Şimdi Ara

LG ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
3
Favori
158.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • video yükleme özelliği varsa buraya makinanın sıkma esnasında yaşadığı atraksiyonu gösteren bir video da yükleyeceğim ki başkaları yanmasın.
  • LG yerine HOT Point tavsiye ederim.
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    ürün yüksek kalitede...hiç düşünmeden alın derim...
  • Mzsever M kullanıcısına yanıt
    dostum ferrari ile stabilize yolda gidersen ne olur?lütfen kullanma klavuzundaki yönergelere bakınız.özellikle 9 kg buharlı yıkayan seri mükemmel.sessizliğinde dolayı makinayı hayranlıkla izleyenler var.eğer az çamaşır atıyorsanız devirini 600-800 devir düşürün.sorun geçecektir.ayrıca servisi aramadan önce satın aldığınız satıcıdan bilgi alın derim.
  • FOREVERFORYOU F kullanıcısına yanıt
    dostum küçük çamaşırlar için file kullanmalıyız.başka markada sorun olmayabilir.risk her zaman vardır.
  • dark1508 D kullanıcısına yanıt
    lg makineleri yüksek kalitede.dd motorun animasyonunu izleyince teknolojinin uzak doğuda olduğunu hissettim.
  • zeka43 Z kullanıcısına yanıt
    lg çamaşır makinelerinin alman markalarından daha ileride olduğunu söyleyebilirim.özellikle program performansı farklı.çitileme,çalkalama,hassas filtreleme gibi yıkama teknikleri var.ayrıca bir üretici susuz temizlik için buhar gücünden faydalanmayı düşünmüşse kafidir.ayrıca bosch ile lg yi yanyana gördüm.sadece kapaklarındaki menteşelere baktım.bosch unki demir döküm ve hurdadan bozma görüntüsü vardı.lg ninkine baktım ve çelik döküm den yüksek kalitede nikelaj ile kaplandığını gördüm.kalite ayrıntılarda gizlidir prensibinden hareketle LG bosch tan kat ve kat üstündür diyebilirim.
  • erc44 kullanıcısına yanıt
    dostum hemen kötüleme.bu tür sorunlar bosch tada oluyor.bosch servisleri bu sorunu nasıl çözüyorlar biliyormusun?makinenin su seviyesini artırarak!yani içinde su seviyesi tespit contası var onu ayarlayıp makine daha fazla su alıyor.sorun geçiyor.sana öncelikle çeşmene kreç önleyici tak derim.birde ısıtıcıyı kontrol ettir.bir önemli gizli sorunda şu.bunu herkes bilmez.prizdeki akım yeterli gelmiyordur.bunu bazı makineler farkedemez.hatta servisler bile!makine aynı anda kazanı çevirir ve aynı esnada suyu ısıtır.buradaki güç motora kayabilir ve ısıtıcıya yeterli akım gitmez.makine bozulmaz lakin su yeteri miktarda ısınmayınca temizleme performansı düşebilir.bu nedenle prizini deneyimli bir elektrikçiye ölçtür derim.
  • micano75 M kullanıcısına yanıt
    teknik servis geldi ve herşeyi yaptı. yinede çamaşırları temiz yıkamıyor.
  • o cok bilmiş arkadaşa şunu söylüyorummm sadece !... Çevremde ne kadar lg kullanan insanlar varsa 2 3 ay sonra makinenin ses seviyesinin arttığından bahsediyorlar. aynı sıkıntı bende de var... lanet olsun dedım nasıl bir ses.. ve de bana satan arkadaş şunu demedi yok tambur arkada imişde bu iyi birşeymiş gibi anlattı ... ama gercek şu arkada olduğu için makineye çamaşırı ne az atıcaksınız ne de fazla .... yoksa makine sıkma yapmoyor ! hadi kralı gelsin yalan desin yani 9 kilo falan hikaye ! ben söle saçma bir teknoloji görmedim... servis berbat ... birde bir arkadaş kore moturu almandan daha iyi demiş bu duruma çook güldüm.. yapma burdan yanlış yönlendiripte insanları YAKMA.. çamaşırda 1. MİELE 2. ELECTROLÜX 3. BOSCH ( AMA ONUNDA ALMAN MODELİ!!! TÜRK OLANI DEĞİL)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: micano75

