Şimdi Ara

LG 55SM8200PLA 4K Ultra HD NanoCell Televizyon, 55 inç (LG Türkiye Garantili) ₺5.249,00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4k açtığım zaman görüntü oynatmıyormekrn simsiyah meğer lg dünya standartı 60 fps ve üzeri olan sistem modülünü tr ye sattıgı pazara 30 fps ve altımolan modülü takıp çakmış millete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    model ne sizin? dediğim gibi bende sorun yok. (55-8200)
  • muratozgulz kullanıcısına yanıt
    Parlama azaltıcı ekran kaplaması (tüm rakiplerine samsung da dahil fark atıyor bu konuda,panele bakınca kendinizi pek görmezsiniz), düşük tepki süresi -oyun oynayanlar için- gerçek 100 hz panel çok büyük farkları, 9010 da ekstra olarak subwooferlı ses sistemi var, diğer özellikler yakın,hemen hemen aynı sayılır. 8200 ve 8400 versiyonlar giriş modeli 50 hz panel ve parlama azaltıcı , düşük tepki süresi gibi özellikler yok.Hdmi ile bilgisayarı bağlayınca 1920x1080 de 120hz yenileme hızı alabiliyorsunuz.

ipad air 1 kullananlar kendini görmekten şikayet ederken, air 2 parlama azaltan kaplamayla en tutulanı olmuştu.
  • LG'de OLED panellerde panel yanığı problemi var. LED panellerde de dikey bantlanma problemi var.

LG 65G6V televizyonda 2 yıl dolmadan panel yanığı oluştu. Garanti için servise başvurduk OLED panellerde yanma olur dediler. 13 bin lira para istediler. Biz TV'yi 20 bine almıştık.

Bende de 65SJ850V modeli vardı LED panel. Onda da dikey bantlanma problemi var. Yaklaşık 10 yıldır LG kullanırım ama bundan sonra alacaklara asla tavsiye etmiyorum. 500 1000 fazla verin SONY ve SAMSUNG tercih edin.
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    Hocam 9010da ışık sızması neredeyse yok, panel kaplaması konusunda ise haklısınız. Edge led direct led farkı bence önemli 8600-9010 arasında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkeamasya İ kullanıcısına yanıt
    Ayrıca iki katı para verip LG panel kullanmak için Sony tercih edin. Çok akıllıca bir öneri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kara cuma da 481*₺ 55sm8200 aldım. Yılalrca teknosa çalışanı olarka söyleyeyim on numara tv . Parasının fazlasıyla hak ediyor. ps4 pro bağlı aynı zamanda netflix digitürk kullanıcsıyım hepsinde çok iyi sonuçlar aldım. Wi fi çekim gücü hızı çok iyi ekran canlılığı on numara.ps4 te anlatamam zaten acayip uyumlu ve hdr olması süper. bu verilen fiyatta çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum .Zaten sonu yok dostlarım bu işin alın geçin işte ama daha geçen hafta baba 3599₺ 50UM7600 aldık yahu kasası felan ne güzel bu tv nin görüntü desen çok iyi ben bunalrı beğendim vallahi
  • k@llone kullanıcısına yanıt
    conax natgeoların hepsi izlenebiliyor hocam ben 49sm8200e sahibim ve memnunum. mkv-dts codec oynatıyor sıkıntı yaşamadım bluray izliyorum hatta. Gri olarak hakkını yemek istemem siyah koyu lacivet siyah arası abartmaya gerek yok bence. bu fiyata alabileceğiniz diğer model 50ru7440 diye hatırlıyorumtercih meselesi tamamen bence.
  • nanocell crysisde değilmiydi
  • Black fridayde 4700’e satıldı n11’de lg tr garantili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv alcak olup acelesi olmayan varsa almasın. Daha da incek bu fiyatlar. Dünya geneli 4k ve led tv lerin yurtdışı fiyatları baya düştü 4-5 aydır daha da düşcek deniliyor. Oled ler ve 8k lar satmaya başladı yurtdışında artık çünkü. Ülkemizde hayal ürünü olsalarsa yurtdışında satışları 4k ledleri bu yıl geçecekleri belirltiliyor. Panel yanıyo fln efsanelerini geçin, yeni nesil oledler de yanma şikayeti çok az,hatta üst serilerde yok o şikayetler, o 2018 den önceydi. Ledin hiçbirii de oledlerle kıyaslanacak seviyede olma şansı yok. Firmalarda ellerinde kalanları ve atık üretimleri fiyat ucuzlatarak ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. Bekleyin daha da incek yani fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 1 Şubat 2020; 21:28:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.