Şimdi Ara

LG 49UJ630V mi ??Samsung UE50MU7000 mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 49UJ630V ve Samsung UE50MU7000 bu iki televizyon arasında kaldım kullanan var mı? ve alınır mı? lütfen acil cevap eğer başka televizyon önerisi verecek olan varsa o da olabilir. 2500-3000 fiyat aralığında bir bütçe var.

• hocam mağazaya gidip kendi gözünüzle görün ben de mağazaya 50mu7000 için gitmiştim 49mu7400 aldım. daha akıcı.
  • Uj630v LG nin en kötü modeli alma dediler 55mu7000 aldım. İlk geldi ekran kartı gitti . Yenisini gönderdiler onunda ekran kartı gitti. Ben bu markalarda böyle stres yaşıyacaksam hiç almıyım dedim. Şimdi Vestel 65ud8900 aldım bakalım gelecek bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet3555

Uj630v LG nin en kötü modeli alma dediler 55mu7000 aldım. İlk geldi ekran kartı gitti . Yenisini gönderdiler onunda ekran kartı gitti. Ben bu markalarda böyle stres yaşıyacaksam hiç almıyım dedim. Şimdi Vestel 65ud8900 aldım bakalım gelecek bekliyorum...

O nasıl bir şanssızlık öyle yahu
    mu7000 alanlar geri dönüş mesajlarında son derece memnun olduklarını belirtiyorlar...

Korkarım sende bu şans varken gelen vestel tv seni görünce şakıdana ortadan iki olur demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 2 Aralık 2017; 23:24:21 >

• Bende öyle olduğunu farkettim hocam o yüzden alternatifi değiştirdim.

49sj800v

49mu7400

50mu7000 arasında düşünüyorum.sj800 100 hz olduğu için daha iyi olabilir belki

• 49UJ630 un 50mu7000 e göre bazı farkları vardır. 50mu7000- VA paneldir. 49uj630 ise IPS paneldir. bu doğruştuda samsungun modelini direkt karşıdan izlerseniz canlı renk alırsınız kimisi için doğal renktir bu kimisi için abartılı canlı renktir. açı kayıplarında samsung sizi biraz üzebilir ekrana gri tonda bir perde iner ve renkler hiç doğru gözükmez. Lg de ise böyle bi durum yoktur açı kayıplarında gayet iyi bir performans verir. ayrıca hareketli görüntülerde mu7000 malesef 4k olmasına rağmen takılmalar yaşatır 2 tv de denenmiştir. 50mu7000 nin kasası biraz daha incedir uj630 a göre. bildiğim bilgileri aktarmaya çalıştım sizlere. bu doğrultuda performans olarak görüntü olarak her türlü 49uj630 daha iyi bir tercih olacaktır.
  • Micr0line kullanıcısına yanıt
    Hocam peki lg 49sj800v hakkında ne düşünürsünüz kampanyalarla 3500 tl civarına alınabiliyor. Fiyat ve performans olarak alınması makul mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 00626 0 kullanıcısına yanıt
    49sj800 görüntü olarak çok iyi bi cihazdır bu sene kullanıla nanocell display teknolojisi var cihazda. internet kullanımı muazzam cihazın çok keyif alırsınız tizen işletim sistemine görede çok hızlıdır ve arayüzü daha basittir. görüntüye gelicek olursak çok canlı renkleri var nancell teknolojisinden kaynaklı her açıdan cihazda net görüntü alırsınız. harman kardon ses dizynı ile geliyo cihazlar. aynı zamanda cihazda 100hz gerçek panel herzi vardır. ve hareketli sahnelerde çok çok iyi performans verir. 3500 bandından alınır lakin bilindik firmalardan alın derim ama oralardada fiyatlar çıktı bilginiz olsun ama 3500 lira bu cihaz için çok uygun bir fiyat. cihaz sadece siyah performansı iyi değildir. yani karanlık sahnelerde siyahlar hafif gri e kaçar. bence çok etkileyen bi eksi özellik değil. yani her türlü alınır memnun kalırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.