Şimdi Ara

LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
6.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu tv nin 47la860v veya 55la740s ledden çok mu geri kalır yanı var? Yoksa boş yere bu kadar para vermeyelim diğer modellere?
  • Tek sorunu gündüz yansıması
  • izlenmeyecek düzeyde mi?
  • Ben panasonic i bu yüzden sattım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eray_p800

    60" tv için ucuz, ama LG için değmez bir fiyat. LG plazma tv konusunda gerçekten berbat burada amacım polemik yaratmak değil fakat herhangi bir tekno markete gidin lg nin plazma tv lerini inceleyin biraz ışık altında ne kadar soluk görüntüler verdiğini göreceksiniz. Ortalama lg plazma tv ler 600 hz dir zamanında bayağı bir araştırmıştım. Diğer bir konu elektrik tüketimi katalogda yazan değerler ortalama watt değeridir yani 170-180 watt civarı olması lazım tam emin değilim incelemedim 60" olanı, çok parlak görüntülerde (beyaz) bu oran maximum seviyeye ulaşır tahminim 250 watt civarıdır 4-6 saat arası çalışmasında size 36 kr luk fatura olarak döner. Plazmaların elektrik tüketimlerinden çok ısı yaymaları büyük bir dezavantajdır hele de 60" lik bir tv düşünüldüğünde. Bu alanda en başarılı plazmalar panasoniğin ve pionner markasına aittir araştırabilirsiniz. Panasonic plazma tvler 2000 hz'lik tir görüntüler olanca akıcıdır fakat ısınma ve güç tüketimi dezavantajları malesef devam etmektedir. Ortalama 47" bir philips led tv'nin 60 watt elektrik tükettiğini varsayarsanız (birçok marka birbirine yakındır 70-80 watt fakat en tasarruflusu philipstir) bu tv ile arasında 3 katı tüketim farkı var, basit hesaplar yapıyoruz işte 10 saat izlersem şöyle olur böyle olur felan diyoruz ama malesef o hesaplar tutmuyor hele de evli ve çocuklu iseniz izlenmese dahi sabah saat 7 de tv açılır gece 12 de kapanır. Malesef plazma eskiyen bir teknoloji o yüzden ben çok tavsiye etmem. Yanlız siz gidip görüp beğenmişsinizdir bize hayırlı olsun demek düşer.
    Unutmadan LG plazma tv ler aktif gözlük kullanır sanırım fiyatları piyasada tanesi 70-100 TL aralığında.

    Anlatıyoruz ama ...ne takan yok :) adam edison mübarek led tvnin parlaklığı ne olursa olsun aynı watt'ı çeker diyor sonra dönüp ben öyle demedim diyor.

    ben 42 inç plazmadan 47 inç led lcdye geçtim onda bile faturamdaki değişikliği gördüm 60 inçi düşünmek bile istemiyorum :)

    tabi bizde de sabah 8 gece 1 mesaisi mevcut.

    yoksa günde 3 4 saat izleyecek olan alsın keyfini çıkarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 15 Mart 2014; 22:58:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    60" ledi 2 metreden izliyorum

    60" ledler bu fiyata ne zaman düşer sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemkacar

    Hocam peki bu tv nin 47la860v veya 55la740s ledden çok mu geri kalır yanı var? Yoksa boş yere bu kadar para vermeyelim diğer modellere?

    Hocam sizin belirttiğiniz tv ler led tv kontrast oranları plazmadan daha yüksek (şimdi kağıt üzerindeki verilere bakarak konuşursanız aynı diyebilirsiniz fakat canlı canlı izleyince malesef işin içyüzü öyle değil). Alın elinize bir flashdisk atın full hd beğendiğiniz bir görüntüyü gidin tekno markete düşündüğünüz tv lerde deneyin. Ben LG veya samsung tavsiye etmem, etrafımdakilerinde almasını istemem, yanlız burada yanlış anlaşılma olmasın tv leri çok iyi yada çok kötü olduğundan değil servisleri rezalet. Bir sorununuz olursa 40 takla attırırlar, o yüzden şahsi görüşüm smart vs istiyorsanız gücünüz yeterse 1. sırada sony 2. sırada philipse bakın derim. Bu 2 marka da servis konusunda müşteriyi üzmez emin olabilirsiniz. Tabi en doğal hakkınız olarak ben bu tv yi beğendim gidip alırrım deme şansınız da var o da size kalmış. Forumun tv bölümünde aratırsanız bir arkadaşımızın yanılmıyorsam samsung tv nin müşteri hizmetlerine kızıp piksel patlağından dolayı dava açıp kazandığını görebilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    60" ledi 2 metreden izliyorum

    60" ledler bu fiyata ne zaman düşer sizce ?

