Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (782. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.574
Cevap
138
Favori
2.083.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebaboli

Merhaba Arkadaşlar
    Değişim için servise alınan 42lw650s tvmle ilgili sonuç dün sabah servise gönderilmiş. Hergün bir gelişme olursa arayın dememe rağmen dün öğlen ben arayınca cevabın geldiğini öğrendim. Cevapta durumun normal olduğu için herhangi bir işlem yapılmayacağı yazıyormuş. Bende lg türkiyeyi aradım. Sonucun servisin tv ile alakalı düşüncesine göre karar verildiğini söylediler. Bende peki o zaman siz bilirsiniz. Aynı arıza kaydını tekrar açın çözülmezse beni bilgilendirmeyin. Çünkü çözülene kadar bu süreç garanti süresince (yaklaşık 22 ay) bu şekilde devam edeceğini söyledim. Atöyledeki kişinin ışık sızması sorununu test etmek için normal bir tv kanalını seyretmesinin o kişinin bu sorunla ilgili bilgisini daha doğrusu bilgisizliğini gösterdiğini söyledim. Onlarda ilk gönderdiğim sevisin yarın ( yani bugün ) tvyi getireceklerini akşam üzeride farklı bir servisi yönlendireceklerini söylediler. Bugün de tvye getireceklerini söylemek i,çin aradılar. Akşam diğer servis geldiğinde süreci burdan paylaşmaya devam edeceğim. Kolay gelsin herkese. İyi günler.

Bunun çözümü çok basit aslında .Bir tane büyüteç al ya da fotoğraf makinesinden o noktayı yakınlaştır(zoomla) ya da çep telefonunun kamerasından zoom la o noktadaki ölü piksel sayısını bu şekilde zaten göreceksin.O gördüğün nokta aslında en az 9 ölü pikselden oluşuyordur.Bu gördüğün yeri servisle bu şekilde paylaş.Dist.Firmaya da bu şekilde yaz TV ni değiştirmek zorunda kalacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danielmarcos

quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

quote:

quote:

yaa arkadaşlar 47LW570S sahibiyim ama çok pişmanım aldığıma. evdeki HD Ready 32" Sunny bile PS3'e bağlayınca bir milyar kat daha iyi performans veriyor. Güncellemeyi yaptım, oyun moduna alıyorum. YOK yok yok... çözülmüyor.

Tuşa bastıktan 10 dakika sonra görüntü geliyor. ses görüntüden önce geliyor.

Böyle bir LAG olamaz. bu gecikme sorununu nasıl aşacağız?

Bu kadar yüksek bir lag değeri imkansız hocam. PC girişinden bağlayın, oyun moduna girin. Forum üzerinden paylaşılmış ayarları yapın. Hakikaten öyle lag olmaz, insanın tüm keyfini alır götürür. Bir ayarları deneyin, düzelmiyorsa bu durum değişim talep edin.

Hocam 10 dakika derken anla işte bir FPS oynayan oyuncu için 10 dakika artık kaç milisaniyeye denkse o kadar lag var ama çok bariz hissediliyor. mermi sesi ile görüntünün arasında ki senkronizasyon eksikliği çok belli. belki izleyen veya çok oyun oynamayan anlamaz ama ben kendi odamda ki 32" hd ready SUNNY 'den daha çok zevk alıyorum. çünkü böyle bir sorun yok. tv'yi aldığımdan beri toplamda 2 saat PS3 için kullanmamışımdır.

10 dakika derken elbette mübalağa yaptığınızı biliyorum ama hani o kadar yüksek ve sıkıntıya sokucu lag değeri okuyunca ben bilgisayar başında sinirlendim duruma. Hele ki FPS oyuncusu iseniz..

Şimdi elbette odanızdaki Sunny'den daha az değerde bir input lag alacağınız doğrudur. Zira lag durumu görüntü kalitesi arttıkça artar (Sony'yi meclis dışı tutuyorum) Oyunları multiplayer mı oynuyorsunuz?

oyuna girmeye gerek yok. menudeyken de ayni. fifa oynarken de ayni uncharted battlefield 3 hepsi ayni. ve cok rahatsiz ediyor

hocam ayni sorundan bende muzdaripim 3 sene fln monitorle kullandim alismisim 0 lage sonra tvyi aldim call of fln oynayamadim biraz alisma meselesi alisnca sorun yok ama kesinlikle monitorun verdigi zevk yok
    birde DUSTY size birsey sorcam ps3 te sesi av multi outtan aliyodum monitordeyken bir sikinti yoktu tv yede bole bagliyim dedim ses le goruntu senkronu acayip bozuldu suan hoparlor tvye kulaklik cikisindan bagli ve bu durum cok can sikiyor ses cok iyi degil ne yapmaliyim siz nasil kullaniyorsunuz harici hoparloru

