arkadaşlar yorumlarmısınız...

Orijinalden alıntı: :::xXx:::

Merhaba arkadaşlar... LG E2360V-PN ile E2360S arasında ne gibi bi fark var arkadaşlar yorumlarmısınız...

S modelinde DVI ve HDMI girişleri yok.Bu bile arasındaki farkı ödemek için yeterli bir sebep bence.

2" için 20 lira fazla vermek doğru olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

2" için 20 lira fazla vermek doğru olur mu sizce?

Büyük ekran göz yorar ama filim izlemesi daha güzel olur.Ben bilerek 2260 modelini aldım çok memnunum 17" terfi ettiğim için bu bile büyük geldi yazı filan işleriyle uğraştımı ister istemez gözleri yoruyor
  • 500 TL sınırım var, bu monitörü almam önerilir mi?
    Renklerde sorun oluyor mu?(Soluk olması ve turuncuyu sarı yapması gibi şeyler okumuştum bu alet için)
    70~75 hertz arası kullanabiliyor muyuz?

Orijinalden alıntı: ferhatonair

quote:

@Elmoor

Yinede teşekkür ederim

Hocam bu programda monitörü test ederken yarış arabasının üzerinde ördek geçiyor ve sen ctrl ile geçiş anında fotosunu çekiyorsun .Foto net bir şekilde çıktı mı elindeki yazı ile birlikte ?o ekranın bir SS'unu eklersen çok makbule geçer be hocam .Yada aynı monitörü kullanan arkadaşlar bu arkadaşın verdiği linkteki programı kurup dediğim SS'unu eklerse kafamdaki bir çok şey netleşecek
    Birde merak ettiğim bu monitörün ekran yenileme hızı 60hz mi yoksa 75hz falan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 21 Ağustos 2011; 3:42:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarz

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatonair

quote:

@Elmoor

Yinede teşekkür ederim

Hocam bu programda monitörü test ederken yarış arabasının üzerinde ördek geçiyor ve sen ctrl ile geçiş anında fotosunu çekiyorsun .Foto net bir şekilde çıktı mı elindeki yazı ile birlikte ?o ekranın bir SS'unu eklersen çok makbule geçer be hocam .Yada aynı monitörü kullanan arkadaşlar bu arkadaşın verdiği linkteki programı kurup dediğim SS'unu eklerse kafamdaki bir çok şey netleşecek
    Birde merak ettiğim bu monitörün ekran yenileme hızı 60hz mi yoksa 75hz falan mı ?

bende bugun almak için fiyatı uygun performansı iyi monitor araştırıyorum arkadışın vermiş olduğu teti evdeki lcd ve laptomundaki lcd de test ettim ikisindede yzılar okunmadı elinde bu monitör olup test etme imkanı olan olursa çok yardımcı olmuş olur şimdiden herkese teşekkürler

• o teste bakıp monitör alıcaksanız bi 5 sene daha beklemeniz lazım diye düşünüyorum 5ms de aynıdır 2 ms de aynırdır hepsi aynı monitörlerin piyasadaki kafa yormayın ms ye artık başka özelliklerine bakın gene emin olmak için hem 2ms hem 5ms monitörde denedim ikiside aynı

Orijinalden alıntı: Love_For_You

o teste bakıp monitör alıcaksanız bi 5 sene daha beklemeniz lazım diye düşünüyorum 5ms de aynıdır 2 ms de aynırdır hepsi aynı monitörlerin piyasadaki kafa yormayın ms ye artık başka özelliklerine bakın gene emin olmak için hem 2ms hem 5ms monitörde denedim ikiside aynı

Hocam testlerin SS'lerini ekleye bilir misin ?
    Bizde kendi monitörlerimizde denedik bir karşılartırma yapalım derim

LG E2360V-PN 23'' FullHD LED Monitör

lg2360 standart mode

LG E2360V-PN 23'' FullHD LED Monitör

• Ortadaki mavi ışık kapanıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.