Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2012 Modelleri (LM960V, LM860V, LM760S, LM670S, LM660S) [ANA KONU] (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
137
Favori
1.002.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emasu83

quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

quote:

dun haberturke girip ibrahimovicin golunin benzerini atan simdi hatirlamyorum bi futbolcunun videosu vardi izliyim dedim flash player istedi.diger videolarda da ayni sekilde..kendi tarayicisindan girdigimzde flash videolari izleyemiyormuyuz

Tarayıcının sağ üst köşesinde ayar bölümü var oradan flash acık konumuna getirip bir deneyin.

flash acik..

tarayıcı geçmişini silin tekrar deneyin.

• Sanırım ne olduğu belirsiz .29 sürümü ile tam ekran sorunu çözülmüş.En büyük sorun du bu...Şimdi indiriyorum yüklemek için.Ancak ondan sonraki versiyon için ise tam ekran çalışmıyor demiş birisi. Ne yapıyor bu lg :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

Arkadaşlar hayrına 3d video, klip, belgesel veya demo ları nerden nasıl indirip seyredebiliriz yazarmısınız, torrent olayı haricinde varmıdır yolu. 3 gündür bir belgeseli indirmeye çalışıyorum 5 part lı 3 ünü indirdim sabırla ama 4 de takıldım, bir şekilde indirme kesliyor vs..

Film46.com dan indirebilirsin. Oradan letitbit linklerini al. Letitbit.com dan skymonk programi indir. Linkleri skymonk a gir. 7 Euro ya 300 GB hizli indirebilirsin. Sure siniri yok.

Eyvallah, 300 gb 1 ay yazıyor sitede ama oda güzel 18 tl ye 50 adet 3d çıkar

Siteden almamalısın. Skymonk programı üzerinden 300 gb kredi kartı ile alırsan süre sınırı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: orain

quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

Orijinalden alıntı: karakule10

quote:

Orijinalden alıntı: Cmk21

quote:

Orijinalden alıntı: orse

V04.10.29
    Linki bulamayanlar için...
    http://lguygulama.com/hdtv/GP4_DVB_EU_BB_MP_mtk5369_A1_RevNo74860_V04.10.29_usb_V2_SECURED.epk

Bu linkteki dosyayı bilgisayarınıza indirip usb ile yüklerseniz oluyor. 04.10.29 sürümü.

kardeş ben indirimde tv yeni aldım usb atııp tv takıp yazmamız gereken işlemler nelerdir

Yazılım güncellemek için usb belleğinizde büyük harflerle LG_DTV diye bir klasör açın ve indirdiğiniz dosyayı bu klasöre atın ve usb yi tv nize takın. kumanda dan tv yi kapatıp açın birkaç saniye sonra güncellemeyi görecektir evet deyip günceleye bilirsiniz...

Bu guncelleme 660s icin de gecerli mi?

evet geçerli

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturkmen -- 23 Kasım 2012; 9:15:25 >

• ***DURUM ACİL***
    Merhaba;neredeyse bütüm forumu okudum ama benim ihtiyacım olan sorunun cevabını bulamadım.belki sizlerden bilen olacaktır.bendeki cihaz 42 LM 660 S
    sorum ise;
    usb veya hard disk üzerinden film izlerken herhangi bir nedenle cıkıldıgında ve tekrar filme geri donuldugunde kaldıgı yerden devam etmiyor..acaba nedendir?
    ayrıca gene filmde sahne bolumlerini göstermiyor.
    bu sorun LW SERİSİNDE yok ama LM SERİSİNDE mevcut.daha yeni urun cıkıyor ama yeni urun eski urunde olanları almıyor.ben anlamadım.
    lg turkıye yok deyip gecistirdi.
    lutfen lm serisi olan herkes denesin.yorumunu paylassın.tesekkurler.
  • Arkdaşlar merhaba;
    TV ye takılı USB diski tvden cıkartmadan bilgisayardaki bir dosyayı içine atmak mümkün müdür ağ üzerinden? Çok mu uçtum :) ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuk_18

