Şimdi Ara

## LG'den MacBook Air'e Yanıt; LP300 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## LG'den MacBook Air'e Yanıt; LP300 ##

Asus'un Eee PC modelinden sonra segmentinde ses getiren bir diğer model olan ve dünyanın en incesi sloganı ile lanse edilen Apple'ın Mac Book Air hamlesine bir cevap da LG'den geliyor. Firmanın ultra-taşınaiblir segmentte yer alan yeni dizüstü bilgisayarı LP300 tasarımı ve teknik özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor. 1.6kg ağırlığındaki LP300, 13.3" boyutunda ekrana sahip. 2.4GHz'de çalışan Core 2 Duo işlemci, DirectX 10 destekli GeForce 8600M GS grafik çözümü, 2GB sistem belleğine ve 250GB'lık depolama alanı sunabilen hard diskle donatılan LG'nin yeni dizüstü bilgisayarı Alüminyum odaklı tasarım detayları ile de dikkat çekiyor. Led Backlit ekranın yanı sıra Bluetooth 2.0 desteğine, 1.3MP çözünürlüğünde entegre kameraya, mikrofona ve 3 watt'lık stereo hoparlörlere sahip olan LP300'ün çıkış tarihi ve fiyatı ise şu an için bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 29 Mart 2008; 11:51:40 >

• Özellikleri vede görünüşü güzelmiş ama Mac book Air kadar ilgi çekici olmamış
  • alimiyum olması soğutması için güzel olmuş ama çok narin olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: hereos

Özellikleri vede görünüşü güzelmiş ama Mac book Air kadar ilgi çekici olmamış

Mac Book Air da beyaz .Çok toz tutar.

• MacBook Air daha çok bayan kullanıcılara hitap ettiğinden LG LP300'ün özellikleri daha iyi olmasına rağmen görüntüsü olarak MacBook'tan daha etkileyici olacağını sanmıyorum.

Başlığı düzeltelim fx57 hocam P300 sanırım LP300 olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 29 Mart 2008; 11:38:55 >
  • hayda...
    Daha çıkmadan üzerimde büyük bir etki yarattı, özellikleri boyutuna göre inanılmaz seviyede. Ama şu da bir gerçek ki pek bir elyakan cinsten olacak
  • ekran kartı güzelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masa üstü PC yi hiç birşeye değişmem ama yolculuk için böyle hafif makinalara bayılıyorum. Mac hala daha güzel görüntüde bence.
  • Oldukça güzel duruyor. Ayrıca özellikleri de baya iyi. Fiyatının ne olacağını merak ettim doğrusu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hereos

Özellikleri vede görünüşü güzelmiş ama Mac book Air kadar ilgi çekici olmamış

apple zaten tasarımlarıyla her zaman 10 adım önde, zaten oda olmazsa satış grafiği bu kadar olmaz, ayrıca air kadar çekici olamaz çünkü fiyatı yarısının altında, ben pc sektöründe asusun yeni notebooklarında yaptığı tasarım harika ötesi,asus yakın bir zamanda notebook piyasasında çok sağlam ve üstlerde bir yer edinecek.

ha bide ülkemizin prestiji casper var, yandan bakınca mor gözüken ekranları, esneyen klavye ile zıplayarak yazı yazarmış hissi veren laptopları, emsalleriyle aynı özellikte olmasına rağmen yüzde 50 yavaş olması, dış materyallerinin sanki bir laptop için değilde ,oyuncak bir atari dış kaplaması gibi olması (vistada görev çubuğunu kırmızı yapınca mor ve pembe arası garip bulanık bir renge dönüşüyorhiç bir notebookde buamazsınız bu özelliği) ve daha sayamayacağım muhteşem özellikleriyle ülkemizin prestijimi acaba yüzkarasımı merak ediyorum, avrupada bir kullanıcı casper alsa yanışlıkla ne der acaba, türkiyenin prestiji buysa acaba diğer malları nasıldır demezmi,yazık casperi markalı pc die alanlara gerçekden yazık.

• quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

@fx57

o laptop bu laptop mı?

http://www.mobimag.com/haber_detay.asp?haber_id=2794

ya serzenişte bulunmak istemiyorum.sonuçta buraya profesyönel yardım için para ödemiyorz ancak

ŞU SORUYU YANITLAYACAK BİR ALLAHIN KULU YOK MU BURADA??

1haftadır 2kez speed-step e pm attım buraya yazdım.
    fx57 ye pm atılmıyor zaten
    forumdanda hiçkimse yardımcı olmamış çok sinir oldum.

neyse kusura bakmayın...

• evt o
  • Allah razı olsun kardeş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.