Şimdi Ara

LG'den WebOS işletim sistemli akıllı televizyon ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
16.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mithataltin

    Bende daha öncesinde LG'nin 47LA740S modelinden vardı. Nisan 2014'de gidip 47LB652V aldım. Çok net söyleyebilirim ki kimse webos'lu LGTV aldığında smarttv aldım yanılgısına düşmesin. Kesinlikle başınıza dert alacaksınız. Bu tip TV'lerin çok net söylüyorum 5 katlı bir apartmanın penceresinden aşağıya atılması haktır. Yaşadığım sorunlara gelince.

    1- USB'den film izliyorsanız türkçe karakterler çıkmazsa her izleyeceğiniz film için sağdaki oku seçip ayarlara gelip altyazı dilini türkçe olarak işaretlemeniz gerekir. (Evet varsayılan bir ayar yok ne yazık ki...)
    2- DLNA özelliği olan bir ethernet destekli harddisk (NAS) sahibiyseniz sadece filmleri izlersiniz altyazı yok.
    3- Önceki TV'mde kendi içerisinde olan Plex uygulaması için bu s*kik TV'deki webos uygulaması olan PlayZ isimli uygulamayı parayla almanız gerekir.
    4- Bir tarafımı yırtmama rağmen TV'ye LG account'um ile login olamadığımdan, PlayZ (Plex türevi) uygulamasını paramla bile alamadım.
    5- Menü geçişlerinin yavaşlığı, kumandadaki menü tuşunun en üstte olması gibi konuları yazmıyorum bile.
    6- Yıllar öncesinde kullandığım Blackberry telefonlardan hallice olan bu ömür törpüsü olmaya niyetli WEBOS yüklü hiçbir marka cihazı ALMAYIN, aldırmayın.

    Derin sevgi, ve saygılarımla

    55LB730V sahibiyim.. Menü geçişlerinin yavaşlığından bende müzdaribim.. bundan dolayı servisi de aradım.. yeni updatelerle giderilecekmiş... beklemedeyim.

    usb den film izliyorum türkçe karakter sorunu yaşamadım ilk defa oynattıgım filmde sorun vardı aylarından turkce yaptım.. daha sonraki izlediğim filmlerin hiç birinde sorun yaşamadım.. sizin ayarlarda sorun var sanırım.

    pc den share ettiğim filmlerin hiç birinde altyazı sorunu yaşamadım.. NAS olayı farklı sanırım... denemek gerej

    pc den plex kurmuştum. tv de herhangi bir şey kurmadan plex hemen gördü onuda dün akşam farkettım gördüğünü ama iceriğine bakmadım.. gördüyse iceriğinide oynatır sanırım...

    tek problemim ilk acılıs yavas. hdmi arası geçiş yavaş. takmış olduğum usb hdd yı zart diye acmıyor .eski lg lh7000 anında tanıyıp acıyordu...

    bana kalsa gerektıgınde webos kapatılsa normal modda kullanılsa gerektıgınde acılan bıs sıstem olsa... yani acılısta yalın olarak tv acılsa... felan iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 20 Ekim 2014; 11:12:45 >




  • merhaba arkadaşlar ben bu tvye merak sardım ancak şöyle bir durum var . bu tvyi sadece ben kullanmayacağım ailemde kullanacak lakin onlar teknolojiden pek anlamıyorlar bu tv direk webos ile açılıp bi dünya işlem yaparak mı tv çalışıyor eğer öyleyse bizimkiler hayatta yapamaz bu işi.. ona göre alıcam cvp verirseniz sevinirim.

  • Güzel
  • Selamlar,
    Geçen ay LG 50LB670V aldım 2400 TL'ye M.Markt.com'dan;

    sürekli bellek hatası veriyor.. nasıl çözerim?
    Türkçe alt yazı sorunu nasıl çözebilirim?

    bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/144248/lg-32lb652v-82-ekran-3d-led-tv.aspx#specs

    bu ürünü almak istiyorum bilgisi olan yada başka bir tavsiyesi yazarsa memnun olurum

    Birde sormak istediğim bir şey var bu LG TV lerde kanal ayarı yapamıyormuyuz illa ki tv nin kanal programını mı kullanacağız bişeyler okudum forumda bununla ilgili ama tam anlamadım
  • bimeks internet sitesinden philips tv aldım açılmış kutu gönderdiler
    alacaksanız dükkandan alın kutusunun açılmamış olduğunu görerek alın
  • Bugün yeni güncelleme geldi.Hd deilde diger kanal geçişleri hızlandı.Ve şu yetersiz bellek sorunu sonunda çözüldü rahatça dizi izleyebildim alalı beri.
  • Webos ta keramet olsaydı hp satmazdı onu.

    Bug ve eksiklik gidermeden öteye gidemez o sistem.

    Fazla performans artışı beklemeyin.