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Arkadaşlar 29 sürümünü kurdum sorunsuz çalışıyor.Bir de 3d bir belgesel indirdim birde türkçe altyazı ikiside çalıştı fakat alt yazı 3d olmadı ne yapmalıyım ?

vallahi 3d flimleri hep türkce izledigim icin alt yazi bakmadim sorunu bilmiyorum tam olarak

3d indirebileceğim önericeğiniz bir yer var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

Sanırım ne olduğu belirsiz .29 sürümü ile tam ekran sorunu çözülmüş.En büyük sorun du bu...Şimdi indiriyorum yüklemek için.Ancak ondan sonraki versiyon için ise tam ekran çalışmıyor demiş birisi. Ne yapıyor bu lg :S

Bende anlamadım inş bu sorunu çözerler şu an 29 sürümü sorunları çözdü gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Arkadaşlar bu internet üzerinden digiturkweb izlerken takılıyor bunu aşmanın bir formülü yok mu? Aletin işlemci yada ram mi yetersiz kalıyor? 765s modeli için konuşuyorum

Bende 47lm615s var 10 a yakın maç izledim hiç takılmayla karşılaşmadım.Sendeki sıkıntı internet hızından kaynaklanıyordur.hız test yaptığında kaç çıkıyor.Ayrıca ekranın altında bulunan 1200k 800k gibi değerler var,onları düşererek dene.

Gecen ay 10 mb uydunet varkende bu ay 5 mb dusurdum ikisindede 400 kb ayarlasam bile hep takiliyor, ama interneti switch uzerinde aliyorum neden acaba ? Tv ye taktigim kabloyu laptoba takip hiz testi yaptigimda normal cikiyor hiz 570kb. Sanirim buda takilmadan izlemem icin yeterli olmasi gerekiyor?!

• yeni versiyonda 660s kullanicisi olarak videolari tam ekran yapma degilde en aradigim sey kanal duzenleme bolumunde kanal silme olmasi..bi suru sifreli abuk kanal yer kapliyo bosu bosuna.. digi de yok d smartta ..gereksiz kanallari silebilsek iyi olurdu..

@systemapps
    kardesim maalesef onbelligi temizledim ama yine adobe flash player download diyor sitesine yonlendiriyor.. musair olanlar su haberturke girip herhangi bir videoyu acabilrlermi. ..tek sorun bendemi var.. gerci baska sitede denemedim.. birde haber7 videolarini deniym buarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emasu83 -- 23 Kasım 2012; 14:00:32 >
  • quote:

yeni versiyonda 660s kullanicisi olarak videolari tam ekran yapma degilde en aradigim sey kanal duzenleme bolumunde kanal silme olmasi..bi suru sifreli abuk kanal yer kapliyo bosu bosuna.. digi de yok d smartta ..gereksiz kanallari silebilsek iyi olurdu..

@systemapps
    kardesim maalesef onbelligi temizledim ama yine adobe flash player download diyor sitesine yonlendiriyor.. musair olanlar su haberturke girip herhangi bir videoyu acabilrlermi. ..tek sorun bendemi var.. gerci baska sitede denemedim.. birde haber7 videolarini deniym buarada

bahsettiğin kanal silme hangi versiyonda kardeş 10.29 mu 10.37 onu yüklüycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

arkadaslar bi sorum olcak yardım ederseniz sevinirim 47lm860v sahibiyim
    bu benim ikinci 860v model tv im daha once ilk tv banding sorunu yüzünden değişim oldu ama bu sorunu servise gosteremedim baska bi sorun uydurup değişim yaptırdım.ama gelen tv maç yayınlarında dikine siyah cizgiler belirir gibi oluyor sizce bu tv yide değiştirmelimiyim yoksa bu durumu kabullenmelimiyim servis pek ikna olmuyor bu sorunlar için tavsiyeniz varmı

