Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2012 Modelleri (LM960V, LM860V, LM760S, LM670S, LM660S) [ANA KONU] (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
137
Favori
1.001.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fyilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Arkadaşlar 043 güncellemesini usb den yaptım ancak youtube uygulamasında neredeyse hiç takılma olmazken şimdi takılmalar başladı hatta belli bir süre sonra donuyor uygulama aynı şeyi web tarayıcısından denedim youtube sitesinden bir video açtım ordada aynı takılıyor görüntü kalitesini en düşük 240p ye getirdim yine takılıyor sonra laptoptan açtım youtuba girip aynı videoyu orda hiç takılma yok normal akıcı izleniyor bu güncelleme başıma iş açtı benim çare varmı lütfen yardım edin. ??

düzelmesini bekleyeceğiz :)

Eskiye dönmenin bi yolu yok heralde, müşteri hizmetleri ile görüşem oldumu?

şu anlık yok dostum :) TR bu konuda hiçbirşey yapamaz anca abuk subuk cevap verir :)

• wifi sorununu halleden var mı acaba

tv modeme bağlandıktan sonra açıp kapattığımda tekrar ağ şifresini istiyor bunu her defasında sorması normal mi otomatik bağlanma ayarlarını nasıl yapabiliriz acaba ?
  • arkadaşlar ben de forum sitelerin uzun bir araştırmadan sonra 55 lm 860v yi aldım... teknosadan 3799 tl adım. 47 lm 860v 3699 tl iken 55 inc olanı 100 tl farkla satılıyordu. ben de bütceyi biraz zorlayarak aldım.. yarın gelip kuracaklar. yeri hazır. umarım ölü piksel ve ışık sızması olmaz.servis güncelleme yapıyormu acaba? hayırlısı.

bu renkleri kullanıcam..
    s3.dosya.tc
    Renkler.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server5/Cb0Ceb/Renkler.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssanol -- 30 Aralık 2012; 18:01:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaaa

wifi sorununu halleden var mı acaba

tv modeme bağlandıktan sonra açıp kapattığımda tekrar ağ şifresini istiyor bunu her defasında sorması normal mi otomatik bağlanma ayarlarını nasıl yapabiliriz acaba ?

Şifreyi bir kere girince bir daha istemiyor normalde ama bende de bir kaç kere şifreyi istediği oldu ama çok değil iki keremi ne oldu neye göre tekrar şifre istiyor onu çözebilmiş değilim.
  • Orijinalden alıntı: ali.225

Orijinalden alıntı: barisg

Orijinalden alıntı: hbasaran82

Orijinalden alıntı: ali.225

Orijinalden alıntı: palasibo

slm lg tv kullanan arkadaşlar....
    arkadaşlar benim evde merkezi sistem var.çatıda 3 tane çanak var .ben 760s kullanıyorum.dahili uydu alıcısından kanalları bir türlü kuramadım sinyal seviyesi var ama tarama yapınca diğiturk kanalları çıkıyor..buldugu kanalların çogunda CI MODÜLÜ istiyor.sadece trt kanalları ni izliyorum....sorunla karşılasan arkadasları duydum.ilk kurulumda servis kanalları usb den yüklemiş. bu kanalların listesini yedekleyen arkadaşlar var mı yada kanallar için uydu ayarını verebilecek arkadaşlar var mı ...
    yardımlarınızı bekliyorum..

arkadaslar yardım bekliyorum...

arkadaşlar benim evde merkezi sistem var.çatıda 3 tane çanak var .ben 760s kullanıyorum.dahili uydu alıcısından kanalları bir türlü kuramadım sinyal seviyesi var ama tarama yapınca diğiturk kanalları çıkıyor..buldugu kanalların çogunda CI MODÜLÜ istiyor.sadece trt kanalları ni izliyorum....sorunla karşılasan arkadasları duydum.ilk kurulumda servis kanalları usb den yüklemiş. bu kanalların listesini yedekleyen arkadaşlar var mı yada kanallar için uydu ayarını verebilecek arkadaşlar var mı ...

Arkadaşım önce tvyi fabrika ayarlarına al sonra uydudan türksatı seç, 12015 H 27500 frekasını TP'lere ekle turksat uydusunu otomatik tarama yap 300 küsür kanal buluyo..

SAĞOL CEVABIN İÇİN DEEE...
    FABRİKA AYARLARINI YÜKLEDİM SONUÇ NEGATİF...ARAMA YAPINCA DİĞİTURK KANALLARI ÇIKIYOR...BİR HAFTADIR İNTERNETTE ARIYORUM AMA BULAMADIM...
    SERVİSİ DE BULAMADIM .