Bu LG 3D TV'leri oyun için almayın arkadaşlar! v5 güncellemesinden sonra lag iyice sorun oldu, güncellemeden öncede vardıda ya neyse. PC modu, game modu, 1. mesaj ayarları falan v5 güncellemesinden sonra işe yaramıyor söyleyeyim. TV'nin özelliği ne kadar fazlaysa o kadar lag olur zaten hepimiz biliyoruz. LG 3D TV'ler sadece karşıdan oturup izlemek için, oyun için almayın boşu boşuna canınızı sıkarsınız. Bende başka TV alır almaz PS3 ve oyun oyun olayını bitireceğim bu TV'de sadece 3D film vs izlemek için kullanacağım.

ah be tam kendimi 47LW4500'e adepte etmişken bu yorum beni bitirdi desem yeridir :(

• Çoğunlukla FPS ve futbol oyunları için almayı düşünüyordum gerçekten input lag fazla mı bu serilerde?(LW570S için soruyorum)

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Çoğunlukla FPS ve futbol oyunları için almayı düşünüyordum gerçekten input lag fazla mı bu serilerde?(LW570S için soruyorum)

LW5500 için söyleyeyim "rahatsız ediyor lag" ama 570S'de daha fazla olacağından eminim çünkü daha özellikli bir model. Sıradan bir TV kullanıcısı veya oyuncu değilim, elektronik cihazlarda tüm ince detaylarına kadar kurcalarım denerim, oyunlarda da öyle. Almadan önce mağazada veya başka bir olanağınız varsa deneyin kendiniz test edin, aldıktan sonra canınızı sıkmayın. FPS veya futbol olsun, online olarak oynarken diğer oyunculara karşı 1-0 geride başlaıyorsunuz TV yüzünden onuda söyleyeyim. FIFA'da offline olarak bile rahatsız ediyor lag sorunu. Diğer TOSHIBA XV serisi TV'mde oynadığımda kendime geliyorum. LG'de PS3'ün menülerinde bile hissedersiniz zaten sağa sola kaydırırken lag rahatsız edici. Deneyin öyle alın oyun için alan arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

arkadaşlar 3 metre izleme mesafem var. 32" mi 42" mi almalıyım? 32lw5500 modelini buldum. mesafeye göre 32" alıcam..
    yardımcı olursanız sevinirim.

42" boyut daha iyi olur, 3 metreden izlemek için 32" küçük kalır.

Bu topikte herzaman yazdığım bişey var.

Elektronik başta olmak üzere bir ürün hiçbir zaman temiz semiz ve leziz olmaz.
    Olur olmasına ama ozaman da cüzdanınızı konuşturacaksınız ağalar beyler. Bunun ekonomi ve iktisatta başka yolu yoktur.

Bunu niye yazdım?

Ne marka olursa olsun, herhangi bir model tv'nin hemen herşeyi yapması beklenemez. Seri olarak üretilen bir tvnin model çeşitliliği bu yüzden çıkarılır. TV üreticileri sizin ( ve tabii benim) ruhunuzu okşamak, hayatta sizi elektronik mutluluğa, sınırsız keyife daldırıp çıkarmak, bir dediğinizi iki etmemek için tv üretmez.
    Para kazanmak için üretir.

Teknik detayları ayyuka çıkmış bir modelin içindeki donanımın harcadığı enerji mutlaka bir yerden açık verecektir. Vermek zorundadır. Cihazın fiziğine aykırı bir durum değil bu.
    Oyuncular için 4500
    İnternet içeriği ve eğlence için 5500
    Dahili uydu için XXXS
    200 hertz için 650 gibi model çeşitliliği tüketicinin önüne konular seçeneklerdir.

TV'yi ne için kullanacaksanız o model sizin için biçilmiş paneldir.

''a.ozan efendi! dünyanın parasını veriyoruz hepsini beklemek hakkımız çok konuşma'' sesleri de çıkacaktır hak veririm.
    Ama iktisat bilimi hak vermez kimse kusura bakmasın.
    Hepsini bir arada veren ürünler de var.
    Üst segment ürünler üst gelri gurubuna hitap eden ürünklerdir. Ücretini öderseniz hepsine tek panelde sahip olursunuz. Son 5 sayfadır bahsedilen sorunlar için yazıyorum bunu.
    İçinizde hiç Sony kullanan oldumu? 2011 segmentinde üretilen işlemcilerin yapabildiklerini ben biliyorum. ne lag, ne cross talk, ne grip ne nezle. Hiçbişey yok. elektronikte yeni olan arkadaşların sık sorduğu ve internetten dolma laflarla cirit attığı ''Sony marka satıyor, Sony bitti artık, çin işi min işi zırvaları'' hiç bir geçerliliği olmayan kulaktan dola laflar. O, bu şu marka tvlerde sorun yaşarsınız, hiçbişey bilmeyen adamlarla , geri bildirim desteği olmayan bir politikayla karşılaşırsınız. Çünkü size söylenmeyen şey '' o paraya bu kadar hemşerim beğenmiyorsan alma'' dır.