sanırım lg 2012 serisinin tamamında aynı sorun var sadece dikkatli izleyiciler farkedebiliyor bence bu şekilde kullan gitsin yapacak bişey yok ben 3 tane lg tv aldım lm640s-lm660s-ls575s hepsinde aynı sorun var ve mart ayından beri bu konuda hemen hemen herkes aynı sorundan şikayet etti başlarda sorunun 660s serisine özel bir durum olduğunu düşünmüştüm ama 860v serisinde aynı şikayet geliyorsa yapacak bişey yok bu bu şekilde kabullenip kullanmak lazım ben sürekli maç zlediğim için maç izlemek kabusa döndüğü için 3 tane tv yide kısa süre k.ullanıp sattım şimdi eski tv mi kullanıyorum samsung 46d5000

Merhaba,
    hocam 55 LM660s sahibiyim. aynı sorun bende de vardı, değişim talebim kabul edildi. değişim onay belgesi dün evime bırakıld servis tarafından. servis formu üzeirnde sorun kısmında "hayali gölge" ibaresi düşülmüş.
    televizyondan çok ama çok memnunum ama en çok maç zlemek için aldığım televizyonun sürekli dikine çizgiler içerisinde izlemek istemiyorum. demo bir video ile tekno marketlerden tüm LM serisi televizyonlarda ynı sorunun olduğunu gördüm. yine LG almak istiyorum ama alacağım tv nin de aynı sorunun çıkm ihtimali çok yüksek, neyapacağımı bilemiyorum çok kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihany

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

arkadaslar bi sorum olcak yardım ederseniz sevinirim 47lm860v sahibiyim
    bu benim ikinci 860v model tv im daha once ilk tv banding sorunu yüzünden değişim oldu ama bu sorunu servise gosteremedim baska bi sorun uydurup değişim yaptırdım.ama gelen tv maç yayınlarında dikine siyah cizgiler belirir gibi oluyor sizce bu tv yide değiştirmelimiyim yoksa bu durumu kabullenmelimiyim servis pek ikna olmuyor bu sorunlar için tavsiyeniz varmı

sanırım lg 2012 serisinin tamamında aynı sorun var sadece dikkatli izleyiciler farkedebiliyor bence bu şekilde kullan gitsin yapacak bişey yok ben 3 tane lg tv aldım lm640s-lm660s-ls575s hepsinde aynı sorun var ve mart ayından beri bu konuda hemen hemen herkes aynı sorundan şikayet etti başlarda sorunun 660s serisine özel bir durum olduğunu düşünmüştüm ama 860v serisinde aynı şikayet geliyorsa yapacak bişey yok bu bu şekilde kabullenip kullanmak lazım ben sürekli maç zlediğim için maç izlemek kabusa döndüğü için 3 tane tv yide kısa süre k.ullanıp sattım şimdi eski tv mi kullanıyorum samsung 46d5000

Merhaba,
    hocam 55 LM660s sahibiyim. aynı sorun bende de vardı, değişim talebim kabul edildi. değişim onay belgesi dün evime bırakıld servis tarafından. servis formu üzeirnde sorun kısmında "hayali gölge" ibaresi düşülmüş.
    televizyondan çok ama çok memnunum ama en çok maç zlemek için aldığım televizyonun sürekli dikine çizgiler içerisinde izlemek istemiyorum. demo bir video ile tekno marketlerden tüm LM serisi televizyonlarda ynı sorunun olduğunu gördüm. yine LG almak istiyorum ama alacağım tv nin de aynı sorunun çıkm ihtimali çok yüksek, neyapacağımı bilemiyorum çok kararsızım.

3 tane lm serisi tv aldım denedim hepsinde aynı sorun var geçici olarak 3d hevesinden vazgeçip eski tv mi kullanıyorum samsung 46d5000 lg tv de maç izlemek kabus gibi çok sık maç izleyen biriysen lg den samsung sony philips serilerine bir bak.

• quote:

quote:

yeni versiyonda 660s kullanicisi olarak videolari tam ekran yapma degilde en aradigim sey kanal duzenleme bolumunde kanal silme olmasi..bi suru sifreli abuk kanal yer kapliyo bosu bosuna.. digi de yok d smartta ..gereksiz kanallari silebilsek iyi olurdu..

