Şimdi Ara

LG 49UH770V 4K Nasıldır ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
30
Favori
95.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • umutisigi34 kullanıcısına yanıt
    Kayda değer pek bir değişiklik yok gibi görünüyor,

    [04.30.04]
    1) Audio Guidance expansion and dealing with GARI.
    2) 16_CIS_local language application on TV OSD (The official language of Azerbaijan, Azerbaijani).
    3) Italy_Mediaset Premium LCN (Requirement from Mediaset and Retailer).
    4) Add PID edit and reset functions in the Turkish satellite, TKGS visible list edit menu.
    5) Russia Magadan /Sakhalin timezone offset change
    6) Fixed DTV no sound in hbbTV channel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: purple_rain

    Bahsettikleriniz "vertical banding" 'dir ve aslinda bir problem degildir (hakli olarak rahatsiz olabilirsiniz ama aslinda problem degil).

    Kisinin hassiyetine, ne kadar dikkat ettigine ve cihazdaki derecesine gore farkedilir veya farkedilmez (yorumunuzdan 2 ay sonra sizin de son zamanlarda bu durumu farkettiginiz sonucunu cikarttim :))

    Bu durum marka, model bagimsiz tum TV'lerde bulunur diyebiliriz (ayni teknolojiyi kullanan).

    Iyi haber, TV'nizin settings'leri yardimiyla bu etkiyi yok edebilir veya cok azaltabilirsiniz.

    Not: Setting'leri guncellerken deneme-yanilma yolu ile degilde UH770V specific setting'leri uygulamanizi tavsiye ederim (internet'de UH770V icin "guide" 'lar var). Ayrica "renkler" vs. hakkindaki yorumlarinizdan TV'nizin setting'lerinin optimize edilmedigi sonucunu cikartiyorum (cunku 55UH770V 'nin panel, renk, goruntu kalitesi cok iyidir cunku).

    Denemeleriniz sonrasinda sonuclari bizlerle de paylasin lutfen, isterseniz daha sonra ayrica detayli da yardimci olabilirim.

    Iyi gunler.

    hocam merhaba öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. evet daha sonra başka tv lerde baktığımda aynı çizgilerin var olduğunu gördüm. Diğer konuya gelecek olursak sanırım bu tv 4k olduğundan dolayı renkleri hd yayınlarda düzgün vermiyor. Çünkü uhd yayınları açtığımda renklerde hd kanallardaki gibi bir sorun yaşamıyorum. sanırım tv uhd upscaling yaparken renkleri tam anlamı ile dolduramıyor sorun da bundan kaynaklanıyor. standart görüntülerde yine samsungu yakalayamadığımı belirtmem gerekir ancak canlıya nazaran çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. 48j6370 titriyordu ancak renker çok iyiydi. bu cihazda titreme yok ama renkler dediğim gibi samsunga nazaran dökülüyor. Ben hala lg nin renk sorunu yaşadığını düşünüyorum. varsa bildiğiniz çook iyi bir renk ayarı taviye beklerim ancak denemediğim pek bir şey kalmadı gibi.




  • 49uh770 v aldık kurulum yapıldı. Yalnız kanal geçişlerinde sol tarafta kanalın adının yazıldığı tarafta aşağıya kadar bi dalga var. Normal mi yoksa tv de bi sıkıntı mı var iade sürecini baslatıcam yoksa.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     LG 49UH770V 4K Nasıldır ? LG 49UH770V 4K Nasıldır ? LG 49UH770V 4K Nasıldır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ARKADAŞLAR 2 TV ARASIN DA TAKILDIM KALDIM SİZ HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ ÖZELLİK AÇISINDAN TEŞEKKÜRLER?
    MODELLER
    LG 49uh770v
    SAMSUNG UE49KU7500UXTK
  • https://forum.donanimhaber.com/m_120721351//tm.htm#120722523

    şuan kampanya var düşünen arkadaşlar için.
  • 55 olan versiyonunu alacaktım ama arkadasında bahsettigi kamanya ile 49 modelini gitti gidiyordan cokda düsünmeden 2750 tl maliyet ile aldım iyikide almısım gercekten güzel tv
  • yasalmi Y kullanıcısına yanıt
    merhaba ,

    uh650v modelinde 55 inch e kadar direct led panel olduğu için kasa tasarımı kalın , 55 inch den itibaren edge led panel kullanılıyo ve bekledğimiz incelik bu boyutlardan başlıyor. Bu konuda lg nin farkında olmadan bi yanıltması söz konusu. Ürün ambalajlarında alt modellerde ultra slim tasarım yazıyo ama böyle bişey yok . 55 inch üstindeki modellerde ultra slim tasarım var .

