Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.571
Cevap
138
Favori
2.041.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voyager1979

Arkadaşlar,

42LW5500 için yazılım update download linki verebilecek olan var mı? Saatlerdir arıyorum ama bulamadım bir türlü. Eve yeni taşındığımızdan internet de henüz bağlanmadı, kendi üzerinden update yapamayacağım maalesef. İşyerinden indirip sonra evde kurmak durumundayım.

Yardım lütfen...

Arkadaşlar yarım saate kadar çıkacağım, download linki verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

quote:

deram box 800 hd uydu alıcısı dts sesleri çözüyor bunun üzerinden filmleri izlesek ses alabilecek miyiz ??normal media player olarak çalışacak anlıyacağınız.bu uydu alıcısından alıcam eğer oluyorsa fikri olan var mı ?

kendi soruma kendim cevap vereyim olmuyor muş :) biraz daha araştırınca çıktı

DreamBox DTS açmıyor diye biliyorum; yanlışın olmasın. Uydu alıcı alma aşamasında bende çok aradım fakat dts çözdüğüne dair bir yazıya denk gelmedim.

Belirttiğin konuda kaynak gösterebilirmisin?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar,

42LW5500 için yazılım update download linki verebilecek olan var mı? Saatlerdir arıyorum ama bulamadım bir türlü. Eve yeni taşındığımızdan internet de henüz bağlanmadı, kendi üzerinden update yapamayacağım maalesef. İşyerinden indirip sonra evde kurmak durumundayım.

Yardım lütfen...

Bu konunun ilk mesajında update linkleri var ama birkaç gün önce kaldırmışlardı onları. Bir orayı dene istersen. Eğer orda halen yoksa mecburen internetten indirip kendisi USB den update yapan birinden internete koymasını istemen gerekecek maalesef. Yine Google araması da deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

quote:

quote:

deram box 800 hd uydu alıcısı dts sesleri çözüyor bunun üzerinden filmleri izlesek ses alabilecek miyiz ??normal media player olarak çalışacak anlıyacağınız.bu uydu alıcısından alıcam eğer oluyorsa fikri olan var mı ?

DreamBox DTS açmıyor diye biliyorum; yanlışın olmasın. Uydu alıcı alma aşamasında bende çok aradım fakat dts çözdüğüne dair bir yazıya denk gelmedim.

haklısınız açmıyormuş bi forumda yanlış bilgilendirme yapmış birisi bende biraz daha inceleyince gördüm.uydu alıcısı ne kullanıyorsunuz hd yayın kalitesi güzel olan.tavsiyeniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

Arkadaşlar, bu hafta sonu Satürn'e bakıcam ama bu firma üretici firma garantisi veriyormu onu bilmiyorum. Bilgisi olan varmı?

Satürn de direkt firma garantisi sağlıyor, içiniz rahat olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Yardım lütfen...

Bu konunun ilk mesajında update linkleri var ama birkaç gün önce kaldırmışlardı onları. Bir orayı dene istersen. Eğer orda halen yoksa mecburen internetten indirip kendisi USB den update yapan birinden internete koymasını istemen gerekecek maalesef. Yine Google araması da deneyebilirsin.

Maalesef bakmadığım yer kalmadı. Tek çare elinde olan birinin upload etmesi. Yardımınızı rica ediyorum arkadaşlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

haklısınız açmıyormuş bi forumda yanlış bilgilendirme yapmış birisi bende biraz daha inceleyince gördüm.uydu alıcısı ne kullanıyorsunuz hd yayın kalitesi güzel olan.tavsiyeniz var mı ?

2 ay kadar önce Atlanta HD box aldım.

Sizinle aynı arama aşamaları atlattıktan sonra kolay kullanılan, sorun çıkarmayacak,garantili bir cihaz almak istiyordum. Memnunum.

Gittigidiyor %10 indiriminden 310 lira gibi bir rakama aldım.

Bu arada HD görüntü cidden çok güzel. Sd kanalları arada geziyorum fakat genelde HD kanallar izliyorum.

• Bimeks'teki %18 KDV indirimi 7 Ağustos'a kadar devam ediyor, Teknosa ve Vatan'da bir kampanya haberine rastlamadım maalesef.
  • tv yi az önce kurduk ama arka taraftaki 1. ve 2. hdmı portlarına bir şey takamıyorum askı aparatı engelliyor bir aparat vardı hdmı girişini yanlıyordu onumu almam lazım offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

Arkadaşlar, bu hafta sonu Satürn'e bakıcam ama bu firma üretici firma garantisi veriyormu onu bilmiyorum. Bilgisi olan varmı?

