Şimdi Ara

|| LG Chocolate ailesinin yeni üyesi LG UP3Flat ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığa bakıpta yanılanların sayısı ne kadar olacak acaba? LG' nin yakın zamanda piyasa sürdüğü Chocolate serisi telefonlardan sonra şimdi de piyasaya LG Chocolate serisi mp3 çalarlar sunuyor.

Cihazın tasarımı yapı olarak Pod Shuffle modelini çok andırıyor. UP3Flat modeli ekransız (ipod shuffle? ) UP3Sharp modeli ise OLED ekranlı olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. 512MB, 1GB ve 2GB lık hafıza seçenekleri ile piyasa sürülecek ürün aynı zaman da entegre USB arayüzü ile kablo gerektirmeden bilgisayarlara bağlanabilecek (bkz. Shuffle ) B

Dosya biçimleri olarak ASF, MP3, Ogg Vorbis, WMA destekleyecek cihaz, normal formatlar dışında ekstra bir şey sunmuyor. İlla bir ekstra olsun diyorsanız, hadi size dahili ses kaydı verelim

Pil ömrü 10 saat olacak cihazın, boyutları (25 x 75.4 x 9.6 mm) , ağırlığı 18.5 gr olacak. Fiyatı ve ne zaman piyasaya konusunda belirli bir bilgi yok.

Gelişmeler için biz de kalın...

• Tasarımı çok hoş imiş fakat pil ömrü birazcık kısa gibi geldi bana. Acaba ses kalitesi ve kullanım açısından nasıl..
  • Bir ipod shuffle fanatiğiyim diyebilirim..sesini gerçekten çok seviyorum ve headfi'ı takip edenler bilir ki yanlız değilim.ekranı olan ve shuffle gibi ses veren bir aleti gerçekten merakla bekliyordum acaba bu ufaklı o olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

Bir ipod shuffle fanatiğiyim diyebilirim..sesini gerçekten çok seviyorum ve headfi'ı takip edenler bilir ki yanlız değilim.ekranı olan ve shuffle gibi ses veren bir aleti gerçekten merakla bekliyordum acaba bu ufaklı o olabilirmi?

ses kalitesi olarak bilemem ama tipine aşık oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Başlığa bakıpta yanılanların sayısı ne kadar olacak acaba? LG' nin yakın zamanda piyasa sürdüğü Chocolate serisi telefonlardan sonra şimdi de piyasaya LG Chocolate serisi mp3 çalarlar sunuyor.

Cihazın tasarımı yapı olarak Pod Shuffle modelini çok andırıyor. UP3Flat modeli ekransız (ipod shuffle? ) UP3Sharp modeli ise OLED ekranlı olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. 512MB, 1GB ve 2GB lık hafıza seçenekleri ile piyasa sürülecek ürün aynı zaman da entegre USB arayüzü ile kablo gerektirmeden bilgisayarlara bağlanabilecek (bkz. Shuffle ) B

Dosya biçimleri olarak ASF, MP3, Ogg Vorbis, WMA destekleyecek cihaz, normal formatlar dışında ekstra bir şey sunmuyor. İlla bir ekstra olsun diyorsanız, hadi size dahili ses kaydı verelim

Pil ömrü 10 saat olacak cihazın, boyutları (25 x 75.4 x 9.6 mm) , ağırlığı 18.5 gr olacak. Fiyatı ve ne zaman piyasaya konusunda belirli bir bilgi yok.

Gelişmeler için biz de kalın...

ßiLgiLendirme için Teşekkürler.

• Cihaz çıktıktan sonra göreceğiz; ama LG ses konusunda diğer firmalar kadar atakları ve gelişmeler peşinde koşuyor gibi gelmedi bana. Son zaman da bayağı moda olduğu üzere piyano siyahı renk ve dokunmatik olması cihazı çekici kılan özelliklerden. Umarım ses kalitesi de tasarımı gibi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Cihaz çıktıktan sonra göreceğiz; ama LG ses konusunda diğer firmalar kadar atakları ve gelişmeler peşinde koşuyor gibi gelmedi bana. Son zaman da bayağı moda olduğu üzere piyano siyahı renk ve dokunmatik olması cihazı çekici kılan özelliklerden. Umarım ses kalitesi de tasarımı gibi olur.

İnşaLLah ßakalım Yüzümüzü kara çıkartmasında
    Ama cihaz çok hoş gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben niye sevemiyorum bu dokunmatik cihazları ya?
    Bastığımda hissetmek istiyorum, bir arkadaş almış "Dyne marka!" dokunmatik mp4 player o nedir öyle ya krize girecektim iki dakika da
  • lg'nin ses kalitesi gerçekten iyi.arkadaşta vardı başka bi model dinledim.tasarımı ipod shuffle'ı sekize böler onaltıyla çarpar ayrıca.güzel cihaza benziyo.
  • Tasarım hoşş cihazz cihaz boş
  • ekran yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmad

ekran yokmu?

Yokk..
  • Nasıl ekran yok? Yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba? İki modeli çıkacak biri UP3Flat ekransız diğeri UP3Sharp OLED ekranlı olan.

Mystical, cihazın boş olup olmadığını çıktıktan sonra göreceğiz artık. Şimdi kesin bir kanıya varmak için erken.
  • Kullananlar yazsın biraz da
  • Cihaz çıkmadan nasıl herhangi biri kullanabilir, yani mesajına bir anlam veremedim.
  • yampir arkadaş forumda yeni.. post kasıyor.. birkaç saattir takip etmekteyim. yazmadığı başlık kalmadı çünkü... maşallah. Allah daha çok versin
  • Pardon. Ben çıktı zannettiğim için. "Post" kasmak için yazmıyorum. Sadece forumda takılıyorum ayrıca saçmalamadığımı sanıyorum...
  • Forum da takılmak gereksiz ve anlamı olmayan mesajlar atmak değildir. Yaptığın haraketlerden dolayı ceza alabilrsin. Yukarıda ki mesajımda cihazın daha çıkmadığını belirtmişim. Madem takılıyorsun onu da okusaydın.
  • görsel olarak insanı mest eden bi havası var ses kaliteside iyi olursa taleb edeni(alanı) bol olurrr çare yok piyasaya çıkmasını bekleyip göreceğiz bilgi içinde tesekkür ederim soundchaser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 31 Aralık 2006; 18:37:04 >
  • Ne diyorsun kardeş? Yazdıklarından bir şey anlamadım? Biz genel olarak Türkçe konuşup, Türkçe yazışmaya çalışıyoruz.

Bugün resmi olarak post kasma günü galiba sıradan herkesi şikayet edeceğiz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.