    60" SHARP led tv leri takip edin onlar düşmüştü bir dönem 2700 tl civarlarına başka da benim bildiğim düşen olmadı o rakamlara, dolar bu kadar yüksekte iken ben düşeceğini de sanmam.
  • Arkadaslar bu tvyi 6-7 aydir kullanan birisi olarak NET şunu soyleyeyim : aksam tv acar izlerim , film izlerim , mac izlerim , ani hareketli goruntulerde ( kameranin saga sola hizlica dondugu sahnelerde ) en az kaybi yasarim ve gunduz gunes altinda izlemem ( ben mavi stor perde aldim, normal perdelerin altina monte ettim , 100-150 falan tuttu gunduz rahatim , ayrica lcd tv varkende gunes vurup parlama yapiyordu )

    Bu fiyata alabileceginiz f/p yuksek ve 60 inc tek tv budur .

    Ben 6 adet samsun sg 5100 gozluk aldim 200 tl den , 2 si kuzene hediye ettim 4 u bende , ama 3D pek izlemiyorum , ancak ps3 oynarsam kullaniyorum...

    Ayrica 5 saat suren dizilerde reklamlarda zap yapmam ayni kanal kalsin diyorsaniz plazmadan hemen uzaklasin logo iz yapar ;)

    Sabahtan aksama acik tv istiyorsaniz led tv mecbursunuz...

    Ayrica 60 inc plasmada dsmart HD de Galatasarayimin maclari mukemmel oluyor , tum es dost dsmart + buyuk tv nedeniyle bende :)

    Eger bunu alirsaniz birdaha led lcd tv bakarken gozleriniz yanacak cok parlak gelecektir ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar siteleri araştırın , daha ucuza gelen siteler gördüm bugün.

    Bu ürünün fiyatı bayağı düşmüş genel olarak.
  • Arkadaş bi tv alacaz o bile sorun, yakında araştırmadan totoya don bile alamicaz anlaşılan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bgs0

    Arkadaşlar siteleri araştırın , daha ucuza gelen siteler gördüm bugün.

    Bu ürünün fiyatı bayağı düşmüş genel olarak.

    Link ver hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bgs0

    Arkadaşlar siteleri araştırın , daha ucuza gelen siteler gördüm bugün.

    Bu ürünün fiyatı bayağı düşmüş genel olarak.

    Evet disbrtor Garantili bir link alalım lütfen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitli fiyatı dikkate alırsanız daha ucuzu yok. Hem de distribütör garantili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haydaryarar

    aynı malın 50 inç olanı 1800 lira.

    bunda facebook indirimi olsa bu da iş görür. Facebook indirimini çıkartmak için yapılacak bişey ver mıdır ki acep?

    http://www.kliksa.com/urun/lg-50ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv/901892239

    ben de 50 inch bakıyorum, her yerde aynı fiyat...
    face indirimi bunda da olsa bir dakika düşünmeyeceğim ama malesef yok...
  • Kusura bakmayın arkadaşlar baya uzun yazacağım.Vakti olanlar ve tv ile ciddi ilgilenenler okusunlar :) Vakti olmayanlar kalın yazıları okuyarak özet alabilirler :)