Satürn de direkt firma garantisi sağlıyor, içiniz rahat olabilir.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lachin

quote:

Orijinalden alıntı: YTyusuf

Yaklaşık 1 ay önce satın aldığım 42lw5500 ü taşınma işim bittikten sonra montaj ettirmiş bulunmaktayım. O zamanlar satın aldığım airties adaptor maalesef çalışmadı :( mecburen lg'nin adaptörünü alacağız artık. Lg nin adaptörü>LG AN-WF100 Wi-Fi Dongle bumudur? ayrıca airties isteyen arkadaşlar olursa uygun fiyata devredebilirim.

valla bende alacağım. nereden alacağız, ne kadardır acep?

ben teknosadan aldım arkadaşlar 159tl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Yardım lütfen...

Maalesef bakmadığım yer kalmadı. Tek çare elinde olan birinin upload etmesi. Yardımınızı rica ediyorum arkadaşlar...

Elinde olması zor LW5500 modeli için çünkü Smart TV var bunlarda, herkes en kötü modemi TV nin yanına getirip ethernet bağlayarak yapıyor update. LW4500 için ilk mesajda var mesela. Yine de elinde olan varsa bir ihtimalle yardım eder zaten.

• quote:

arkadaşlar bu 3d subtitles programı 64 bit pc de çalışmıyor uygun versiyonu bulamadım bir türlü ... birde malum bir site var hdd dolduran 1080p dual 3d filmler varmış bizim tv açar mı bunları acaba mkv uzantılı diyor sitede

hocam aynı malum sitemi bilmiyorum ama ben 2tb hdd doldurttum filmleri 3 klasörde toplamış dolduran eleman
    1..3D1080P filmler hepsi çalıştı, bunların çoğu dual, türkçe ses ac3 olduğundan sıkıntı olmadı ama bazıları orjin dilinde ve altyazılı bunlarda dts problemi oldu
    2..normal 1080p filmler var bunlarda dual
    3..1080p altyazılı filmleri denemedim hiç bunlarda sıkıntı olur herhalde
    toplam 220 film aldı 2tb, ac3 formatlı filmleri izleyene kadar dts güncellemesi gelir diye umuyorum
  • Yarın MediaMarkt kampanyası varmış bu arada. 7 FPR gözlük ile 42LW4500 2175TL. Fiyat çok iyi değil sanki? Kaça almıştı bu modeli alanlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 5 Ağustos 2011; 16:45:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 ay kadar önce Atlanta HD box aldım.

Sizinle aynı arama aşamaları atlattıktan sonra kolay kullanılan, sorun çıkarmayacak,garantili bir cihaz almak istiyordum. Memnunum.

Gittigidiyor %10 indiriminden 310 lira gibi bir rakama aldım.

Bu arada HD görüntü cidden çok güzel. Sd kanalları arada geziyorum fakat genelde HD kanallar izliyorum.

Evet. HD görüntü tv'de gerçekten müthiş. Ancak izleyebileceğimiz HD kanal sayısı çok az maalesef şu anda. HD kanallar için illa ki bir paket satın almak gerekecek. Normal Türksat'ta iki üç tanesini izleyebiliyoruz.

• Media Markt kampanya yapmış da neye yapmış? Daha geçenlerde Teknosa'da 42LW4500 1999TL'ye satıldı. Bu fiyat olmamış Media Markt. Bimeks'te zaten hala %18 KDV indirimi sürüyor. Hiç de özel bir kampanya değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Media Markt kampanya yapmış da neye yapmış? Daha geçenlerde Teknosa'da 42LW4500 1999TL'ye satıldı. Bu fiyat olmamış Media Markt. Bimeks'te zaten hala %18 KDV indirimi sürüyor. Hiç de özel bir kampanya değil bence.

+1
  • COMPOnet çıkışı hdmı a dönüştüren bir cihaz varmış.
    http://www.antenci.net/upTech-KX-1022-YPbPr-Component-HDMI-Cevirici,PR-1466.html
    wii de işe yarar mı acaba?
    elimde tv olsa alırdım bu cihazdan. bu veya başka bir yöntemle wii yi hdmi bağlayıp deneyebilecek olan var mı?
    dual view olayını merak ettim baya.
  • Fiyat arama motorunda 47 lw 4500 ler 2400 lu fiyatlara inmis tabiki paralel ithalat. butcem 2 bin civari 47 nin dusmesini bekliyorum ama seytan fena durtuyor her an paralel ithalat 42 lw 4500 alabilirim 1900 a,
    zor tutuyorum kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

Fiyat arama motorunda 47 lw 4500 ler 2400 lu fiyatlara inmis tabiki paralel ithalat. butcem 2 bin civari 47 nin dusmesini bekliyorum ama seytan fena durtuyor her an paralel ithalat 42 lw 4500 alabilirim 1900 a,
    zor tutuyorum kendimi

Hocam bu siteye bakmanı öneririm 42LW4500 LG türkiye garantili + 7 gözlük hediye 2065 TL

http://www.webvitrini.com/lg-42lw4500-3d-led-tv-lg-turkiye-garantili-7-gozluk-hediye-urun13315.html

Ben buradan sipariş verdim, bugün kargoya vereceklerini söylediler bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.