Sony reklemı mı yapıyorum ?
    Hayır.
    Benim panelim LG

Anlatmak istediğim şey şu :
    Ne kadar öderseniz o kadar keyif verir.
    Kimse size az paraya deli makinalar üretip vermez bilginiz olsun.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozan -- 15 Aralık 2011; 9:24:11 >
    LG 47LW5500-PHILIPS HTS7140/12 BLURAY 3DPHILIPS HMP3000/12 MEDIA PLAYERCASPER İ5 8GB 2.50 HZ 500 GB LAPLTOPNAVITECH QX-B512 5 İNÇ NAVİGASYONSAMSUNG F5070 LED SONY BDV-E290 HOME THEATRE NOKIA LUMIA 520 WIN8 - IPAD 4 RETINA 16 GB

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: LiVeVaLuE

Birkaç düzenlemeyle DTS sorunu aşılıyor da, hiç olmasaymış iyiymiş... Eeey DTS!! Can sıkıyorsun...

Öyle ama madalyonun diğer yüzünde, LG nin "TV ye DTS desteği verirsem benim Home Theater ları kim alacak" şeklindeki düşüncesi de var
    Ayrıca TV hoparlörlerinden alınan ses DTS bile olsa, gerçek DTS kalitesi için 3D surround sound bir Home Theater şart. Bir yerde 2x10W ince bir panele dahili hoparlör, diğer yanda 1000W subwoofer lı, 3D surround destekli 5+1 sistem.

home theatre larının da bir çoğu desteklemiyor dts yi. ya da yazmıyorlar açıklama bölümünde. mesela 1000ev modeli

Açıklamalarda yazmıyor genellikle ama birçoğu destekler mutlaka, sesin "Full HD" si bu çünkü, bir Home Theater ın DTS yi desteklememesi saçma olur.

• Ozan haklı.
    Ama sanki biz, almadan önceki beklentilerimiz çok olduğu için bir takım hayal kırıklıkları yaşıyoruz belkide.

Bazanda insanın alası gelmiyor.Yada, tatmin olunup olunmayacağı pekte belli olmayan bir mal için bir kaç bin lirayı vermekten korkuyor insan.

Orijinalden alıntı: madmax3636

arkadalar acıl yardım elımde call of duty wm3 var oyunu bılgısayarda 3d ıle oynamak ıstyrm nasıl olcak dırek hdmı ıle olurmu yoksa ayrı bır program kurmam gerekırmıı acıl bır yardım plsss

Bunun için ilk mesajda bir bölüm var, ya da direk şu başlığı okumanı tavsiye ederim;

PC/Laptop Bağlantısı ile TV'den 3D Görüntü Alma Hakkında Sorular

hocam ayni sorundan bende muzdaripim 3 sene fln monitorle kullandim alismisim 0 lage sonra tvyi aldim call of fln oynayamadim biraz alisma meselesi alisnca sorun yok ama kesinlikle monitorun verdigi zevk yok
    birde DUSTY size birsey sorcam ps3 te sesi av multi outtan aliyodum monitordeyken bir sikinti yoktu tv yede bole bagliyim dedim ses le goruntu senkronu acayip bozuldu suan hoparlor tvye kulaklik cikisindan bagli ve bu durum cok can sikiyor ses cok iyi degil ne yapmaliyim siz nasil kullaniyorsunuz harici hoparloru

Tabii ki TN bir monitörle oyun oynamaya alıştığınızda bırakın TV'yi, IPS panelli monitöre bile geçince input lag hissedersiniz. Hani o dediğiniz gibi bir yerden sonra alışılır duruma gelir ve aslında oynayışınızı çok çok fazla etkilemediğini anlarsınız.

Ses olayını ben direkt PC'deki ses kartımdan alıyorum. TV'nin hoparlörlerini kullanmıyorum. Kulaklık için dahi ses kartımdan çıkış alıyorum. Benim tabii avantajım PC kullanıyor olmam. PS3'te ses ve görüntü arasında lag oluşması çok makul değil aslında. Acaba HDMI kablonuzu 1.4 yapsanız ya da aktarım hızı daha yüksek bir kablo tercih etseniz?
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• 47LW570S ve Xbox slim sahibiyim, tek yaptigim live uzerinden MW3 oynamak yani FPS. Lag'i en cok hissedeceginiz oyunlardan biri.