    Şimdi arkadaşlar , baya araştırmış , kullanmış , testler yapmış ,yurt içi yurt dışı forumları incelemiş biri olarak baya uzun uzun bilgiler paylaşacağım.Lütfen kulaktan dolma , alışıla gelmiş , ön yargılı yorumlara kulak asmayıp , kullanıcı yorumlarını dikkate alırsanız daha iyi karar verebilirsiniz.Bazı arkadaşlar LG plazma konusunda kötüdür diyor. Neye göre kötüdür açıklamak gerek. Tabiki 60'' , 2000 TL ye aldığın plazma , 7-8 bin lik panasonicten kötüdür.Bunu kabul etmemek için kör olmak gerek. Ama aradaki performans farkı maksimum %20-25 tir.Fakat fİyat farkı 3-4 katıdır. Her zaman bir ürünün fayda maliyet oranına bakmak gerek. Tabi paranı coktur , %20 fark için bile 5000 TL ödemek size koymazsa tabiki panasonic alın. Ama emin olun 2000 TL ye alacağınız LG plazma 4000-5000 TL lik 60'' her tv den üstündür. Yada gider 2000 TL ye 42'' üst seviye led tv alırsınız ama 60'' in vereceği keyifi asla veremez.
    Evet bazı arkadaşlar haklılar , LG nin önceki plazmaları pek iyi değildi.Fakat 2013 serisi PH670S cok daha gelişmiş ve segmentindeki bir cok tv ye göre hem daha ucuz hemde cok daha verimlidir.Aşağıda bir kaç örnek site ve puanlamalar.Özellikle Andy1 in test sonuclarına dikkat!!!

    PH670S tam bir fiyat/performans ürünüdür.Piyasada ki giriş ve orta seviye,binbir sorunlu LED TV leri her türlü tokatlar. Üst seviye ,5000 TL ye alınan ledlerle yarışacak performansa sahiptir. Yabancı forumlarda plazma serilerinde panasonic st60 a cok yakın puanlar almaktadır.Bir çok yabancı forumlarda PH670S ten övgüyle bahsedilmektedir. Yurt dışında ürün PH6700 , PH670V gibi kodlarla sunulmaktadır. Özellikler ve tasarım aynıdır.

    Özellikle :
    Display Quality Score:Our subjective rating scores each TV's black levels, richness of color and overall video quality. The score is in percentage points.
    (TV'lerin siyah seviyesi, renk zenginliği ve genel video kalitesi göre puanlamışlar)

    Panasonic Viera ZT60 : 100%
    Samsung F8500 : 95%
    Panasonic Viera VT60 : 95%
    LG PH6700 : 90%
    Panasonic Viera ST60 : 90%
    Samsung 8000 : 80%
    LG PN5700 : 80%
    Samsung 5500 : 75%
    Samsung 6500 : 75%
    Panasonic Viera UT50 : 75%

    http://tv.toptenreviews.com/flat-panel/plasma/

    Bazı forumlarda Best Budget Plasma TV ödülü almıştır.

    http://tv.bestcovery.com/lg-electronics-60ph6700-60-inch-1080p-600hz-active-3d-plasma-hdtv-with-smart-tv

    Andy1 ustanın Ph670S ile ilgili önemli yorumları aşağıdadır
    :

    LGPH670 en iyi detayı Renk kalibrasyon değerleridir, bir çok panelde Örnek Led serilerde Samsung, Sharp, Sony, Panasonic standart serileri ile kıyas yaparsak LGPH670 daha bir üst seviyede renk değerlerini veriyor.

    Siyah seviyesi yetersiz panel tüm renklerde net ve belirgin sorunları getirir, LGPH670 benim için oldukça verimli bir performansı gösterdiğini söylemem gerek. Renk kalibrasyon değerleri STW60 kadar başarılı dememiz gerekiyor, hareketli resimlerde tutarlı ve sorunsuz, Gama değeri ki bir çok seride bu değerler doğru olmadıkça panelin performansıda düşük olacaktır, LGPH670 gama ortalaması için yeterli dememiz doğru olacaktır.

    Spor karaşılaşmaları yani hareketli görüntülerde şunu demek isterim LG bu konuda gerçekten iyi iş başarmış bana göre STW60 kadar iyi hatta detay alt resimlerde örneğin harektli bir nesnede oldukça sorunsuz resim üretebiliyor.

    PH670 diğer önemli detay ise renk kalibrasyon değerleri, herkes şunu diyecektir Panasonic kadar iyi değildir! Hayır yanılıyorsunuz renk kalibrasyon değerleri fazlası ile tutarlı ve sorunsuz ana renklerdeki geçişler başarılı.

