Şimdi Ara

LG 49ub830v deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv yi p.tesi günü vatan bilgisayardan aldım.berbat bi philips denetiminden sonra tv smart ve hız olayında bana mükemmel geldi..görüntü kalitesi sd kanallarda kötü,hd olanlarda baya iyi..ama görüntü kalitesi genel olarak philips in yanından geçemez..beni çok üzen philipsi arıyorum..tv de loş ortamlarda yukardan aşağı doğru inen siyahlıklar görüyorum.hızlı görüntülerde titreşim yoğun..patlak piksel testi dışında servis hiçbir testi yapmadan kurup gitti..3-4 daha deneyeceğim fakat sonra iade edebilirim..beğendim fakat panel 900 hz olmasıma rağmen çok yavaş..belki ayardandır ama resimde yukardan aşağı gelen 3-4 adet kalın siyahlıklar moralimi bozuyor..bunların adı nedir? ve video testleri var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aldım bu tvden ama bahsettiğiniz gibi siyah çizgiler yok hız gayet iyi hemde 4k video açtım ona rağmen hiç donma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhorba

Bende aldım bu tvden ama bahsettiğiniz gibi siyah çizgiler yok hız gayet iyi hemde 4k video açtım ona rağmen hiç donma yok

dostum koyulaşma var maçı izliyorsan bak eğer sende yoksa şanslısın normail yayınlarda olmuyor...maçta gördüm bende..
  • Belki sizin cihazda sıkıntı olabilir baktırmanızı öneririm zira az para değil
  • quote:

Belki sizin cihazda sıkıntı olabilir baktırmanızı öneririm zira az para değil

dostum 10 cihazın 8 inde var bu problem fakat farkında değil kullanıcılar..yukarıdan aşağı koyulaşmalar ve bantlar var...forumda da çoğu kez yazılmış..seninkinde yoksa şanslısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihaga

quote:

dostum 10 cihazın 8 inde var bu problem fakat farkında değil kullanıcılar..yukarıdan aşağı koyulaşmalar ve bantlar var...forumda da çoğu kez yazılmış..seninkinde yoksa şanslısın.

Eğer bu bahsettiğiniz hd yayınlardada
    oluyorsa tv nin arızalı olma ihtimali yüksek çünkü dediğim gibi 1080 ve 3840 p testlerini yaptığımda bir sorun çıkmadı sd yayınlar genellikle kötü oluyor

• quote:

quote:

quote:

Eğer bu bahsettiğiniz hd yayınlardada
    oluyorsa tv nin arızalı olma ihtimali yüksek çünkü dediğim gibi 1080 ve 3840 p testlerini yaptığımda bir sorun çıkmadı sd yayınlar genellikle kötü oluyor

testleri nereden yaptınız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 50uh635v Kullanıcıları
    8 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özel bir test değil.4k görüntü indirip oynattım sıkıntı yok.Bu kadar diretmenize anlam veremiyorum sizin cihazda sıkıntı olunca bendedemi olması gerekiyor.Rahatsızlık yaratan bir durum varsa srvis çağırarak değişim raporu alabilirsiniz

• quote:

Özel bir test değil.4k görüntü indirip oynattım sıkıntı yok.Bu kadar diretmenize anlam veremiyorum sizin cihazda sıkıntı olunca bendedemi olması gerekiyor.Rahatsızlık yaratan bir durum varsa srvis çağırarak değişim raporu alabilirsiniz

dostum yanlış anlama...test videolarını nerden buldun diye sormak için söyledim.bu seride zaten çıkmıyor kolay kolay...servisi çağırdım gelecekler iade için uğraşacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım sorununa çözüm bulabilirsin hocam ama servisler değişim raporunu kolay kolay tutmuyorlar bilgin olsun. sen haklı olsan bile, işi yokuşa sürme stratejisiyle insanı bezdiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spadeseven

umarım sorununa çözüm bulabilirsin hocam ama servisler değişim raporunu kolay kolay tutmuyorlar bilgin olsun. sen haklı olsan bile, işi yokuşa sürme stratejisiyle insanı bezdiriyorlar.

bugün geldi servis biz tutamıyoruz değişim raporunu dedi.bakalım ne olacak.vatan bilgisayarı da şıkıştıracağım artık..
  • Servis hata buldu umarım?Bulduysa sevindim zira işinizi kolaylaştıracaktır
  • quote:

Servis hata buldu umarım?Bulduysa sevindim zira işinizi kolaylaştıracaktır

yok dost servis hata diye yazamayiz biz dedi..pazartesi rapor gelecek..tuketici hakem heyetiyle hallolacak sanirim

• quote:

quote:

Servis hata buldu umarım?Bulduysa sevindim zira işinizi kolaylaştıracaktır

yok dost servis hata diye yazamayiz biz dedi..pazartesi rapor gelecek..tuketici hakem heyetiyle hallolacak sanirim

Bir resim paylaşmışsınız siyah çizgileri farkettim fakat dediğim gibi şükür ki benim tvde böyle bir sorun yok.Ama inşallah sıkıntınız giderilir az para değil zira.Eğer bunu iade etmeyi başarabilirseniz ve philips almayı düşünürseniz iyi inceleyin çünkü 4k videoları açmıyor(çoğunluğunu).Birde biraz donuyor gibi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.