    Ürünle ilgilenenlerin dikaktine
  • Digitall.co
    N11
    Gittigidiyordan
    3000 tlye geliyo ürün buralardan alan varmi. Spot ürünler mi oluyo buralarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliyilmzz1 A kullanıcısına yanıt
    Direct led, görüntü kusurlarında edge lede göre çok daha başarılı. Varsın kalın olsun ama görüntü iyi olsun. Şu anki aklım olsa asla edgeled bir panel almazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an teknosada 3199 tl olan bir tv uzun araştırmalar ve teknosada çalışan arkadaşımın ısrarı üzerine aldım çünkü 650v modele bakıyordum mağazadan gel al yaptım ve 150tl daha düştü fiyat yani cuma günü 3049tl ye almış oldum hemde teknosa gibi bir yerden ayrıca 305tl de teknosa çeki verdiler onlada notebook ihtiyacımı giderdi yani bana maliyeti 2745tl oldu alan herkese hayırlı olsun ;)
  • lg almayın da ne alırsanız alın. ekranda yatay çizgi çıktı. ürün değişimi yapın dedim yapmadılar. para iadesi için ise fatura bedeli üzerinden senelik %10 kesinti yapıyorlar bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nerden almistiniz tv yi.bende almayi dusunuyorum ama korktugum seylerden biri de bu iste.arizali cikarsa ne yaparim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi bu tv yi almak istiyorum fakat aklımda çok soru işaretleri var. Öncelikle ışık sızması konusu patlamış gitmiş gerçekten 3000 tl verip seyir zevkimi baltalayacak şeylerle uğraşmak istemiyorum. Gerçekten ince eleyip sık dokumaktayım.Beklentilerimi sıralayacak olursak tvyi film dizi oyun için kullanacağım haftada 1 2 futbol maçları falan. Futbol maçı izlerken ya da pc de oyun oynarken bulanıklaşma yırtılma gibi sorunlar yaşarmıyım? Gece film izlerken ışık sızması bütün keyfi alıp götürür mü çünkü forumda en çok bu mesele konuşuluyor. Benim eski tvde de ışık sızması vardı ama köşelerde çok da rahatsız etmiyordu fakat burada bazı fotolara bakınca ekranın yarısı gitmiş gibi görünüyor bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kullanici852

    Digitall.co
    N11
    Gittigidiyordan
    3000 tlye geliyo ürün buralardan alan varmi. Spot ürünler mi oluyo buralarda

    ben n11 üzerinden aldım 6 ay oldu heralde. Sıkıntı yok sıfır ürün.
  • Hafta sonu fiyat duserse ins alacagim bende suanda teknosa mediamarkt lg bayilerinde 3200 tl suanda 3000 yada 2900 falan duser diye bekliyorum :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti gidiyora özel Teknosa satışı 2989TL 50TL Bonus veriyor Bonuş Flashtan kampanyaya katılırsanız 100TL bonus veriyor bence makulhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49uh770v-4k-super-ultra-hd-webos-smart-led-tv-220698488
  • bu teknosa satıs mantelitesini hiç anlamıyorum dun 3199 dan fiyat verirken bugun 3599 a cıkarmıslar burak_sefa arkadasın verdıgı lınktede 2989 tl fıyat hayret
  • Tv yi yeni kurdum

    Sol tarafta kanal değişimi yapınca bi beyazlık oluşuyor.Bu beni rahatsız etmez. Banding testi yaptım takılma yok.
    Yalniz Tv de Görüntüler takıla takıla ilerliyor trumotion kapali ve açık seçeneklerini de denedim gene aynı.Ama youtubeden izlerken takılma yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güney kore uretiminile çin üretim arasında fark varmidir.
    Şuan medimark da 2999 tl çin uretim alim mi nedersinz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba arkadaşlar.dün akşam itibarıyle 49uh770v yi vatan computerdan 3200 tl yealmış bulunmaktayım.iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama aldım.2016 niasnından beri bu tv yi araştırıyorum.başka hiçbir tv bana sıcak gelmedi.Biliyorum ki benim gibi detaylara çok dikkat eden, maddi durumu cok çok iyi olmayan arkadaş sayısı çok fazla.işte bu yüzden hepimiz ince eleyip sık dokuyoruz.bende artık yoruldum ve kararımı verdim.yanımda 3 tane test videosu götürdüm.ve bana göre 3 ünden de rahatlıkla geçti.hatta çalışan arkadaşın bi tanesi videoları istedi benden.BİZ BİLMİYORDUK BÖYLE VİDEOLAR OLDUĞUNU DİYOR BANA.şimdi benden test etmemi istediğiniz sormak istediğiniz birşey varsa yarın kurulumdan sonra burdan sizinle paylaşırım.Öncelikle şunu söyleyeyim.Ben kamu kurumunda memurum ve her sorduğunuz soruya tarafsız bir şekilde cevap veririm.yeter ki kimsenin ne canı ne de cebi yansın..herkese iyi akşamlar




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.