    Bir çok Panel alımını düşünen İnsan bu panel için alınırmı veya STW60 ile kıyaslama isteniyor, şunu demek isterim görüntü performansı oldukça üst seviyede olan iyi seridir, hatta detay resimlerde STW60 minimumda olsa iyi kalitede resim üretebiliyor!

    http://www.anlayanbiri.com/inceleme-lg-60ph6700-plazma-tv-test-detay-sonuc-107

    Daha örnekleri arttırabilirim. Sandıgınız gibi yerden yere vurulan bir panel değildir.Aksine kullanıcıları tarafından cok begenilen,övülen bir modeldir. Aşağıdaki link i incelerseniz , kullanıcı yorumlarını okursanız ne demek istediğimi daha net anlarsınız ;

    http://forum.donanimhab...asp?m=79540603&mpage=67


    Şimdi gelelim kritik sorulara:

    Soru 1: Plazma tv de yansıma sorunu

    Bugun oled tv dahil her türlü tv nin yansıma sorunu malesef cok fazladır.Eskiden lcd tv leri mat ekran yaparlardı yansımadan etkilenmesin diye o dönemden akılda kalan lcd tv yansıma azdır , plazma tv de coktur. Bu ön yargıyı kırın artık.Günümüzün led tv leri aşırı parlak panel kullandığı için yansıma konusunda plazmalar kadar beterdir. Örneklere bakalım. Resimler yanıltıcı olabilir diyenlere aşağıdaki led tv yansıma videosunu mutlaka izlesinler ..

    Orijinalden alıntı: hoodan

    Orijinalden alıntı: 906

     LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com

     LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com

    55 inç led tv yansıması. Plazma yansıma yapıyor diyenlere ithaf olunur
    Alttaki fotoğrafta ekranlar tam siyah olduğunda çekildi. TV görüntüsü değil yansıma

    Cok haklısın dostum. OLED tv ler dahil yansıma sorunu her tv nin büyük sorunu.şimdiki led tv ler asırı parlak ekran kullandıkları için yansıma konusunda plazmalarla yarışır haldeler:) Aşağıdaki videolar zaten cok net herşeyi anlatıyor.

    samsung 51f5570 i plazma tv videosu mevcut. LG ile yansıma konusunda birbirlerine cok yakındırlar.

    http://www.youtube.com/watch?v=IAhk3xEsQqA

    Bu da 2013 yeni seri led tv yansıma durumu.Özellikle dakika 2:29 u ve sonrasını izlemenizi tavsiye ederim. HD kanallarda bile durum izlenmeyecek seviyede :)


    http://www.youtube.com/watch?v=cfdrQP3Wdtc




    Soru 2: PH670S in siyah performansı ve sd yayın kalitesi nasıldır.

    Orijinalden alıntı: hoodan
    Dostum , bir kaç sd yayın fotografı ekledim.Fakat cep telefonumun kamerası karanlıkta dandik cektiği için pek iyi cıkmıyor fotograflar.Yakından cektiğim için de hafif kumlu gibi.Canlı görüntüler cok daha iyi tabiki.Ama yinede talebini boş geçmeyelim dedim :) Digitürk humax kutu ile kullanıyorum, bir sorun yok.Sagem kutuyu bilemiyorum açıkcası..Ama bir sorun cıkacagını sanmam.
     LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com


    Dostum bunlar sd yayın görüntüleri. Cep telefonu kamerası pek iyi olmadıgı için anca bu şekilde cıkıyor.canlısı daha iyi bile. HD yayınları sen düşün:) Mağaza da görünenle evdeki durum cok farklı.İlla karanlıkta değil normal ev aydınlatmasında bile cok başarılı.Fakat mağazada dandirik bağlantılar,onlarca spotlar,ayarsız rodajsız tv ler cok mat ve soluk gösteriyor.

    Aşağıdada tv yi ilk aldığımda cektiğim bir video var.Rodaj sürecinde oldugum için ayarlar kısık halde çekilmiştir.Videoyu 1080p de izle:)

    http://www.youtube.com/watch?v=BKopje60FXM




    Orijinalden alıntı: hoodan

    siyah kalitesine dikkat :) 47la740s teki siyah resmen koyu griydi :) Kırmızıların doygunluğu süper.

    Şuan görüntü ayarları kısık , parlaklık kontrast %60 larda.Rodaj süreci içerisinde oldugum için.Rodaj süreci bitince ,kontrastı filan arttırınca cok daha canlı olacak.Ayrıca telefonumun kamera kalitesi cok iyi olmadıgı için resimler cok güzel cıkmıyor.TV nin kendi görüntüsü cok daha hoş , görüntüler cok daha net.