UYDU:TURKSAT 42.0E

LNB FREKANSI:9750/10600

UYDU ALICIVERİCİ:12015 H 27500

LNB GÜCÜ :ACIK

DİSEQC A/B/C/D/

42/47LM 760S KULLANAN ARKADASLAR YARDIM BEKLİYORUM...

BU VERİLERİ GİRİNCE SİNYAL YOK AMA BASKA VERİ GİRİNCE SİNYAL %70 KALİTE %100

dieseq manuel secme imkanın yokmu genelde turksatı birinci sıraya koyar uydu montajcıları dieseq 1 yap tarat olmadı 2 yap tarat, olmadı 3 v.s..

Kanallari guncellemeye calistigimda, ozellikle Turksat frekanslarini degistirmek istedigimde tv kapanip aciliyor ve Turksat frekanslarini degistirmeye izin vermiyor.

Sanirim 04.10.43 nolu yazilimin hatalarindan biri de bu. Hotbird ve Astra frekanslarinda ayni problem yasanmiyor. Otomatik arama ile de Atv ve Trt HD kanallari cikmiyor malesef. Sanirim Disecq A'ya hangi uydu bagli ise bu problemi yaratacak, Astra bagli olsaydi Astra'da yapacakti.

Tv'nin uydu alici yaziliminin daha esnek ve islevsel hale getirilmesi gerekiyor.

cevabın için tskler ama güncelleme yada versiyondan olailir...

42lm760s kullanıyorum frekans listesini açabiliyorum tv kapanıp tekrardan açılmıyor. daha önce tp eklemek istediğimde yapıyordu son güncellemeyle 43 le yapmıyor. bu tv den tv fark nasıl eder lg bunu açıklamak zorunda. bendede youtube lg demoları tam ekran yapıyor ama video yarım açıyor. ekranın yarısında video oynuyor diyer yarısı siyak ekran paralel bölünmüş . müşteri hizmetlerini aradım ocakta güncelleme çıkacak diyor. bekliyoruz bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuci45

Orijinalden alıntı: hbasaran82

Orijinalden alıntı: palasibo

Arkadaşım önce tvyi fabrika ayarlarına al sonra uydudan türksatı seç, 12015 H 27500 frekasını TP'lere ekle turksat uydusunu otomatik tarama yap 300 küsür kanal buluyo..

SAĞOL CEVABIN İÇİN DEEE...
    FABRİKA AYARLARINI YÜKLEDİM SONUÇ NEGATİF...ARAMA YAPINCA DİĞİTURK KANALLARI ÇIKIYOR...BİR HAFTADIR İNTERNETTE ARIYORUM AMA BULAMADIM...
    SERVİSİ DE BULAMADIM .

UYDU:TURKSAT 42.0E

LNB FREKANSI:9750/10600

UYDU ALICIVERİCİ:12015 H 27500

LNB GÜCÜ :ACIK

DİSEQC A/B/C/D/

42/47LM 760S KULLANAN ARKADASLAR YARDIM BEKLİYORUM...

BU VERİLERİ GİRİNCE SİNYAL YOK AMA BASKA VERİ GİRİNCE SİNYAL %70 KALİTE %100

dieseq manuel secme imkanın yokmu genelde turksatı birinci sıraya koyar uydu montajcıları dieseq 1 yap tarat olmadı 2 yap tarat, olmadı 3 v.s..

Kanallari guncellemeye calistigimda, ozellikle Turksat frekanslarini degistirmek istedigimde tv kapanip aciliyor ve Turksat frekanslarini degistirmeye izin vermiyor.

Sanirim 04.10.43 nolu yazilimin hatalarindan biri de bu. Hotbird ve Astra frekanslarinda ayni problem yasanmiyor. Otomatik arama ile de Atv ve Trt HD kanallari cikmiyor malesef. Sanirim Disecq A'ya hangi uydu bagli ise bu problemi yaratacak, Astra bagli olsaydi Astra'da yapacakti.

Tv'nin uydu alici yaziliminin daha esnek ve islevsel hale getirilmesi gerekiyor.

42lm760s kullanıyorum frekans listesini açabiliyorum tv kapanıp tekrardan açılmıyor. daha önce tp eklemek istediğimde yapıyordu son güncellemeyle 43 le yapmıyor. bu tv den tv fark nasıl eder lg bunu açıklamak zorunda. bendede youtube lg demoları tam ekran yapıyor ama video yarım açıyor. ekranın yarısında video oynuyor diyer yarısı siyak ekran paralel bölünmüş . müşteri hizmetlerini aradım ocakta güncelleme çıkacak diyor. bekliyoruz bakalım.

Alıntıları Göster

Arkadaşlar daha öncede söyledim. Herhangi bir şekilde otomatik uydu aramayı elinizle bitirirseniz bidaha tp ekleyemezsiniz. Uydu aramasının tamamne bitmiş olması lazım.

