Şimdi Ara

LG 50PK350 Açıldığı Anda Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öyle büyük bir tesadüfki 26/12/2012 de garantisi dolan LG 50PK350 Plazma televizyonum akşam sorunsuz bir şekilde kapatıp uyumama rağmen sabah açtığımda açılmadı. Daha doğrusu açıldığı gibi 1 saniye gri ekran belirip kapanıyor televizyon.. defalarca denedim ama sonuç aynı. prizleri kontrol ettim hatta başka bir prizde denedim yinede sorun düzelmedi. Garantisinin bitmesi üzerinden daha bir ay geçmeden böyle bir sorun çıkarması çok üzdü beni. sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve tamiratı tahmini ne kadar tutar? birde bir şekilde garanti kapsamına sokabilmenin bir yolu yokmudur acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

arkadaşlar öyle büyük bir tesadüfki 26/12/2012 de garantisi dolan LG 50PK350 Plazma televizyonum akşam sorunsuz bir şekilde kapatıp uyumama rağmen sabah açtığımda açılmadı. Daha doğrusu açıldığı gibi 1 saniye gri ekran belirip kapanıyor televizyon.. defalarca denedim ama sonuç aynı. prizleri kontrol ettim hatta başka bir prizde denedim yinede sorun düzelmedi. Garantisinin bitmesi üzerinden daha bir ay geçmeden böyle bir sorun çıkarması çok üzdü beni. sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve tamiratı tahmini ne kadar tutar? birde bir şekilde garanti kapsamına sokabilmenin bir yolu yokmudur acaba?

merhaba hocam,aynısı bugun benim başıma geldi,sorun nerdenmiş peki,yardımcı olursanız sevinirim...
  • Hocam elektrik trafosumu neydi 350 tl tuttmustu yanlis hatirlamiyorsam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam elektrik trafosumu neydi 350 tl tuttmustu yanlis hatirlamiyorsam..

TEŞEKKÜR EDERİM,350 TL DE ÇOKMUŞ YA, İNTERNETTEN AYNI SORUN İLE İLGİLİ VİDEO BULDUM,350 TUTACAK KADAR NE PARÇASIYMIŞ O OYLE YAA, DURUP DURURKEN NEDEN OLDU BENDE ANLAMADIM,YATARKEN KAPAMIŞTIM TELEVZYONU BİR SORUN YOKTU, UYANDIĞIMDA AYNI SENİN PROBLEM GİBİ OLDU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oenaj

quote:

Hocam elektrik trafosumu neydi 350 tl tuttmustu yanlis hatirlamiyorsam..

TEŞEKKÜR EDERİM,350 TL DE ÇOKMUŞ YA, İNTERNETTEN AYNI SORUN İLE İLGİLİ VİDEO BULDUM,350 TUTACAK KADAR NE PARÇASIYMIŞ O OYLE YAA, DURUP DURURKEN NEDEN OLDU BENDE ANLAMADIM,YATARKEN KAPAMIŞTIM TELEVZYONU BİR SORUN YOKTU, UYANDIĞIMDA AYNI SENİN PROBLEM GİBİ OLDU...

Rica ederim voltajdan dolayi demisti sanirim servis parcanin ismide aklimdaydi ama unuttum simdi nette baktigimda 180 tlydi parcasi pazarlikla 300e yaptirmistim yanlis hatirlamiyorsam. Akim korumali priz tavsiye etmisti servis bu sikintiya karsi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam, çok sağolun,garantisi devam ediyor aslında da faturayı bulamıyorum aksilik işte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.