    Ayrıca resimleri 1,5-2 metreden cektim. Normalde 1,5-2 metreden izleyince cok hafif kumlu gibi oluyor.60'' tv oldugu için normalde 3,5-4 metreden izlemek gerekiyor.Fakat resimleri uzaktan cekince cok küçük cıktıgı için mecbur yakından cektim.
     LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com



    Soru 3: plazma tv cok elektrik harcar mı ? Cok ısınır mı ?


    Arkadaşlar eski plazmalar 350-400watt gücündeydi ve aşırı ısınıyordu. 60PH670S 154 watt gücünde. Eski ,alışıla gelmiş plazma elektrik canavarıdır tabirini unutalım Cihaz günde 10 saat çalışma ile bile cok ısınmıyor.Ilığın ötesine geçmiyor.

    Orijinalden alıntı: hoodan

    Dostum 60PH670S 154 watt gücündedir.

    LED TV -Plazma TV elektrik kullanım değerlerini sayısal değerler ile anlatayım. Tabiki %100 net değerler olamaz ama yakındır.

    Benm tv 60PH670S , 154 watt gucunde.Fakat iyi kalibrasyonla yaptığımız ölçümlerde ortalama 190-200 watt enerji ile çalışıyor. Gunde 10 saat calissa , 195*10 dan 1950 watt. Yani 1,95 kwh eder. Suan 1 kwh vergiler dahil 0,35kurus. 1,95*0,35*30(gun sayisi) = 20,47 tl ayda elektrik faturasi gelir.

    Aynı boyuttaki Led tv ye bakalim ornegin 60LA620S giris seviyesi led tv 98 watt gucunde.gunde 10 saat calissa 10*98=980kwh yani neredeyse 0,98kwh eder. 30 gunde 29,4 kwh eder. 29,4*0,35 = 10,2 TL yapar aylik.

    Sonuc olarak 60" te aylik faturada 10 tl fark ediyor.Oda istisnasız her gün 10 saat çalışırsa.Zaten günde 15 saat tv acık kalıyorsa hiç plazmaya bulaşma.

    Eski plazmalar 350-400 watt

     LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com



    Soru 4: Mağazaya gittim. 60PH670S i inceledim , siyahlar koyu gri gibiydi , renkler soluktu neden ?


    Orijinalden alıntı: hoodan


    Dostum mağaza ortamında , onca spotun altında dandirik bağlantılarla plazmadan iyi performans alman cok cok zordur. Spotların altında genel olarak plazmadaki siyahlar gri gibi görünür.Bu durum LG ye özel bir durum değildir. Tabi 6-7 bin tl lik panasonic neo plazmalar spotlar altında bile biraz daha iyi görüntü elde edilir ama yinede ev ortamındaki performanstan cok uzaktır. Örnek vermek gerekirse aşağıdaki yazımı okuyup videoyu izlerseniz ne demek istediğimiz daha iyi anlarsınız.

    Sol alttaki plazma,sağ altaki lcd tv den bile cok daha kötü siyah gösteriyor.


    Hocam , yoğun spot altında plazmaların siyahları gri gibi görünür.Bu LG ye has bir durum değil. Aşağıdaki videoyu izlersen plazmanın LCD-LED tv lerden ne kadar kötü bir siyaha sahip olduğunu görürsün.Videoda sol alttaki plazma ve siyahlar gri resmen. Dediğim gibi bu yogun spotlardan kaynaklı durum. Daha belirgin görülmesi için resim de paylaşayım.

     LG 60PH670S 2.222 TL kliksa.com







    Soru 5 : Bu plazma alınır mı ? Led e mi yönelmeliyim ?