    lg çamaşır makinelerinin alman markalarından daha ileride olduğunu söyleyebilirim.özellikle program performansı farklı.çitileme,çalkalama,hassas filtreleme gibi yıkama teknikleri var.ayrıca bir üretici susuz temizlik için buhar gücünden faydalanmayı düşünmüşse kafidir.ayrıca bosch ile lg yi yanyana gördüm.sadece kapaklarındaki menteşelere baktım.bosch unki demir döküm ve hurdadan bozma görüntüsü vardı.lg ninkine baktım ve çelik döküm den yüksek kalitede nikelaj ile kaplandığını gördüm.kalite ayrıntılarda gizlidir prensibinden hareketle LG bosch tan kat ve kat üstündür diyebilirim.

    Neremizle gülelim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben sunu anliyorum sorun seviyesinde
    Servis agi genis ve 7 yil garantili alirsaniz zaten ne olursa olsun ucretsiz degisecek. 7 sene sonra makineyi yenilersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yorumlarinizdan sonra cok kararsiz kaldim. 9 kg yikama 6 kg kurutma olan makinesini alacaktim:( madem alma diyorsunuz yerine ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evinin ortasında helikopter gibi ses çıkaran bir şey isteyen herkese lg den çamaşır makinesi almalarını tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serrasimo S kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var nalet bir makine ve servise ses seviyesini ölçün diyorum. Dinledim normal diyorlar kahretsin verdiğimiz paraya yazık bir daha lg model bir cihaz kalırsam iki olsun kimseye de tavsiye etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg kullanıcı -- 15 Aralık 2016; 17:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

    Şubat 2015,2016'da olabilir) LG'nin 1495BDS model çamaşır makinasını almıştım. Bu makinadan önce F1443kds modeli ile ilgileniyordum ama gerek eski sıemensın bozulmaması gerek taşınma olayları yüzünden almamıştım.

    Makinayı şubatta alıp kurdurduk lakin kiradaydık o zaman. Daha sonra mayısta kendi evimize taşındık. Ev yeni olduğu için inşaat elektiriği ve artezyen suyu olduğundan dolayı LG'yi değil eski sıemens makinayı kullandık.

    kasım'da Belediyenin elektrik ve su bağlantısı yapıldı. Daha sonra LG'nin yetkili servisini arayıp tekrar makinayı kurdurdum. Kurulduktan sonra memnuniyetle kullanıyordum ki geçtiğimiz yazdan beri sorun yaşıyordum ama kusuru makinada değil çamaşırlarda buluyordum.

    Nasıl fark ettim.

    Şimdi ilk önce 2 tane masa örtüsünü hızlı program 30'da (30 dakika'da ) yıkadım. Makinadan çıkan örtülerden birinin içinde ki iplerde toplanma oluştu ve küçük delikler vardı. Makinaya toz kondurmadım. Örtülerle çok kaliteli değil herhalde değil deyip salladım.

    1 hafta sonra renklileri yıkayıp asarken fark ettim penyelerin ön kısımlarında küçük küçük delikler olmaya başladı. Aynı durum bir alt pijamanın ve çorapların alt kısımlarında da olmaya başlayınca şüphelenmeye başladım.

    2 tane kabanı yoğun yıkama da (1:10) yıkadıktan sonra makinadan çıkan kabanın cep kısmında delik olduğunu gördüm. Ama yine emin olamadım.

    Daha sonra yünlüleri yıkayıp astıktan sonra kazaklardan birinin kolunun uç kısmının yırtıldığını gördüm ve servisi aradım.

    Benim yoğunluğumdan dolayı servis 5 veya 6 gün sonra geldi. Makinaya baktıktan sonra naylon çorap (kadın çorabı) isteyip tamburu kontrol etti. Kontrolden sonra tamburda bir problem olmadığı söylendi. Bende yırtılan ve delinen kıyafetleri gösterdim.

