Şimdi Ara

LG 55LF650V Kullanıcı Yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
8
Favori
21.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: star@1

Merhaba
    bugün 55lf650 ile 49uf8507. Yan yana detaylı incelemek için Ankamall'a gittim. Saat 16:00 civarı g.gidiyor'da teknosa mağazasında 49uf nin fiyatı 2.849 tl idi.Saat 17:30 gerekli incelemeyi yaptım ve panel kalitesi ses özellikleri nedeniyle 49uf8507 ye karar verdim telefon ile internetten sipariş vermek için işleme başladım fakat sepetteki ürünün fiyatının 3.399 tl ye yükselmiş olduğunu gördüm.Aynı ürünü 2.849 tl ye İnnovastor Mağazasından g.gidiyor üzerinden sipariş ettim. Ödemesini yaptım.Gelip gelmeyeceği konusunda emin değilim ama biraz ağırdan alınca Fırsatların kaçtığını gördüm. Önümüzdeki hafta ayrıca elektronik ürünlere ek vergi gelince bu fiyatlara düşmesi için uzun süre beklemek gerekir diye düşünüyorum.

"Aynı ürünü 2.849 tl ye İnnovastor Mağazasından g.gidiyor üzerinden sipariş ettim."
    Ürününüz geldi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

arkadaşlar elektronik zammı yüzünden ben de artık alacağım ancak oyun performansını gerçek kullanıcılarından öğreneyim istiyorum.

var mı yorum yapabilecek? oyun ve maç konusunda tv'nin performansı nasıl?

n11in kampanyasının bitmiş olması üzdü. gitti gidiyor bir güzellik yapsa da artık alsak .

Kampanya vardı geçen gün. g.gidiyor'da 2550 liraydı sanırım 50 lirada bonus veriyordu. Ama tv yi tam olarak bilemediğim için almadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

Yok hocam mat ekranlar daha az parlaklık sunuyor ama güneşte parlaması az oluyor sanırım. TVyi bugün bir daha denedim. tam karşıdan izleyince güneş fazla etkilemiyor ama hafif alttan izleyince ekranı parlıyor. özellikle siyahları baya göremiyorsunuz. dik izlemek lazım. hala 3dye alışamadım son güncelleme ile farklı 3d modları geldi bakalım kullanmaya devam...

3D ye devam izleyin anlatın da vergi gelmeden biz de alalım. İmkanınız varsa oyun falan oynayıpta memnuniyet düzeyinizi belirtirseniz seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: @forever

İndirimli satanlar eski fiyata döndü birden, 3000' den satılıyor çoğu yerde 55lf650v. 2500 3000 2300 yapacağınız dalgalanmayı...

Saçma sapan fiyatlardan teknolojik ürünler alıyoruz..

Takipte olanlar, fiyatları paylaşalım, bu elektronik vergisi tvleri etkilemez inşallah.

Vergi, Sayın Bakanın açıklamasına göre; pc, tablet, telefon ve tvlere gelecek. Başka nelere gelir belli değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: star@1

Merhaba,
    49uf8507 ile 55lf650v arasındaki tercihimi 49uf8507 den yana kullanarak g.gidiyor'dan. İnnovastore (kliksa) mağazasından 3 temmuz da aldım ve bugün teslim edildi.yarın gelip kuracak.hepinize hesaplı alışverişler dilerim.

güle güle kullanın 650v yi alsaydınız tecrübelerinizden istifade etmek isterdik...
  • Oyun yokya pcde bi gamepad olsa fifa atacaktım ama denk gelmedi...3d başımı ağrıttı dün yaw
    avatarı indmiştim yan yana iki görüntü çıktı. 3d modlarını kurcalayarak tek görüntü elde ettim bu seferde alt yazı kayık okumaya başladım. bugğn eve erken gidersem bide filmleri hariciye atiimde tv kendi oynatsın bakalım nasıl olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @forever

İndirimli satanlar eski fiyata döndü birden, 3000' den satılıyor çoğu yerde 55lf650v. 2500 3000 2300 yapacağınız dalgalanmayı...

Saçma sapan fiyatlardan teknolojik ürünler alıyoruz..

Takipte olanlar, fiyatları paylaşalım, bu elektronik vergisi tvleri etkilemez inşallah.

aynen. 2250ye alanları duyunca 2500a almadık şimdi tekrar 3000e çıkardılar fiyatları.

tekrar 2500 seviyesinde bulursam alacağım artık.

bimeksteki bipara olayını bekledim haftasonu için ancak göremedim. o olursa bimeksten alacağım yoksa gg, n11 veya kliksa.

