Şimdi Ara

LG 9656 5+1 teşhir 499.TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yukarıda bahsettiğim sistem hakkında bilgisi olan varmı ?

şimdiden tşk ler .)

• Aşağıdaki linkte tartışması vardı.Kullanan kişiler ile irtibata geçerseniz daha net sonuçlar alabilirsiniz.
    Ancak teşhir ürünü alırken cihazı mutlaka test ve kontrol ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_21585476/tm.htm
    Intel i9 9900K – ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -ASUS TUF 5070Ti – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 32" CHG70 2K 1ms 144Hz HDR600 QLED Curved – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G502X - ASUS ROG PELTA - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • Sn. Rome

İlginiz için tşk ler. bir iki yorum var fakat olumlu yönde. mağazada bir tanesini denedim servisten gelmiş ses sonda iken sanki %20 gibi ses veriyordu. ilk boş zamanımda diğer mağazayada gidip deniyeceğim. inş onda çizikler dışında sorun yoktur.

İyi akşamlar.

Orijinalden alıntı: tann34

Sn. Rome

İlginiz için tşk ler. bir iki yorum var fakat olumlu yönde. mağazada bir tanesini denedim servisten gelmiş ses sonda iken sanki %20 gibi ses veriyordu. ilk boş zamanımda diğer mağazayada gidip deniyeceğim. inş onda çizikler dışında sorun yoktur.

İyi akşamlar.

Ürün hakkında bende araştırma yaptım.Ürünü sıfır olarak alıp kullananlar gayet memnun ve görüşleri hep olumlu yönde.
    Ancak piyasa fiyat 1000 TL + olan bir ürün için 499TL gibi bir rakam istemelerinin sebebi sanmıyorum ki ürünün sadece fiziksel çizikleri olsun.
    Intel i9 9900K – ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -ASUS TUF 5070Ti – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 32" CHG70 2K 1ms 144Hz HDR600 QLED Curved – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G502X - ASUS ROG PELTA - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • Ürün nerde satılıyor söylesende bide biz baksak süper olur
    senin alacagın ürün sanırım kablolu modelinden fiyat olarak güzelmiş , çizikler önemli değil,
    DVD , USB, AUX, TUNER özelliklerini deneyerek alırsan uygun olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_21585476/tm.htm

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
    SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
  • ürün kablosuz olan model,

Teknosa da satılıyor,
    İstinye parktaki servisten gelmiş, sesi çıkmıyor, kablo eksik.

Ortaklarda var dvd player çalışmyor,

Metrocity deki dvd çalışmıyor.

Anadolu magazalar cızık dısında sorun yok dıyor onada guvenemıyorum.
    Vs vs vs ......

:)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.