    Eğer bütceniz kısıtlıysa yada bu geçiş döneminde tv ye cok para vermek istemiyor , ama izlerkende binbir sorunla, banding,ışık sızması,dalgalanma,gölgelenme,bulutlanma,karelenme,bluring vs vs. boğuşmak istemiyorsanız.Ağırlıkla akşamları tv izlerim , günde 10 saati geçmem diyorsanız, aynı paraya 42'' led alacağıma , dev ekranda evde mini sinema keyfi yapayım diyorsanız bu plazma mutlaka alınır. Oled , 4K tv ler 2 seneye iyice ucuzlar. Nasıl led ler cıkınca lcd ler çöp olduysa, suan ki led lerde 2 seneye çöp olur.Bu dönemde bence tv ye cok para verilmez. Giriş seviye led tv ler cok sorunlu.Forum led tv şikayetleriyle doldu taştı.Bende 2013 seri 3 adet led tv kullandım , daha doğrusu kullanamadım.Hepsinde de vertical banding, ışık sızması , hızlı sahnelerde karelenme,dalgalanma vs vs sorunlar yüzünden tv lerden soğudum. LED alınacaksa üst seviye kaliteli led alınmalı.Fakat üst seviye led ler de aşırı pahalı. 60'' üst seviye led almak isterseniz 6000 TL yi gözden cıkartmanız gerek. 47'' üst seviye led alayım deseniz 4000 TL yi gözden cıkartmanız gerek. Yine de üst seviye de olsa , 3D 'de , maç ve spor müsabakalarında ,filmlerde 60'' 'in verdiği, plazmanın yerini bence tutamaz.

    Led tv ler ile ilgili yaşadığım tecrübeler aşağıdadır.

    Orijinalden alıntı: hoodan

    Valla arkadaslar son 2 ayda 3 led tv degistirdim. İlk 50LA620S aldım. Maclarda titremeler,dalgalanmalar ve gölgelenmeler oluyordu.Panel 200 hz dense de gercekte 50 hz diye hızlı sahneleri işleyemiyor diye düşünüp tv yi sattım.Sonra 47LA740S,göya 800 hz , gercekte 100 hz tv aldım. ,vertical bandıng ve ışık sızması sorunları sebebi ile servide gitti degisimden yeni gelen 47LA740S'i kullandim.hepsinde de golgelenme,isik sizmasi ve vertical banding sorunlari ile bogustum . 2 aydir dogru duzgun keyifle bir mac izleyemedim.Birak keyifi,golgeleri takip edip yakalamaktan mac izleyemez oldum. Onca para dokuyorsun,goya 800 hz panel aliyorsun,hizli sahnelerde,mac yayinlarinda cuvalliyor.Sonra tv ye satip adam gibi mac izlemek icin plazma tv aldim. 47LA740S fiyatina, LG 60PH670S aldim.

    Sonuclar:

    2 aydan sonra ilk defa keyifle,golgesiz,dalgalanmasiz,vertical bandingsiz ve sorunsuz bir mac izledim. Hemde dev ekranin verdigi ayri keyifle.

    Isik sizmasi,titreme,bulutlanma,flulasma sorunlari kesinlikle yok.en hizli filmlerde bile cok akici ve keyifli. Eski led lerimde truemotionu kapatirdim yada ayari iyice dusururdum.bunda bazen truemotionu kokluyorum,o derece.

    SD yayinlar plazmalarda daha basarilidir ledlere gore ki PH670S sd yayinlarda daha basarili onceki ledlerime gore.

    Film ,dizi ve 3D yayinlar , dev ekranda cok daha keyifli,plazma oldugu icin hizli sahneler cok basarili,akici ve keyifli.ev mini sinemaya dondu resmen. 3D icin minimum 50" onerirler. 47" te yeterince detay ve keyif alamiyormusum. 60" te 3D super,derinlik ve popup lar ayri guzel.

    Ledlerden sonra plazmanin mat ve soluk goruntusune alisamam diyordum.Meger sandigim gibi degilmis. Renkler cok doygun ve goze hos geliyor. Gercek siyah ve kirmizi ile yeni tanistim.teknomarketlerde onca spotun altinda,ayarsiz dandik baglantilarla gordugumuz plazmalarin,evde los ortamda,iyi kalibrasyon ve baglantilarla cok daha basarili sonuc verdigini gordum. Suan pastel boya led lerin goruntusunu begenemiyorum. Magazada gorunen ile evdekinin alakasi yok. Eve gelen misafirlerim arkadaslarm plazmanin bu kadar canli olabilecegini dusunemezdik diyorlar. Ki ayarlar 60 li-70 li seviyelerde.arttirma ihtiyaci duymuyorum.