@systemapps

bahsettiğin kanal silme hangi versiyonda kardeş 10.29 mu 10.37 onu yüklüycem.

sanirim cumleyi yanlis kurdum.. yeni versiyon hangisiyse icinde kanal silme ozelliginin olmasini isterdim..

• Ben daha denemedim ama videoları tam ekran göstermeye başlaması güzel olmuş fakat şu flash player ı da 11 e yükseltseler artık değil mi. Bir çok video yu bu yüzden seyredemiyoruz.

Ayrıca 2011 serilerinde olan usb den kanal listesini tv ye gönderme özelliği neden 2012 lerde halen daha yok ilginç doğrusu. Web de aramadığım yer kalmadı ama çaresini bulamadım. Kanalları editlemek için program yapmışlar fakat 2012 de işe yaramıyor doğal olarak usb olayı olmadığından. Eh sağolsun kendi menüsü de bu konuda tam bir baş belası. Bir çaresi olan var mı acaba.
  • lg tvlerin uygulama kodları bu linkte.
  • İPad icin LG Tv Remote uygulaması yenilenmiş ve ciddi bir değişim geçirmiş. İPad'i olanlara tavsiye ederim. Programı itunes'dan bulabilir veya iPad'inizde eski sürüm yüklü ise itunes'den güncelleyebilirsiniz.

4.10.37 sürümünde eskisi gibi internetten izlenen videoların çoğu tam ekran olmuyor. Youtube viceolarını yam ekran yaptığınızda da ekranın sağ tarafındaki diğer videolar ve alttaki reklam ekrana yapışıyor ve kapatılamıyor. Eski sürümlerde böyle bir problem yoktu.

Bazı film izleme sitelerinde Flash ile açımayan siteleri HTML5 ile açma seçeneği veriyor. Bu şekilde videoyu açabiliyrosunuz ama tam ekran seçeneği çıkmıyor.

4.10.29 nolu sürümü kullananlar yorum yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 24 Kasım 2012; 8:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

İPad icin LG Tv Remote uygulaması yenilenmiş ve ciddi bir değişim geçirmiş. İPad'i olanlara tavsiye ederim. Programı itunes'dan bulabilir veya iPad'inizde eski sürüm yüklü ise itunes'den güncelleyebilirsiniz.

4.10.37 sürümünde eskisi gibi internetten izlenen videoların çoğu tam ekran olmuyor. Youtube viceolarını yam ekran yaptığınızda da ekranın sağ tarafındaki diğer videolar ve alttaki reklam ekrana yapışıyor ve kapatılamıyor. Eski sürümlerde böyle bir problem yoktu.

Bazı film izleme sitelerinde Flash ile açımayan siteleri HTML5 ile açma seçeneği veriyor. Bu şekilde videoyu açabiliyrosunuz ama tam ekran seçeneği çıkmıyor.

4.10.29 nolu sürümü kullananlar yorum yapabilir mi?

10.37 yi kullanmadım bende 10.29 yüklü daha çıkan bir sorunla karşılaşmadım videolar tam ekran oluyor.

• 4.10.37 konusu önemli ya nedir değişen, kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba ?
  • Merhaba,

2 gün önce 42LM 640S (660S ile bildiğim kadarı ile aynı teknik donanıma sahip) aldım. Windows Media Player / Windows Media Center kullanarak Wi-Fi üzerinden bilgisayarım üzerinden TV'de film oynatmak istedim (dlna diye biliyorum bu olayı da). Windows Media Player televizyonu görüyor, Play To seçeneğinden TV üzerinde oynatmasını seçtiğim vakit hiçbir şey olmuyor.

Kısacası wireless media sharing için, dlna konusunda bilgisi ve tecrübesi olan bir arkadaş yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Not: Firmware 03.03.57 idi, az sonra 04.01.36 ya güncellenecek
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.