    Utanmadan tv ye koydukları donanım ortada.
  • d smart sinema paket kanal tablosu kendim hazirladim...
    sadece türksat kanalları...
    tüm lg weboslar için kullanilabilir...


    sinema tv kanal tablosu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ato -- 29 Ekim 2014; 21:13:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xaroon

    quote:

    Orijinalden alıntı: iphone45

    quote:

    Orijinalden alıntı: Xaroon

    Yüklenilebilirmi bu webOS PB690V ye yükleyebilicekmiyiz ?

    bir bilebilsekah

    Dua gibi olmuş bir bilebilsekah
    bir bilebilsek ah

    :)))
  • biraz geç oldu ama alinabilecek en iyi led tv hem guzel hem hizli webos ozellikleride gayet hizli panele cok dikkat ederseniz köşelerde karanliklar oluyor ama tum tvlerde var zaten görünüş acisindan zarif ve şık tablet ve akilli telefonla tam uyumlu smart share ozelligiyle ewdeki internet ustunden 10 saniyede görüntü aktarimi olyor ben cok memnunum digiturk plus kullaniyorum gayet memnunum tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu webos sistemi sadece lg'de mi mevcut? bir de ocak ayında mı konuldu. henüz tam olarak kullanıcı geri dönüşü mevcut olmayan bir ürüne 2-3 bin tl para yatırılır mı?

    telefonlarda mesela ilk partiler genelde sorunlu oluyor. tv'lerde de bu sıkıntılar yaşanır mı?
  • WebOS işletim sistemli tv olsa neye yarayacak yıl olmuş 2015 hala WebOS uyumlu 3-5 uygulama var pek bir işe yaramıyor yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42LA660 tv kullanmış bir kullanıcı olarak 2013 seri tvleri WebOS için sakın elinizden çıkarmayın. Kesinlikle 2013 yazılımı webOS tan daha iyi. WebOS söylendiği gibi kesinlikle hızlı değil, menü geçişleri berbat, smart menüyü neredeyse 30sn de açıyor. Kanal geçişleri la serisinden daha yavaş. Gördüğüm tek iyi tarafı İnternetten film izlerken bellek hatası vermedi.
  • 42LA660 tv kullanmış bir kullanıcı olarak 2013 seri tvleri WebOS için sakın elinizden çıkarmayın. Kesinlikle 2013 yazılımı webOS tan daha iyi. WebOS söylendiği gibi kesinlikle hızlı değil, menü geçişleri berbat, smart menüyü neredeyse 30sn de açıyor. Kanal geçişleri la serisinden daha yavaş. Gördüğüm tek iyi tarafı İnternetten film izlerken bellek hatası vermedi
  • 3 ay önce 32LB652V aldım 20 gün sonra tv kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı servis bekliyorum gelmiyor şimdide ilk açılmada lg logosu çıkıp kalıyor 5 - 6 kere kapatıp açmam gerekiyor .. Kendiliğinden kapanıp açılma sorunu devam ediyor ama aza indi oda enerji tasarruf modu var otomatik olunca çok kapanıp açılıyor o modu kapat diyince 1-2 dk. da bir kapıyor açıyor yani çok çok fazla oluyor o modu maksimum yapınca ekrak parlaklığı kapanıp günde 1-2 ye düştü kapanma açılma. Birde zaman zaman webos diyip takılıyor. Aynı modelden arkadaşımda aldı beraber aldık onun tv de hiç sorun yok. Benim tv arızalımı çıktı acaba..

  • LG42LB670V MODEL TV Yİ VATANDAN ALDIM ÜRÜN BANA SIFIR KUTU DENİLEREK AÇILMIŞ TEŞİR ÜRÜNÜNÜ GÖNDERDİLER.ÜRÜNÜ DEGİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BOŞUNA ÜRÜN HİÇ BİR MAAZALARINDA KALMAMIŞ ONDAN DEGİŞİM YAPAMAYACAKLARINI SÖYLÜYOR VATAN GİRESUN MAAZASI. NEYSE ÜRÜN GÖRSELLİK OLARAK GÜZEL AMA WEBOS ÖZELLİGİ DENİLDİĞİ GİBİ ÇOK HIZLI DEGİL BİRDE KURULU KANALLARI ÇOGALTMA DURUMU VAR KENDİ KENDİNE KANAL SORUNU VAR TÜRKSAT UYDUSUYLA KENDİSİ WEBOS TAN DOLAYI ÇAKIŞMA YAPIYOR BİLGİNİZE ÜRÜNÜ İYİ İNCELEYİN DERİM.

  • 10 gun once LG LB 670 den aldim hic memnun degilim.4 kosesinde ve ortasinda bulutlanma, kanal duzenlemesi iskencesi,kanaldan kanala gecis zorlulugu,webos menu acilislarindaki yavasligi, flah player desteklememesi daha bir ton sorun.Bir de LG servisinin ilgisizligi ve lakayik davranmasi.Bir daha LG nin hic bir urununu evime kesinlikle sokmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedirhan_03 -- 22 Ocak 2015; 9:57:31 >
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95679384

    ben hemen iade etmiştim... lg beş para etmez :)
  • 50lb670 aldım çok memnunum. Webos mükemmel. Görüntü mükemmel. 3D mükemmel. Bu cihazdan önce 7 yıldır 81 ekran lg kullanıyordum o da sorunsuzdu. Bazı arkadaşlar eleştirken bunun bir televizyon olduğunu unutuyor galiba. Bilgisayar veya tabletle karıştırıyor. Ne yaparsan yap bir bilgisayar gibi hızlı kullanışlı olamaz ki. Ben tv de kesinlikle LG öneriyorum.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.