    Piyasada parasini hak eden bir led tv yok.hepsinde isik sizmasi,bulutlanma,giris seviyelerinde titremeler dalgalanmalar,golgelenmeler buyuk dert. Oledlerin , 4k larin yayginlasmasina 2 sene var. Bu gecis surecinde tv ye cok para vermenin mantigi bence yok. Nasil led ler cikinca lcd ler cop oldu.aynisi 1,5-2 sene sonra suan aldiginiz tv ler cop olacak.o yuzden 50" alacaksaniz gidin 50PH670S 1600 lu fiyatlara yada dev ekranda mini sinema kurmak istiyorsaniz 2300 lu fiyatlara 60PH670S alin , sorunsuz keyfini surun.

    2500 tl ye gidip 47" giris-orta seviye bir led alip,isik sizmasi,hizli sahnelerde titremeler,dalgalanmalar,dikey golgelenmeler,bulutlanma vs sorunlarla bogusmayin. Bu sorunlardan bir yada bir kaci ile bogusma ihtimaliniz %60-70 belkide daha yuksek.ayni fiyata 60" akici,sorunsuz plazma herkeze oneririm.

    PH670S in ana konusu var forumda. Girip okumanizi,tavsiye ederim. Tv yi evine alipta kullananlarin yorumlarini inceleyin. Alipta bir tane memnuniyetsiz,pisman olan kisi yok. Tabi illaki ufak tefek eksiklikler,sorunlar var. Ama genel olarak herkes cok memnun


    Soru 6: Plazmada logo yanıgı sorunu yaşarmıyım ?

    Eski plazmalarda cok sıklıkla karşılaşılıyordu. Fakat ph670s te kalıcı logo yanığı şikayeti cok cok nadir görüldü. Eğer biraz bilinçli kullanırsanız yanık kalacağını sanmıyorum.LG zaten logo yanıgı ile ilgili kendini baya geliştirmiş.Menulerde önlemler mevcut. Forumda bir arkadaşımız 24 saat aynı kanalda açık bıraktı tv yi. En ufak iz kalmamış. Nadiren gecici izler oluşabiliyor. 15 dakika renk yıkaması ile hemen siliniyor. Ben 2 aydır renk yıkaması filan yapmıyorum.Yeri geliyor 4-5 saat aynı kanalı izliyorum herhangi bir kalıcı yanık oluşmadı.Dediğim gibi forumda yaklaşık 70-80 adet ph670 kullanıcısı var. Kalıcı yanık şikayeti 2 yada 3 tür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 17 Mart 2014; 0:46:25 >




  • @hoodan siyah konusu yanlış panel rengi gri siyahlar tam siyah olmuyor koyu gri oluyor. Led de tam siyah panel olduğu için tam siyah renk elde ediliyor. Ayrıca ledlerin parlaklık ve ışık gücü daha yüksek bu nedenle yansımadan daha az etkileniyor. Gerisine katılıyorum fiyat süper tv.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, televizyonum cumartesi günü kuruldu, her türlü kontrolünü yaptım, ölü piksel yok, ışık sızması zaten olmuyor herhalde plazmalarda, tabi hemen rodaj ayarlarına çektim ayarları. Dün akşamki maçta meraktan kontrast be parlaklığı arttırarak görüntünün nasıl olduğuna baktım. Hakikatten maç ve filim seyri çok keyifli. Benim yaşadığım tek problem 32 inçten sonra fazla büyük gelmesi. Keşke 50 inç alsaymışım diyorum. Umarım alışırız. Renkler gerçekten güzel, sd yayınlarda led tv ler gibi sırıtmıyor ve zevkle izlenebiliyor. Yansıma ve elektrik tüketimi en negatif yönleri ama elle tutulur bir led tv ye verilecek para ile bu televizyonun fiyat farkıyla iki yıl bütün evin elektrik parası ödenir.
  • B sınıfı cihaz nasıl 10 lira fark attırıyor
    B sınıfı denilen kurutma makinesi ayda toplam 40 saat çalışıyor ve elektrik faturası 40 lira fark atıyor
  • ARKADAŞLAR B SINIFI TV İLE KURUTMA MAKİNESİ AYNI WATTI HARCAMAZKİ

    SENİN KURUTMA MAKİNEN WATT OLARAK DAHA FAZLA ELEKTRİK HARCADIĞI İÇİN Kİ GENELDE ISITMA İLE ELEKTRİK HARCAYAN HER ALETTE BÖYLEDİR.
    TV İLE KARŞILAŞTIRMA KONUSUNDA YANILGIN VAR BENCE...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.