• Arkadaşlar bende 47 LM 660S var,
    geçen akşam dikkatimi çekti, bir film izlerken hani sinema filmlerinde üst ve alt tarafta görüntü olmaz ya bu izlediğim filmde sağ ve sol tarafta görüntü yoktu yani görüntü formatı 16 : 9 değildi galiba o sağ ve sol tarafta siyah olan yere kenarlardan sanki ışık geliyormuş gibi görünüyor... sağ ve sol tarafta siyah, görüntünün olmadığı yerde panelin en kenarından içeri doğru bi kaç yerden ışık geliyor gibi....
    Normal tv izlerken falan görüntü normalken tam ekran izlerken bi şey fark edilmiyor ekran simsiyah olunca belli oluyor... Bu normal mi? yoksa problem mi? Teşekkürler...
  • son yazılımdan önceki sürüm nedir acaba?nerden buluruz inirme dosyasını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerteam

Arkadaşlar bende 47 LM 660S var,
    geçen akşam dikkatimi çekti, bir film izlerken hani sinema filmlerinde üst ve alt tarafta görüntü olmaz ya bu izlediğim filmde sağ ve sol tarafta görüntü yoktu yani görüntü formatı 16 : 9 değildi galiba o sağ ve sol tarafta siyah olan yere kenarlardan sanki ışık geliyormuş gibi görünüyor... sağ ve sol tarafta siyah, görüntünün olmadığı yerde panelin en kenarından içeri doğru bi kaç yerden ışık geliyor gibi....
    Normal tv izlerken falan görüntü normalken tam ekran izlerken bi şey fark edilmiyor ekran simsiyah olunca belli oluyor... Bu normal mi? yoksa problem mi? Teşekkürler...

Bahsettiğiniz şey ışık sızması. Siyahlarda belli oluyor. Bu televizyon serisinin en büyük sorunu. Eğer çok büyük ise servis çağırabilirsiniz fakat yinede bir sonuca varacağını sanmam öyle olsa hepimizinkileri değiştirmeleri lazım

• Arkadaşlar 3D Derinlik ayarında derinliği aşağı indirmek mi sağlıklı görüntü veriyor, yukarıya çıkar mak mı? ( 1 den 20 ye kadar değer var)
  • arkadaşlar güncellemek için hangi frekansı yazıyorduk yav aradım bulamadım forumda ağ araması yapmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAXION

Arkadaşlar 3D Derinlik ayarında derinliği aşağı indirmek mi sağlıklı görüntü veriyor, yukarıya çıkar mak mı? ( 1 den 20 ye kadar değer var)

bunu bende merak ediyorum pek fark göremedim aralarında 3d bakış açısıda önemli onlada uğraşmak lazım
  • selam arkadaşlar.

LG LM seriisinin servis menüsüne girebilirsek kendimiz birçok ayarlarını bilinçli olarak yapabiliriz.yeni işlemcili LM 670 ,671,vb... serilerinde uydu ayarlarında 04.10.43 yeni versiyonda sıkıntılar hala devam etmekte.wrilles ayarlarında kendimiz manuel ip ve dns atamaları yapabilmekteyiz ama bazan kendi kendine bunu kapatıyor erişimi engelliyor.uydu ayarlarında manuel taratma yapamıyoruz.fabrika ayarlarına döndüğümüzde bazan çalışıyor bazan çalışmıyor.bu gibi seçenekleri servis menüsünden ayarlabilinmeli.bende 42 LM 671 serisi var gördüğüm sıkıntılar bunlar birde görüntü matlığı SD yayınlarda ne kadar ayarlama yaparsak yapalım yakından bakınca 2m mesafeden bariz belli olmakta.umarım burdaki usta arkadaşlar servis menüsüne girişi bulabilirler.saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

quote:

Orijinalden alıntı: REAXION

Arkadaşlar 3D Derinlik ayarında derinliği aşağı indirmek mi sağlıklı görüntü veriyor, yukarıya çıkar mak mı? ( 1 den 20 ye kadar değer var)

bunu bende merak ediyorum pek fark göremedim aralarında 3d bakış açısıda önemli onlada uğraşmak lazım

filmi dondurup derinliği max'a çıkarttığımda ekranın sağ ve solundan 1'er parmak kalınlığında görüntünün kaybolduğunu farkettim.
    sağ ve sol diyorum ona dikkat etmedim açıkçası.

onu görüncede defaultta bıraktım o şekilde izliyorum :)
  • Arkadaşlar 42LM660S var bende de listeye ekleyebilirsiniz. :) iyi ki bu tvyi almışım diyorum.
  • 2013 serisi tv'lere ait temsiller yavaş yavaş internete veriliyor;

Görebildiklerim;