Daha once de yazdim, bu ayarlar ile bende lag yok.

* hdmi input mode : game
    * AV modu : oyun
    * Goruntu orani : Sadece Tara

Yalniz acarken soyle yapiyorum, once TV'yi aciyorum. Sonra xboxi acar acmaz hemen xbox'in inputuna geciyorum, eger bunu yapmazsam yani TV'de kanal gezip, oraya buraya girip cikip, sagi solu kurcalayip oyle xbox'in inputuna gecersem bende de lag oluyor.

Orijinalden alıntı: poyazoraj

arkadaşlar sormak istediğim bir şey var.Tv yi alınca kurulum için servis çağırmanın sebebi nedir yani ne yapıyor bu servis elemanları garanti belgesini falan onlar mı onaylıyor..TV ye güncel sürüm yüklemekten başka bir ayar yapıyorlar mı ? Kendimiz kurulumunu yapsak bir sıkıntı olur mu ? Ben düğün için alıyorum TV yi de henüz ev belli değil bekar evinde duracak TV ama ben muhtemelen dayanamam TV orda öyle dururken :) Tv yi şuan oturduğum eve mi kurdursam acaba servis çağırıp bilemedim :S:S

Servis tarafından kutu açılmazsa olmaz ya herhangi bir sorunda (aşırı ışık sızması, ölü piksel, açık çerçeve ve hatta olur ya kırık panel) hak iddia edemezsiniz. İçinden eksik çıkan parçaları tamamlayamazsınız. TV'niz garanti kapsamına girmez. Siz bekar evine kurduracaksanız bile servis çağırın mutlaka.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaa arkadaşlar 47LW570S sahibiyim ama çok pişmanım aldığıma. evdeki HD Ready 32" Sunny bile PS3'e bağlayınca bir milyar kat daha iyi performans veriyor. Güncellemeyi yaptım, oyun moduna alıyorum. YOK yok yok... çözülmüyor.

Bu kadar yüksek bir lag değeri imkansız hocam. PC girişinden bağlayın, oyun moduna girin. Forum üzerinden paylaşılmış ayarları yapın. Hakikaten öyle lag olmaz, insanın tüm keyfini alır götürür. Bir ayarları deneyin, düzelmiyorsa bu durum değişim talep edin.

Hocam 10 dakika derken anla işte bir FPS oynayan oyuncu için 10 dakika artık kaç milisaniyeye denkse o kadar lag var ama çok bariz hissediliyor. mermi sesi ile görüntünün arasında ki senkronizasyon eksikliği çok belli. belki izleyen veya çok oyun oynamayan anlamaz ama ben kendi odamda ki 32" hd ready SUNNY 'den daha çok zevk alıyorum. çünkü böyle bir sorun yok. tv'yi aldığımdan beri toplamda 2 saat PS3 için kullanmamışımdır.

10 dakika derken elbette mübalağa yaptığınızı biliyorum ama hani o kadar yüksek ve sıkıntıya sokucu lag değeri okuyunca ben bilgisayar başında sinirlendim duruma. Hele ki FPS oyuncusu iseniz..

Şimdi elbette odanızdaki Sunny'den daha az değerde bir input lag alacağınız doğrudur. Zira lag durumu görüntü kalitesi arttıkça artar (Sony'yi meclis dışı tutuyorum) Oyunları multiplayer mı oynuyorsunuz?

oyuna girmeye gerek yok. menudeyken de ayni. fifa oynarken de ayni uncharted battlefield 3 hepsi ayni. ve cok rahatsiz ediyor

Bu LG 3D TV'leri oyun için almayın arkadaşlar! v5 güncellemesinden sonra lag iyice sorun oldu, güncellemeden öncede vardıda ya neyse. PC modu, game modu, 1. mesaj ayarları falan v5 güncellemesinden sonra işe yaramıyor söyleyeyim. TV'nin özelliği ne kadar fazlaysa o kadar lag olur zaten hepimiz biliyoruz. LG 3D TV'ler sadece karşıdan oturup izlemek için, oyun için almayın boşu boşuna canınızı sıkarsınız. Bende başka TV alır almaz PS3 ve oyun oyun olayını bitireceğim bu TV'de sadece 3D film vs izlemek için kullanacağım.

