Şimdi Ara

LG 55LB670V 2300TL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kliksa da şuan 2600 tl 200 Tl indirim kupanu ve 100 tl bonus ciple birlikte ürün 2300 e geliyor. Ürünü aldım fakat fazla bir yorum sorun vs birşey bulamadım

EDİT: KLİKSA DAN 55LB670V ALIP ÜRÜNÜ GERİ İADE ETTİM. 55PFS8109 aldım N11 den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MenemenciogLu -- 27 Mart 2015; 14:57:16 >

• kardeş avantajixtte kullansaydın 50 tlde ordan gelirdi :)
    f,yat bence cok guzel...
    bundan 3 ay önce bende gittigidiordan arkadasıma almıstım 55lb 670 i 2615 e gelmişti...
    bende 55la640s var önceki seriden 670 lerde bir ust modeli panel hızı daha yuksek ve cervesei daha ınce
    ben cok memnumum tvden kı senınkı daha daha iyi hayırlı olsun gule gule kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkigiyim -- 8 Mart 2015; 0:46:45 >
  • Hocam fiyat çok iyi güle güle kullanın
  • ilkigiyim kullanıcısına yanıt
    saolasın teşekkür ederim :) Tek sıkıntım şuan için ekranda bulutlanma baclight coulding olmaması :(
  • sizincadde S kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: sizincadde

Hocam fiyat çok iyi güle güle kullanın

Teşekkür ederim :)
  • Eylül'den beri kullanıyorum 2999a almıştım ben fiyat inanılmaz
    Tam bir fiyat performans ürünü olmuş
    Digitürk kutu ile kullanıyorum HD yayınlar çok iyi
    Smart özelliklerden çok şey beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanoute -- 8 Mart 2015; 10:36:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle hayisli olsun. Bende 06 mart cuma 2408 tl + 100 tl bonusla kliksadan aldim. Avantajxle dahada asagiya cekilebilirmis, Kargonun bana ulasmasini bekliyorum. Kliksa ve tv hakkinda olumsuz yorumlarda okudumustum. Olumsuz yorum almayan tv ve satici bulamadigim icin iyi yorumlari dikkate alip bu tvyi aldim.

Kendi gozumle gormedim ve deneyimlemedim.Forumda okuduklarimda aklimda kalanlar;

- Ekranin koselerinde ufak kirik oluyormus.(Ozellikle sag ustte) Karanlikta ya da uzaktan gozukmeyip isiktutunca veya yakindan bakinca belli olmuyormus. Konrol edin.
    - ekranin koselerinde zamanla kararti oluyormus.
    - aski aparati kullanilacaksa eski tip metal olanlarin ekrani kastigi ve zamanla isik sizdirdigi belirtilmis. Yeni cikan celik halatli modeller dusunulebilir.
    - kanal gecisleri biraz yavas olabilir. Rahatsiz ederse ek uydu alicisi alinabilir.

Gule gule kullanin.

Cenk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    LG 47LB670V 47"
    11 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cenkzorlu C kullanıcısına yanıt
    evet o köşedeki çatlak mevzusunu bende okudum. Kagıda imza atmadan önce telefonun flaşı ile her santimine bakıcam. Sonra malum Lg servisi biraz sorun çıkarıyor.

askı aparatı kullanmayacagım ama bilgilendirdigin çok iyi oldu zaman ne gösteriri bilinmez.

tek sorun olarak görebilecegim kusuru o köşelerdeki karartı :( filmlerde derinlik hissi yaratıyor ama SD yayınlarda umarım zamanla çok göze batan bariz bir durum oluşturmaz :(

teşekkür ederim ürün elinize ulaşınca ilk deneyimlerinizi paylaşırsanı sevinirim. Alacak arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.

iyi günler dilerim.
  • Kaanoute K kullanıcısına yanıt
    Webos diye abartıp duruyorlar bakalım ne çıkıcak :) Şahsen Smart Share si düzgün çalışsın. Youtube de sorun çıkarmasın kafi :)
  • bende bugün vatan bilgisayardan finansbank a ekstra %10 indirimden 2340/9 taksite 2 adet biri babamlara olmak üzere satın aldım bakalım yarın kurulum yapılacak inşallah sorunsuzca kullanırız
  • rapidturkey R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın :) İlk gözlemlerinizi bekliyoruz. Benimki de bu gün kargodan gelicek sanırım yarına kurulumu kalır.
  • ürün kuruldu sorunsuz şekilde herhangi bir renk hatası ve panelde çatlak çizik vb. çıkmadı.
    internet smart tv için yeterince tatmin edecek düzeyde . ama tabi ki uydu alıcı kanal geçişleri bariz yavaş ama sonuçta fiyat performans bence yeterli.
    usb den her formatta film test ettim ses ve görüntü yeterince tatmin edecek düzeyde. fiyatına göre tavsiye ederim.
  • rapidturkey R kullanıcısına yanıt
    tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  • Arkadaşlar bende 670v aldım fakat daha eve gelmedi yer müsayit olmadığı içinde duvara monte yaptırmak istiyorum fakat babamların evine de 42 olanı aldık usb bellek takmak için resmen savaştım yani elin girmiyor tavsiye edeceğiniz duvar aparatı varmı arkasına rahat ulaşabilmek için ?

• Duvar askı aparatlarında seçtiğim bi model yok. Onları detaylı incelemedim.

Ama problem usbyse, geçici çözüm "usb uzatma kabloları" var. Vınnların kutularından da çıkart. Oyle birşey kullanabilirsiniz. Pclerdede usb arkada olunca öne uzatmak için kullanılır. External mediayı uzatma kablosunun ucuna takabilirsiniz. İşinizi görür mü..

Scardıda kullanırım derseniz bilemiyorum o uzatılmaz herhalde. Ama o tek kullanımlık gibi. Duvardaysa uzun vadeli bakıldığında kablo vb uğraşmayın bence mutlaka uygun bi aparat alın..

Cenk.
  • Usb uzatma kablosu felan bence geçici çözüm anten kablosu bile dar olduğundan çok kasıyor çünki kıvrılıyor geniş ve sağlam bir aparat bulmam gerek araştıralım bakalım tşkler

• aglarm kullanıcısına yanıt
     LG 55LB670V  2300TL !!!

böyle bir ürün işinizi görür sanırım
  • Datateknik Elektronik Lg Servis Merkezi Beni 2 gündür geleceğiz diye oyalıyorlar. Bu gün 3. gün ve hala montajı yapılmadı :S Daha tv açılmadan soğuttular resmen :S
  • teşekkür ederim sağolun benim ve babamların tv kurulumu pazar satın aldık pazartesi saat 14 itibari ile kurulum tamamlanmıştı . lakin biz direk gelecek olan servisi aramadık 444 lü numaradan randevu aldık sizde öyle yapın isterseniz.
  • Arkadaşlar ürün geldi. Kenardaki siyahlık sorunu yok denecek kadar az çok şaşırdım. Genelde teknoda ve media marktta baktigimda bir hayli fazlaydı . Bilerek aldım yani. Fakat ışık sızması var karanlık ortamda belli oluyor :) rahatsiz edecek düzeyde değil açıkcası 2300 e sanirim katlanilabilir bir durum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.