Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • smallville senin firma yan çizdi değilmi ? Tipik tüketiciyi kaçırmama prensibi.
    - Haftaya tamam kesin geliyor
    - Yurt dışı stoklarda bi sorun olmuş 3-5 gün uzayabilir.
    - abi gümrüğe girmiş mal sanırım.
    - Gümrükte sıkıntı olmuş haftaya dağıtımı çıkar.

Dahada uzatabilirim isterseniz . Sonuçta 1 ay 45 gün sonra tüm Türkiyeyle birlikte bu adamlarada gelir ve siz hala sıkılmadıysanız cihaza ulaşırsınız. Birde satıcının yüzünde ne sıkıntılarla getirttim ben bu cihazı biliyonmu ona göre pazarlık yapma ifadesini saymıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

smallville senin firma yan çizdi değilmi ? Tipik tüketiciyi kaçırmama prensibi.

Dahada uzatabilirim isterseniz . Sonuçta 1 ay 45 gün sonra tüm Türkiyeyle birlikte bu adamlarada gelir ve siz hala sıkılmadıysanız cihaza ulaşırsınız. Birde satıcının yüzünde ne sıkıntılarla getirttim ben bu cihazı biliyonmu ona göre pazarlık yapma ifadesini saymıyorum bile

Kardeşim sen ne mübarek adammışsın nerden biliyon bunları

Aynen dediğin gibi; Yoksa, telefonda konuştuğum adam senmisin

1- Haftaya salı günü kesin geliyor dedi.
    2-Gümrükte falan filan

Sen şimdi 1 ay- 45 gün diyorsun ha.

Bende 770s'nin çerçevesinden çok hoşlanmadığım halde ilk o geliyor diye razı olmuştum.
    Ama 45 gün bekledikten sonra 950s'ye bakarız. Tabi o zamana kadar yeni teknolojiler çıkmazsa
    Neyse bu mevzularda bayatladı. Bekliycez gari.

• Bunların aynısını zamanında bende yaşamıştım . Bende 950s yada 9900 modelini bekliyorum. Çerçevesiz model çok şık duruyor. Tabiki fiyatları bir görmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallville

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

smallville senin firma yan çizdi değilmi ? Tipik tüketiciyi kaçırmama prensibi.

Kardeşim sen ne mübarek adammışsın nerden biliyon bunları

Aynen dediğin gibi; Yoksa, telefonda konuştuğum adam senmisin

1- Haftaya salı günü kesin geliyor dedi.
    2-Gümrükte falan filan

Sen şimdi 1 ay- 45 gün diyorsun ha.

Bende 770s'nin çerçevesinden çok hoşlanmadığım halde ilk o geliyor diye razı olmuştum.
    Ama 45 gün bekledikten sonra 950s'ye bakarız. Tabi o zamana kadar yeni teknolojiler çıkmazsa
    Neyse bu mevzularda bayatladı. Bekliycez gari.

Üzüldüm smalville, ben de çok merak ediyordum bunu. Ama hatırlarsan LW ana başlığında söylemiştim ben sana, bunların daha zamanı var diye. LW4500 - LW650S arası TV modelleri bile LG TR resmi sitesinde özellikleriyle birlikte tanıtıldıktan 2-3 hafta sonra tek tük girmeye başladı stoklara. Sen biraz daha erken alırsın tabii piyasaya girme zamanına göre ama umutlarını çok yüksek tutma bu TV lerin geliş zamanları için. Arada bir sıkıştır firmayı işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: smallville

Adamımsın
    Bende uzun zamandır takipteyim

Başlık açmayı uzun zamandır düşünüyordum ama bu işlerde acemi olduğum için
    işi bilen bir arkadaş başlığı açsında bizde elimizden gelen desteği veririz diye düşündüm.

Evet bahsettiğin ürünler çok yeni ve Türkiye piyasasına henüz girmedi zannedersem.
    İnternette de bu modellerle ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım
    en çok fransız ve rus sitelerinde bilgiler var ama
    google çeviride bir yere kadar

Benim şu ana kadar anlayabildiklerim.
    Bu modelleri önceki sinema 3d tv'lerden ayıran birkaç fark

1-Mikro piksel kontrol, yerel karartma teknolojisi dedikleri bir özellik
    görüntünün daha kaliteli olmasını sağlaması ile ilgili birşeydi herhalde

2-Full led tv'ler olması

3-True motion 240 hz / 200 hz gibi bir ibare var
    İstanbul Bilişim'de de 400 hz belirtilmiş bu ayrım neye göre bende tam bilemiyorum

4-magic motion kumanda ve usb wifi dongle'da tv ile beraber geliyormuş.