Bu kadar olumsuz yazıdan sonra bendekı 4.00.18 versıyonunu hiç ellemedım.Ne lag var nede fılmlerde atlama.Bence firmware yukseltmeyenler ellemesın.42 lw 5500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax3636

arkadalar acıl yardım elımde call of duty wm3 var oyunu bılgısayarda 3d ıle oynamak ıstyrm nasıl olcak dırek hdmı ıle olurmu yoksa ayrı bır program kurmam gerekırmıı acıl bır yardım plsss

Ekran kartınız NVidia mı, yoksa AMD/ATI mi?

• amd 3d destekleyen ekran kartları için yeni sürücü yayımladı gibi? 12.1 sürücüsü ön izleme.
    ilgimi çeken ve merak ettiğim tarafı sürüm notların da artık stereo 3d destekleyecek diyor?
    ne demek bu şimdi? tridef ve iz3d ye artık ihtiyaç kalmıyor mu demek. anlamadım?

http://blogs.amd.com/play/2011/12/13/the-amd-catalyst%E2%84%A2-11-12-12-1-preview-driver-%E2%80%93-what%E2%80%99s-new/
    http://www.pclabs.com.tr/2011/12/13/amd-catalyst-12-1-yayimlandi-onizleme-surumu/

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanfiesta

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kadar olumsuz yazıdan sonra bendekı 4.00.18 versıyonunu hiç ellemedım.Ne lag var nede fılmlerde atlama.Bence firmware yukseltmeyenler ellemesın.42 lw 5500

ARKADAŞA KATILIYORUM GÜNCELLEME YAPMADIM 4 GÜNCELLEMESİ VAR 5 E GEÇMEDİM LAG YOK CRYSIS 2' Yİ CANAVAR GİBİ OYNUYORUM AZ KALSIN 5 GÜNCELLEMESİNİ YAPACAKTIM NE OLUR NE OLMAZ SİTEYE BİR BAKAYIM DEDİM BU KADAR OLUMSUZ YORUMDAN SONRA NEDİYEYİM YAŞASIN 4 GÜNCELLEMİS 6 GÜNCELLEMESİ ÇIKINCA GÖRÜŞÜRÜZ.

• Aynen 4 versıyonuna devam:))

Orijinalden alıntı: bado6100

47LW570S ve Xbox slim sahibiyim, tek yaptigim live uzerinden MW3 oynamak yani FPS. Lag'i en cok hissedeceginiz oyunlardan biri.

Daha once de yazdim, bu ayarlar ile bende lag yok.

* hdmi input mode : game
    * AV modu : oyun
    * Goruntu orani : Sadece Tara

Yalniz acarken soyle yapiyorum, once TV'yi aciyorum. Sonra xboxi acar acmaz hemen xbox'in inputuna geciyorum, eger bunu yapmazsam yani TV'de kanal gezip, oraya buraya girip cikip, sagi solu kurcalayip oyle xbox'in inputuna gecersem bende de lag oluyor.

42LW570s Sahibiyim Xbox 250 hd + Kinect almayı düşünüyorum.
    Size sormak istediğim Kinect oyunlarında Tv'deki lag sorun yaratıyormu?
    Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim,

O zamanki TV'im bu degildi bu yuzden bir fikrim yok.

1- lw serisinde aralarinda donanim olarak cok buyuk fark olmayan ihtiyaca gore alinabilecek bir cok model var. Sony gibi aralarinda uc farkliliklar yok o yuzden cikan firmwareler birbirine uyumlu.

2- eger ki modlu bir firmware yuklemiyorsaniz cikan resmi guncellemelerin tvnin kapasitesini dusurmemesi gerekir. Eger ki smarta eklenen garanti uygulamasinin truemotion performansini dusurmemesi gerekir ya da show tvnin cekmemesi diye bir sey olmamalidir. Yani LG yazilim muhendislerinin bunu hesaplamalari yayinlamadan once test ettiklerine inaniyorum.

3- bu tvler sonucta fiyat performans tvleri oldugu icin alirken yuksek beklenti icine girmek gereksizdir. Dtsmis flashmis lagmis bunlari hesaplamadan tvyi alip sonra veryansin etmek gereksiz.

4-bir de buradan oyun icin bu tvyi almayin deyip insanlari yaniltmak dogru degil. hele forumda ayarlarini duzgun yapip 3d oyun oynayan bir suru insan varken.

5- elektronikte bir sey vardir eger calisiyorsa dokunma, eger firmware yukluyorsaniz demek ki bir sorununuzu duzeltmek icindir ve sorumluluk da sizindir. Hicbir firmware tunerin cekis gucunu arttirmaz veya paneli hizlandirmaz bunu unutmayin.

• 
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.