55lf650v için bende pusudayım, haberleselimm :)

• Teknosada 200 tl hediye çekim var beyaz eşya da kdv den kazanıyorsunuz alacak olan varsa değerlendirsin. Tv 2600 seviyesine inerse hemen alacağım. Beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoga08 -- 7 Temmuz 2015; 9:14:38 >
  • Merhaba Arkadaşlar.
    ben de 50LF650 ya da 55LF650 almayi düşünüyorum ancak kamera baglanarak skpye ile gorusulebiliyor mu merak ettim. Bu önemli benim icin. Alan arkadaslar smart ozelliginde skype var mi kontrol edebilirler mi?
    49ub830 ile karsilastirip Inceledigimde LG smart tv 49ub de var ama 55lf de yok gorunuyor
    Webos özelliği smart tv anlamina gelmiyor mu ki? Ve inceledigim tv fotolarinin reklamlarinda skype yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun geceden beri gittigidiyor mediamarktta 2500tl, nasil fiyat sizce, 150lik cekim de var, 2300e geliyor bonusla beraber. Ancak mediamarktin gorselleri yanlis, bir problem cikmasin?

• Skype var sanırım. Harici kamera alınıp bağlandığını biliyorum. Evdeki uygulamalara hiç bakmadım lakin eve gidince bi bakiim. Kamerası takılıyor ondan kesin eminimde diğerinden değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebirol

Dun geceden beri gittigidiyor mediamarktta 2500tl, nasil fiyat sizce, 150lik cekim de var, 2300e geliyor bonusla beraber. Ancak mediamarktin gorselleri yanlis, bir problem cikmasin?

aynı dert beni de sardı. mağazaya ben teşhir olup olmadığını sordum. cevap gelirse belirtirim. ürün görseli ilgili soru soran olursa o kişi de belirtirse sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ebirol

Dun geceden beri gittigidiyor mediamarktta 2500tl, nasil fiyat sizce, 150lik cekim de var, 2300e geliyor bonusla beraber. Ancak mediamarktin gorselleri yanlis, bir problem cikmasin?

aynı dert beni de sardı. mağazaya ben teşhir olup olmadığını sordum. cevap gelirse belirtirim. ürün görseli ilgili soru soran olursa o kişi de belirtirse sevinirim.

Umarım teşhir değildir, 5 adet stok belirtmiş gerçi kutulu olma ihtimali yüksek... mediamarkt ın bu ürün görsellerinde hep sıkıntı var, bir buzdolabında da aynı problemi yaşadım, mesaj attım, kontrol edeceğiz teşekkür ederiz dediklerinden beri 1 ay geçecek tık yok.
    Ben bugün iş çıkışı bir mediamarkta uğrayarak bu koddaki ürünlerin doğru olup olmadığını gözle kontrol edeceğim

• Link var mı göremedm sitede acil lazım
  • Almak için tetikteyim...
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam. Tesekkur ederim.

• Ürün kapalı kutu bir ürünüdür.

Herhangi bir eksik noksan gibi söz konusu olamaz

Bizden kargo 3 iş günü içerisinde çıkar

İade sebebi ne göre değişiri fabrika çıkışlı bir sorun olursa lg taşıma vs bir sorun olursa Media Markt Müşteri Hizmetleri

Saygılarımızla
    Media Markt Müşteri Hizmetleri

yazdılar. ben de %5lik bir hesap satın alarak bir arkadaştan satın aldım. Tvden çok anlamadığım için kısıtlı olsa da yorum yapayım diyecem ama 1 ayım var evliliğe. o zamana dek kullanmayacağım. kullandıktan sonra bilgilerimi paylaşırım. hepinizin gönlüne göre olur inşallah
  • Arkadaşlar vergi olayıydı cart tı curt tu derken Tv yi fazla araştıramadan da olsa almak durumunda kaldım.
    GG/Mediamarkt üzerinde 2499 tl ye aldım. 2 ay sonra düğünüm var ama bayramdan sonra kullanmaya başlıcam tv yi. Tecrübelerimi paylaşırım.
    Hepinize kazınçlı alışverişler
  • quote:

Ürün kapalı kutu bir ürünüdür.

Herhangi bir eksik noksan gibi söz konusu olamaz

Bizden kargo 3 iş günü içerisinde çıkar

İade sebebi ne göre değişiri fabrika çıkışlı bir sorun olursa lg taşıma vs bir sorun olursa Media Markt Müşteri Hizmetleri

Saygılarımızla
    Media Markt Müşteri Hizmetleri

yazdılar. ben de %5lik bir hesap satın alarak bir arkadaştan satın aldım. Tvden çok anlamadığım için kısıtlı olsa da yorum yapayım diyecem ama 1 ayım var evliliğe. o zamana dek kullanmayacağım. kullandıktan sonra bilgilerimi paylaşırım. hepinizin gönlüne göre olur inşallah

Evet hayırlı olsun o zaman 5 kişiden biri benim biri de sizsiniz baktım ki 2 adete düştü stok, heralde bu kadar insanı yanıltamazlar diye düşündüm ve sizin cevabı beklemeden satın aldım. Pişmanlık yaşamayız inşallah, benim de 2 ay var düğüne ama ürün gelince servise bir kurdurtup deneyeceğim.

• hayırlı olsun . inceleme atarsın ki millet dahada soru sormasın bence anlıyon bu işlerden. Bu arada akıllı kumanda alacaksak toplanalımda ucuza kapatacak yerden toplu alım yapalım veya klavye içinde aynısı geçerli. keep in touch.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.