    Servis bana çamaşırları hangi programda yıkadığımı sordu. Benden yanlış cevap alamayınca kullandığım deterjanlarda kusur aramaya başladı. Sıvı deterjanı makina su alırken deterjan çekmecesine değil tambura koymam gerektiğini söyledi. Bende o zaman bu makinada mantık hatası olduğunu ve deterjan çekmecesinin neden olduğunu sordum otamatik olarak bocaladı servis. Omo ve Arielin paketinin üstünde tambura konması gerektiğini ve bu şekilde kullanmamı söyledi. Eğer istersem makinayı atölyeye alacağını orada kendi iş kıyafetleiryle yıkama yapacağını ve eğer sorun varsa kazanı ve tamburu değiştireceğini söyledi. Tabi ki reddettim. Alınalı doğru düzgün kullanılmadı sonuçta.

    Ücret ödemeden tek evetle yolcu ettim.

    Sormak istediğim olay şu size. Makinayı alırken yarısını peşin ,yarısını taksitli 2 kredi kartıyla almıştım. Yani faturanın üzerinde tam olarak ödenen meblağ yazmıyor. Açıkçası faturayı da bulamıyorum kayboldu galiba. Makinayı aldığım bayi de kapandı. Faturayı tekrar başka bir bayiden çıkartmam mümkün müdür? Yada ne yapabilirim?

    Bugün yine bir pijamayı delmiş. Gece gece yine sinirlendim. Bu sorun yaşanmasaydı yıkama,durulama ve sıkma performansından memnundum.

    Tüketici haklarına vermeyi düşünüyorum şuan açıkçası. Ben makinayı 2,200 almıştım. Ama şuan resmen elimde patladı makina.

    Çok uzun oldu ama kusura bakmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eternafelicity kullanıcısına yanıt
    Merhaba siz cok fazla kimyasallari karistirip birlikte kullandiginiz icinde olabilir bu yirtilmalar onlari kullanmadan bir deneyin. Cok yuksek sıcaklıklarda camasir suyuyla da yikarsaniz camasirlarinizda yipranma olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha da okumaya gerek yok. Samsung u tavsiye etmiyorlardi zaten de lg ye bakayim dedim. Şu yorumlarinizi okuduktan sonra

    KESINLIKLE LG ALINMAZ. Bosch a siemense nok atanlarida anlamiyorum. 1450 tl ye aeg nin 9 kg lik modeli var fp urunu şu aralar tambur hacmi 68 lt evet yanlış duymadiniz. Kac gündür de arastiriyorum. Polonya üretimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 yıldır LG çamaşır makinesinin kullanıyorum. Çok şükür bir sorun yok !

    Kim ne dersen desin, elektronik birazda şans işi,

    İyi marka diye alırsın 3 ay sonra servis yüzü görürsün,
    Duyulmamış veya tutulmayan marka alırsın 10 yıl sorunsuz kullanırsın.

    O yüzden şansınız bol olsun.....
  • Merhaba Arkadaşlar

    04.08.2017 günü FH4U2VFNP3 model lg camasir makinası aldım.ilk gelen makinada kapak arızası çıktığı için değiştirdiler.yeni gelen makina güzel sessiz ancak sorunum yıkamasında,lekeli çamaşırlar yıkamadan sonra aynı şekilde çıkıyor servis geldi su miktarını arttırdı,ısınmasını kontrol etti sonra yine denedik aynı şekilde devam etti sıkıntı.sonra makinayı servis götürdü 2 gün boyunca yıkama testi yaptılar sonucları lg merkeze göndermişler normal deterjanla kesinlikle lekeler çıkmıyor ancak leke çıkartıcı ile 1 saat suda bekletip yıkadıktan sonra çıkartabilmişler lekeleri aynı şekildede merkeze bildirmişler.merkezden haber gelmesini bekliyoruz ben değişim istedim ancak makinada sorun yok diye bir cevap gelmesinden de korkuyorum işin gerçeği

    Merak ettiğim şey bu model kullanan varmi?varsa yıkaması nasıl? Değişim kararı gelmezse ne yapabilirim?


    29.08.2017 günü değişim kararı onaylandı.makinayi iade ettim parasıyla samsung ww90k5401ow model makina aldım inşallah bunda sorun çıkmaZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordy -- 30 Ağustos 2017; 16:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.