1. Ayak tasarımı değişmiş,
    2. Rusya ve Kore'de deneme amaçlı olarak LGAPPSTV uygulaması olarak kullanıma sürülen LG Cloud uygulaması standart hale gelmiş.
    3. Söylenene göre merkezi işlemci gücü (CPU) %120, grafik işlemci gücü (GPU) %300 artmış "ama nedenini anlamadım, bence şu anda ihtiyaç da yoktu."
    4. Video on Demand yayınlarını izleme imkanı verilmiş "ama bu 2012 serisi ile de yapılabilecek birşey. Adına On Now demişler."
    5. TV'lere medya paylaşımı için NFC (Near Field Communication) teknolojisi eklenmiş. NFC uyumlu telefonunuzu TV'ye dokundurup dosya transfer edeceğiniz bir yüzey olacakmış 2013 serisinde. "Bu da gereksiz bence. Sanırım sadece en üst segmentte olur ve bir işe yaramaz."
    6. 2012 serisinde olacağı söylenen ve hala tam anlamıyla aktif hale gelemeyen, en üst 8 ve 9 serisinde kullanıma açılan sesle kontrol özelliği geliştirilmiş. "Kimse tv'sini İngilizce aksanla kontrol etmek istemez. Bu da gereksiz bence."

En gerekli özellik olan daha büyük bir dahili belleğin eklenmesi ve uzun online video'larda tv'nin bellek yetersizliği problemi yüzünden kapanması sorununa umarım bir çözüm getirmişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 1 Ocak 2013; 9:58:36 >

• Bu aralar LG 2012 modellerinden alınabilecek fiyat/performans ürünü tavsiyeniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Ne seriymiş be .
    LG panel kullanan panasonic ET5E de de banding ve ışık sızması vardı. 1 hafta içinde iade ettim.

Alacak arkadaşlar görmezlikten gelip keyfine baksınlar.
    Benim gibi yoğun maç izleyenler plazma yönelsinler .

4 aralık ta ettiğim bu lafı yiyerek belki sorunsuz çıkar ümidiyle uygun fiyatı da görünce 55LM640S aldım.
    ekranın tam ortasında çift şerit otoban var. maçlarda ve sabit fonlarda ortaya çıkıyor
    kanal değiştirirken vs karanlık sahnelerde ekranın her yerdinden ışık fışkırıyor.
    Bunu da iade edip LG nin bir daha adını ağzıma almam.

TV nin ana görevi olan seyir zevki haricinde her şeyi mükemmel.
    Keyifle TV izleyemedikten sonra içine tüküreyim smart ın uydunun vs nin .

Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2013 serisi tv'lere ait temsiller yavaş yavaş internete veriliyor;

Görebildiklerim;

1. Ayak tasarımı değişmiş,
    2. Rusya ve Kore'de deneme amaçlı olarak LGAPPSTV uygulaması olarak kullanıma sürülen LG Cloud uygulaması standart hale gelmiş.
    3. Söylenene göre merkezi işlemci gücü (CPU) %120, grafik işlemci gücü (GPU) %300 artmış "ama nedenini anlamadım, bence şu anda ihtiyaç da yoktu."
    4. Video on Demand yayınlarını izleme imkanı verilmiş "ama bu 2012 serisi ile de yapılabilecek birşey. Adına On Now demişler."
    5. TV'lere medya paylaşımı için NFC (Near Field Communication) teknolojisi eklenmiş. NFC uyumlu telefonunuzu TV'ye dokundurup dosya transfer edeceğiniz bir yüzey olacakmış 2013 serisinde. "Bu da gereksiz bence. Sanırım sadece en üst segmentte olur ve bir işe yaramaz."
    6. 2012 serisinde olacağı söylenen ve hala tam anlamıyla aktif hale gelemeyen, en üst 8 ve 9 serisinde kullanıma açılan sesle kontrol özelliği geliştirilmiş. "Kimse tv'sini İngilizce aksanla kontrol etmek istemez. Bu da gereksiz bence."

En gerekli özellik olan daha büyük bir dahili belleğin eklenmesi ve uzun online video'larda tv'nin bellek yetersizliği problemi yüzünden kapanması sorununa umarım bir çözüm getirmişlerdir.

Panel ve görüntü kalitesinde ne gibi iyileştirmeler var acaba .
    hikayeden bir sürü özellik .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 1 Ocak 2013; 11:33:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi seneler herkese...

birkaç hafta önce lg lm960v aldık. ancak ipad'den görüntüyü bir türlü aktaramıyorum (kablosuz ) ipad ile tv aynı modeme bağlı.

ipad'e program yüklemek gerekiyor mu ? ne yapmam gerekiyor çözemedim bir türlü..burda birkaç şey okudum dahada kafam karıştı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.