Arkadaşlar kusura bakmayın konulara fazla hakim değilim sadece meraklı bir takipçiyim ve bende
    sabırla bu modelleri bekliyorum.

quote:

3-True motion 240 hz / 200 hz gibi bir ibare var
    İstanbul Bilişim'de de 400 hz belirtilmiş bu ayrım neye göre bende tam bilemiyorum

Pal bölgelerde 50-100-200-400hz
    Ntsc bölgelerde 60-120-240-480hz

• quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

Pal bölgelerde 50-100-200-400hz
    Ntsc bölgelerde 60-120-240-480hz

Teşekkürler
  • Avrupa'da karasal yayın 50Hz geliyor, bu yüzden bunun katları olarak gider. Amerika'da ise 60Hz, orda bunun katları olarak gidiyor.
    Bir de Magic Motion ve Wifi dongle ücretsiz gelmesi ülkeye bağlı tamamen. Şu an İngiltere'de satılan LW serilerinde bu iki ürün standart kutu içinden çıkarken Türkiye ürünlerinde böyle bir olay yok. Ona güvenmeyin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Avrupa'da karasal yayın 50Hz geliyor, bu yüzden bunun katları olarak gider. Amerika'da ise 60Hz, orda bunun katları olarak gidiyor.
    Bir de Magic Motion ve Wifi dongle ücretsiz gelmesi ülkeye bağlı tamamen. Şu an İngiltere'de satılan LW serilerinde bu iki ürün standart kutu içinden çıkarken Türkiye ürünlerinde böyle bir olay yok. Ona güvenmeyin yani.

Daha neler duyacağız bakalım.

Bu kadar acı gerçeği duyduktan sonra, neden geçen hafta 47LW650s'yi hazır 3.600 TL
    12 Taksit bulmuşken alıp geçmedim diyorum. üstelik yanında 25 adet 3d 1080p film'de hediyesi vardı.

İyi mi ettim kötümü, yakında anlayacağız inşallah. Tabi o yakın, yine bizim tv satıcısı arkadaşımıza bağlı.

• Arkadaşlar haber varmı resmi olarak satışa sunuldu mu
  • Ben bu konu ile ilgili dün LG TR'ye mail attım . Cevabı henüz gelmedi bekliyoruz.
  • Bu konuyu açan arkadaş nerelerde acaba

Biraz daha kapsamlı bilgi edinmeye mi gitti yakında dönecek mi

Yurt dışı, yurt içi ne bulursanız paylaşın arkadaşlar, konuyu boş bırakmayın.
  • Bende bu televizyonu beklemeye karar verdim.
  • Evet, konuyu açan kişi benim. Tatildeydim ve yaklaşık 10 gündür takip edemiyorken bayağı yazışma olduğunu gördüm. Düşününce.. esasında çok zor tespitler değil.. Ürünler TR de ne zaman olacak? Basit.. büyük oyuncular LW nin alt serilerindeki stokları tükettiğinde tabi ki.. PFR gözlüklerden ötürü ciddi talep var.. Yeni gelecek modellerin fiyatları ise çok yüksek değil. Bu durumda, araya biraz zaman girmesi bence normal.. Açıkcası ben zaten Eylül ve sonrası için almayı planlıyorum. Zaten döviz kuru vs düşününce en makul olanı da budur. Mühim olan gelecek modellerin yakından tanınması.
  • Ben de bu seriyi bekliyorum. Eylül ayında İngiltere ve Avrupa'da çıkacak olan bu seri tahminimce Ekim ayında da Türkiye'de olur. İtalya'da LG internet sitesinden "pek yakında" diye duyurmuş bile :)

http://www.lg.com/it/tv-audio-video/3DTV/TV-Nano-Full-LED.jsp

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.lg.com%2Fit%2Ftv-audio-video%2F3DTV%2FTV-Nano-Full-LED.jsp

• Arkadaşlar cuma günü i.b aradım Lg 55lw770s sordum elinizde stok var mı diye malesef hala elimize ulaşmadı 1.5-2 ay önceden aradığımda dedim önümüzdeki hafta mutlaka stoklarımızda olacak demiştiniz malesef daha gelmedi dedi o zaman fiyat niye yazıyorsunuz dedim güncel fiyyatı o olduğu için diyor bu seferde her halde eylülde başlanır resmi olarak satışını tr'de bakalım beklemeye devam....
  • Arkadaslar bende 650s almayı düşünüyordum. Lg müşteri hizmetlerini aradım ve tam emin değilim 950 veya 980 modelini tavsiye etti. Elinizde varmi diye soruncada pazarlama departmanına sorun dediler. Şimdi bende yana done bekliyorum. Lg ye mail attım cevap bekliyorum. Cevabı burda yayınlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcakirca34

Arkadaşlar cuma günü i.b aradım Lg 55lw770s sordum elinizde stok var mı diye malesef hala elimize ulaşmadı 1.5-2 ay önceden aradığımda dedim önümüzdeki hafta mutlaka stoklarımızda olacak demiştiniz malesef daha gelmedi dedi o zaman fiyat niye yazıyorsunuz dedim güncel fiyyatı o olduğu için diyor bu seferde her halde eylülde başlanır resmi olarak satışını tr'de bakalım beklemeye devam....

bende sordum "geliş tarihi şu an için belli değil" diye telefonla arayıp bilgi verdiler....
  • Geliş tarihi belli değil diyenler sizi pazarlama departmanından mı aradılar.

Yine de güzel gelişmeler olmaya başladı.

Daha net ve kesin bilgiler inşallah biran önce gelir.
  • Yahu bu TV teknolojisinin de sonu yok. Ligler ertelendi diye ben de vakit kazandım salona TV almadım 47lw5500'ün 3000 civarı fiyata düşmesini bekliyorum ki düşecek, TV daha yeni çıktı. Şimdi ise nano teknoloji ve 770'ler gündemde. Kalite bariz artacaktır da giriş fiyatı 4500 olur en az. Makul fiyata düşmeleri de 2-3 ayı bulur. E ne yapacağım ben salon yıl sonuna kadar boş mu kalacak :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.