Şimdi Ara

LG 55LF650V Kullanıcı Yorumları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
8
Favori
21.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri Hizmetleri ile aramda geçen mesajlaşma;

Merhaba, ürünle ilgili hiçbir bilgi yok. Teşir ürünü mü ? garanti durumu nedir ?
    Detaylı bilgi verirseniz sevinirim. İyi günler.

Değerli Müşterimiz
    Ürün sıfır kapalı kutu bir ürün
    Lg Türkiye garantisi altında bir ürün
    Saygılarımızla
    Media Markt Müşteri Hizmetleri
  • LG 50LF650V modelini aldınız değilmi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirlibey09

LG 50LF650V modelini aldınız değilmi hocam.

hayır 55 olanını aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

hayırlı olsun . inceleme atarsın ki millet dahada soru sormasın bence anlıyon bu işlerden. Bu arada akıllı kumanda alacaksak toplanalımda ucuza kapatacak yerden toplu alım yapalım veya klavye içinde aynısı geçerli. keep in touch.

Teşekkür ederim, umarım hayırlı olur. Bu işlerden pek anlamam ama bildiğim şeyleri paylaşırım. Klavye yi bilmiyorum da Akıllı kumanda şart galiba..
  • ben alırken son 3 adet yazıyordu sanırım stokları biz bitirdik. hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah. sorunsuz sıkıntısız olur. durumu buradan paylaşırız
  • O deilde 50" bana baya büyük geldi başta şimdi sıkıntı yokta sizlerin 55" nereye koyucanız merak ettim. Acaib büyük olacakya bi fotoğraf atıp duruma bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

ben alırken son 3 adet yazıyordu sanırım stokları biz bitirdik. hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah. sorunsuz sıkıntısız olur. durumu buradan paylaşırız

Bende iş yerinde öğle arasına çıktım 5 tane yazıyordu. Öğle Arası bitince 3 e düştü yarım saat geçmedi son 1 ürün dedi. Onu da ben aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

O deilde 50" bana baya büyük geldi başta şimdi sıkıntı yokta sizlerin 55" nereye koyucanız merak ettim. Acaib büyük olacakya bi fotoğraf atıp duruma bakalım..

Benim izleme mesafem 4 metre.
    çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Aksi halde bizde alışırız zamanla senin gibi

• Arkadaşlar ürün dün 17:00 civarı kuruldu. Bir sıkıntı yok gibi, bayramdan sonra tecrübelerimi ve görüşlerimi paylaşacağım.
    Takipte kalın
  • Urun cumartesi geldi, kuruluma bugun cagirdim, kurup bir kac gun deneyip, tekrar kutusuna kaldiracagim dugune kadar 1,5 ay

• quote:

Orijinalden alıntı: ebirol

Urun cumartesi geldi, kuruluma bugun cagirdim, kurup bir kac gun deneyip, tekrar kutusuna kaldiracagim dugune kadar 1,5 ay

Benim düğün de 6 Eylül de ama ben suyunu çıkarana kadar kullanacağım
  • quote:

Urun cumartesi geldi, kuruluma bugun cagirdim, kurup bir kac gun deneyip, tekrar kutusuna kaldiracagim dugune kadar 1,5 ay

Şu anda en uyguna alabileceğim neresi var? Akıllı kumanda dahil mi bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

Biz buradan 3-4 kişi almıştık, bildiğim kadarıyla akıllı kumanda yok kutuda. akakce üzerinden takip ediyordum ben, ayrıca gittigidiyor ve n11 de de kampanyaları takip edin. görünen fiyattan daha uyguna gelebiliyor kampanya ile
  • 50lf650v ile fifa 14 ve pes 2015 i en yüksek ayarlarda baya bir oynadım. Pc deki gibi sıkıntısız görüntüler aktı baya.Top havada süzülürken dikkat ettimde öyle bi flulaşma vs olmadı hiç.
    3D filmleri pcden gomplayer ile açınca hafif bulanıklık yapıyordu birde altyazıları tam ayarlayamadım 3d de. Lakin webos ile açınca sıkıntılar gitti. bence 3d filmleri tvnin kendi yazılımı ile izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

Kutudan akıllı kumanda çıkmıyor, bizde toplaşalım da indirim denk gelirse bi kumanda alalım diyorduk.
    İndirimi ben gittigidiyor da yakaladım normalde 2899 falan olurdu, benim aldığım gün gg/mediamarkt da 10 adet vardı 2499 dan aldım bende.
    (Gelecek vergiden korktum)

• 50"Olanını 4 gün önce Teknosa'dan 2500 liraya aldım. 2 gün sonra 2300 liraya düştü. Bu akşam gidip konuşacağım. 1 ay geri iade süresi var. Allah'tan kurulum yaptırmadım. Kapalı kutu. O kadar da dedim iki gün sonra fiyat düşerse bozuşuruz diye. İmkânı yok dedi. İçime doğmuş... Vergi gelecek artmadan alayım dedim daha da düştü

• Toplanakta alalım birer kumanda yaf. Yalnız şuda var ben bu kumandaya alıştım beya.. zor değil kullanımı..

• Kumandayı bende sevdim bayağı kullanışlı

• Evet kurulumu yaptirdim, tvde problem yok cok sukur... Kumanda konusunda ayni seyleri soyleyemicem, evdeki eski LM serisinde de bu kumanda var ve hic kullanisli degil. Bence smart icin en guzeli telefondan uygulama ile kullanmak

• quote:

Evet kurulumu yaptirdim, tvde problem yok cok sukur... Kumanda konusunda ayni seyleri soyleyemicem, evdeki eski LM serisinde de bu kumanda var ve hic kullanisli degil. Bence smart icin en guzeli telefondan uygulama ile kullanmak
    hocam bende google play storeden telefonuma (note 3) "LG TV Remote" uygulamasını indirdim ama bağlayamadım. Programın için de lf modelleri yok, yada ben yanlış bir şeyler yaptım bilmiyorum. Bir de elimde Samsunga ait t110 tablet var onu tv ile kullanmak istiyorum (klavye olarak falan), hangi uygulama ile nasıl kullanacağım yardımcı olur musun ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.