Bildirim
LG DV482
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu 392 nin bir üst modeli yanılmıyorsam farkıda usb ye kayıt yapabiliyomuş....?
"verdiğim bilgiler kesin bilgiler değildir" -
Yalnız modeli 492 değil, 482.
Yani bazı özellikleri de kırpılmış olmalı gibi geliyor bana.
Tahminim HDMI çıkışı olmadığı yönünde. -
bu ci,hazı kullanan var mı bi tandığın 250 gb 2,5 inçlik maxtor external hdd si var. onu direk taksak tanır mı görür mü bilen var mı. bide şu usb ye kayıt işi nasıl bişi -
Arkadaşlar, bende bu cihazı düşünüyorum, tecrübesi olan paylaşırsa memnun olurum. -
392'den tek artısı USB diske Audio CD'lerinden kayıt yapmasıymış. HD Upscale ve HDMI çıkış yok.
Metrocity Bimeks'de 392 ile aynı fiyatttaydı, 392 aldım. -
hdmi çıkışı yok diyen arkadaşım iyice inceledin mi sen cihazı.1 hafta önce dartyden 149 tlye aldım.kutusundan hdmi kablo çıkıyor.hdmı çıkışı optik ,koaksiyel çıkışı hepsi var.usbye audio cdleri direk olarak mp3 formatında kaydedebilme özelliği var.kumandası kullanışlı, 500 gb harici harddiskimi henüz deneme fırsatım olmadı.ntsf olduğu için de sanırım kısa zamanda bu konuda bilgi veremeyeceğim.şimdilik memnunum.eksi yönleri olursa bilgi veririm.
Saygılar... -
Evet, inceledim. Arkasını çevirip baktım filan.
Ama insanlık hali, belki gözümden kaçmıştır.
Fiyatı da 392'den düşük olduğundan acele karar
vermiş olabilirim. -
HDMI çıkışlı olan model 492 modeli bende var kullanıyorum..482 modeli nde HDMI çıkış yok...392 den farkı usb ye kayıt özelliği...İki hafta önce Philips 3360 modelini iade edip 492 aldım...Şu anda memnunum... -
arkadaşlar bir kaç gündür bu ürünü takip ediyorum. bir mağazada gördüm zarif estetik bir ürün ancak HDMİ yok sanırım. çünkü 492 modelinde HDMİ var ve ambalajının üzerinde de cihazın üzerinde de bunu belirtmiş. bu modelde ise böyle bir ifade yok. bugün hepsiburadadan 115 tl ye siparişi verdim, elime geçtiği zaman değerlendirmemi tekrar sunarım. -
Arkadaşlar cihazı aldım bir kaç gündür deniyorum. daha önce vestel 6500 vardı bazı kıyaslamaları ona göre yapcam.
- kutusundan scart kablosu çıkmadı. sadece sarı kırmızı beyaz jak uçlu bir kablo çıktı. onla kullanıyorum. ama bu iyi oldu. evde 72 ekran tüplü tv var scartla bağlayınca sürekli bir cızırtı yapıyodu bunda o sorun kalmadı.
- bir dvdye 4 divx film atıp denedim hem okuma hızı iyi hem de filmlerin hepsini gösterdi sorun çıkmadı.
- altyazı aynı cnbc-e kanalındaki gibi kalın beyaz harflerle gösteriyor. zemin renksiz. ama büyüklüğü ideal, görünümü güzel ve türkçe karakterlerde sorun yok.
- 8 gb kingston usb bellek ile denedim. belleğin içinde alakasız başka dosyalar ve film vardı. çok hızlı bir şekilde okudu ve izletti. sorun çıkmadı.
- eski cihaza göre gördüğüm en büyük eksiklik filmin süresini toplam veya kalan süre olarak göremedim. istediğiniz zamana atlama özelliği var ama.
- kumandası ufak kullanışlı, ancak aynı diğer cihazım gibi kumandadan ses ayarı yok.
ilk izlenim olarak diyebilirim ki şu anda çok memnunum.
unutmadan şunu da ekleyeyim. hepsiburada benden kargo katılım payı olarak 3,81 tl+kdv aldı ama ürün tesliminde gelen kargo fişinde bedel sadece 2,50 tl idi. yani çaktırmadan ordan tırtıklamışlar beni edepsiz herifler.
-
yaptığım uzun araştırmalar sonucu diyebilirim ki en iyisi lg 492 -
482 modelinde bazı filmlerde alt yazıları görebiliyorum, bazılarında göremiyorum. bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? yoksa sadece ben miyim ? -
Film dosyası ile altyazı dosyası ismi aynı olmak şartıyla cihaz altyazıları otomatik olarak açacaktır. Açmıyorsa kumanda üzerinden subtitle tuşu ile açabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: starbuck79
482 modelinde bazı filmlerde alt yazıları görebiliyorum, bazılarında göremiyorum. bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? yoksa sadece ben miyim ?
-
film ve altyazı dosyasına aynı isimleri vermiştim. belki bir boşluk, karakter falan yanlış olmuştur tekrar denerim.
kumanda üzerindeki subtitle tuşu bu durumda sürekli kapalı yazıyor. seçim yapamıyorum malesef... -
Aynı Dvd playerden bendede var film ile altyazı farklı isimde denedim sorunsuz gösterdi ama uzantısı srt olmak kaydıyla. -
1 saat önce aldım 482 modelini electroworld den 89 tl 5 taksit, 492 inerdeyse bunun 2 katı fiyatınaydı,
bi tek hdmi için tercih etmedim, fiyat bana çok uygun geldi hepsiburada da hala 115 tl gibi,
alıcak olursa haber veriim dedim arkadaşlar -
USB'si 2.0'mı 1.1'mi ona bakmak için LG'nin sitesine girdim ama LG'nin Türkiye sitesinde de DVD Playerlar hakkında ne kadar az ve yüzeysel bilgi vermişler,özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi edinmek na mümkün!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 13 Ekim 2009; 17:50:41 > -
alt yazı hususunda sinemalarda dahi kullanılan dünyanın her yerinde geçerli bir standart olmalı. tespitime göre arial bold 18 beyaz kullanılıyor. 18'den emin değilim.
lg dv482 alsam gözü tırmalayan, kalın, standartlara uymayan bir alt yazı mı söz konusu? bilen varmı ?
teşekkürler -
arkadaşlar ben 2 haftadır kullanıyorum
sadece 1 tane dvd haricinde hep usb den çalıştım,
bu fiyata tek kelimeyle mükemmel
ileri geri alırken biraz yavaş tepki verebiliyor,
bi de dvdkumandasında ses tuşu yok, ancak bunlar problemdeğil,
dizilerimi altyazı ile usb ye atıp izliyorum sürekli,
gerçekten bu kadar memnun kalıcağımı düşünmüyodum alırken
sanırım ben satsam bu kadar övmezdim:)
tek kelimeyle tavsiye ediyorum
cd den usb yekayıt özelliğini kullanmadım, ihtiyacımolmadı yani o yüzden fikir yazamıyorum
ama varmış kullanmasamda o daii bi özellik snrm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 24 Ekim 2009; 0:45:32 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X