Bildirim
LG 55UB850V TV
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bende bu modelin 49 inc olanını aldım. Henüz ürün elime ulasmis degil, bu haftasonuna Kadar elime ulasir sanırım. Panel olarak sorun çıkartacagını sanmıyorum. Kumandası gayet kullanisli ve ikinci bir kumandada veriyorlar.
Webos isletim sistemini kullanıyor. İçindeki dahili uydu alıcısı gayet iyiye benziyor. Fakat Kanal listesi düzenlemesi biraz ugrastirir. Bir adet hdmi 2.0 ve Üç adet hdmi 1.4 cıkısı var. Pc baglantısı için hdmi 2.0 kullanilmalı bunun içinde 4k destekli ekran kartları gerekiyor.
Full hd yayınları 4k görüntü kalitesine yakın sekilde optimize ettigi söyleniyor. Ses konusunda standart ses çıkısları var. Usb. 3.0 cıkısı var. Bende henüz kullanmıs degilim ama o kadarda kötü olacagını sanmiyorum. Piyasadaki 4k modeller içinde suan için alinabilecek en iyi fiyat performans modeli diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 25 Eylül 2014; 11:25:18 > -
Zaman ayırıp sorumu açık ve detaylı bir biçimde cevapladığınız için çok teşekkür ederim.. Bende kararımı verdim artık inşallah güzel günlerde sorunsuzca kullanırız tvleri zaten önceki tv tercihlerimde hep lg olmuştu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striderofmiddleearth -- 24 Eylül 2014; 23:28:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: striderofmiddleearth
Zaman ayırıp sorumu açık ve detaylı bir biçimde cevapladığınız için çok teşekkür ederim..Bende kararımı verdim artık inşallah güzel günlerde sorunsuzca kullanırız tvleri zaten önceki tv tercihlerimde hep lg olmuştu..
2014 model tvler genel olarak birbirinin aynı pek fazla detaya girmeyi gerektirmeyen bir tv aldigini söyleyebilirim. Simdiden hayirli olsun.
2 gün önce ben de bu tvden satın aldım.
şuan için çok memnunum. tek eksi yönü yanına bir ses sistemi almanız şart olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayh3m
2 gün önce ben de bu tvden satın aldım.
şuan için çok memnunum. tek eksi yönü yanına bir ses sistemi almanız şart olacaktır.
Hayirli olsun kardes.
60pb690v modeli nasıldır fiyat olarak daha uygun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X