|
Bildirim
24GB OTA değil. Yazılımın/işletim sisteminin tamamı. Bi haber yapıyorlar hayret ediyor insan. |
Güncellemenin büyük olması sorunun büyüklüğüyle eşdeğer mi oluyo, enteresan bir bakış açısı 😁
|
Editörün kafası güzel kaç fıçı içtin? 24GB ROM dosyasının büyüklüğü. 2 saat önce indirdiğim hatta. Sıfırdan ROM indirip kuracak kişiler için bu. Ne alaka güncelleme? Sistem ROM boyutu bu.
|
Apple olsaydı çok büyük özellikler geldiği için güncelleme büyük denirdi :) |
Haber editörü ziraat mühendisi mi?
|
Sevgili donanımhaber yönetimi, forumda en azından ingilizceyi bilen birçok işsiz genç arkadaşımız vardır. Gerekirse biz de yol gösteririz. Yazık oluyor koca foruma.. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
yapay zeka kaynak kodları vardır. |
24GB OTA değil. Yazılımın/işletim sisteminin tamamı. Bi haber yapıyorlar hayret ediyor insan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 2 Şubat 2025; 20:26:18 > |
|
Herşeyi baştan yazsanız ne fayda yaw. 24gb da ne ayrıca :) |
Apple olsaydı çok büyük özellikler geldiği için güncelleme büyük denirdi :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Şubat 2025; 1:56:52 > |
|
Sevgili donanımhaber yönetimi, forumda en azından ingilizceyi bilen birçok işsiz genç arkadaşımız vardır. Gerekirse biz de yol gösteririz. Yazık oluyor koca foruma.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Stock rom içindir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
24 GB ne olm işletim sistemini mi değiştiriyosunuz? |