Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben gelen güncellemeyi yapamıyorum (04.11.17) bende suan 04.11.15 yüklü güncelleme yapmaya kalktığımda son sürümü kullanıyorsunuz diyor yardım edebilecek var mı ? teşekkürler
    ub80v
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicMage

arkadaşlar merhaba ben gelen güncellemeyi yapamıyorum (04.11.17) bende suan 04.11.15 yüklü güncelleme yapmaya kalktığımda son sürümü kullanıyorsunuz diyor yardım edebilecek var mı ? teşekkürler
    ub80v

Hocam yanlış dosyayı indirmişsiniz ben de 1 hafta önce kurdum 15 idi 17 i indirip kurdum bir sıkıntı yoktu
  • MicMage kullanıcısına yanıt
    Lg nin internet sayfasından 04.11.17 software yazılımını indir. Usb belleği FAT32 ye biçimlendir EPG dosyasını LG_DTV klasörüne kopyalıyoruz sonra tv ye tak kendiliğinden güncelleme isteyecektir güncelle tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • MicMage kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 04.11.18 güncelleme şimdi geldi güncelledim

• quote:

Orijinalden alıntı: kiziroğlu051972

Arkadaşlar 04.11.18 güncelleme şimdi geldi güncelledim

TRT 4K yayın izlenebiliyormu?
    Yeni yazılımda ne gibi fark var?
    Bende yüklemelimiyim?
  • TRT 4k zaten izleniyor 1 aydir bu yeni güncellemeyi indirdim ama ne artısı oldu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trt 4k kanalı takıla takıla görüntü veriyor. yeni güncellemede bir düzelme söz konusu mu acaba?
  • TRT 4K BENİM KANAL LİSTEMDE GÖZÜKMÜYOR, EN SON GÜNCELLEMEYİ YAPTIM. OTOMATİK KANALARI DA ARATTIM AMA YİNE ÇIKMADI. MANUEL OLARAK MI FREKANSLARI GİRMEM GEREKİYOR ACABA ?
  • topalsolucan01 kullanıcısına yanıt
    Yok ya aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: turgi_55

TRT 4K BENİM KANAL LİSTEMDE GÖZÜKMÜYOR, EN SON GÜNCELLEMEYİ YAPTIM. OTOMATİK KANALARI DA ARATTIM AMA YİNE ÇIKMADI. MANUEL OLARAK MI FREKANSLARI GİRMEM GEREKİYOR ACABA ?

506. kanalda bende. trt 4k değil, turksat 4k olarak yazıyor adı.
  • topalsolucan01 kullanıcısına yanıt
    MERHABA 18 Lİ VERSİYONU USB DEN YÜKSELTTİM,ama dediğiniz gibi bende ne farkettiğini anlamadım. ama trt k şimdiye kadar eskisinde ve yeni güncellemede hiç donma yapmadı.diğer arkadaşlarda güncellemeri mutlaka yapmalı servisin dediğine göre güncelleme yapılmazsa tv de bazı şeyler doğru çalışmayabilir dediler.
  • Bundan bir kaç ay önce LG 150cm 4K TV aldım. TRT nin 4K yayına geçmesi ile birlikte, aldığım TV'nin eski bir tasarım olduğunu öğrendim. LG ile iletişime geçtiğimde TRT ile çözmeye çalıştıklarını söylediler ama TRT nin böyle bir ortak çalışması olamadığını,
    zaten TRT nin en son resim tarama teknolojisini (50p) kullandığını öğrendim. Daha sonra bu durumu LG sorumlusuna aktardığımda, bu defa TÜRKSAT ile problemi çözmeye çalıştıklarını söyledi. TÜRKSAT tan öğrendiğime göre, bir Encoder vasıtasıyla TRT'nin 50p yayınlarını 25p ye düşürecekleri.
    Yani yine, 2B yayınları zorla 3B ye çevirme gibi, buda 50p yi 25p ye düşürerek, yani resim kalitesini azaltarak yayınlanacağı demektir. Sen binlerce TV yi 4K diye satacaksın ,sonra da teknoloji eski diye yan yolları (arkadan dolanacaksın) deneyeceksin.

TRT ve TÜRKSAT taki ilgili arkadaşlara verdikleri bilgi için teşekkür ederim.

Burada eski sistemi savunan yazıları lütfen göz önüne almayın.

Hak, haklınındır ve aynı zaman da hakkını arayanındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkundan -- 20 Ağustos 2015; 14:37:19 >

• Merhaba,

Tüketici Hakem Heyeti başvuruluranızdan geri dönüş alabildiniz mi?

Teşekkürler.
  • benden bi kaç tane evrak istediler. LG ye sorunu bildirdiğimi ve geri dönüşlerinin çıktısını falan. ben de he he dedim çıktım gittim. uğraşmadım açıkçası kaldı öyle. ama istediklerini 2 günde halledip gidersen kesin haklı buluyorlar seni.
  • Arkadaşlar acil yardım ub830 da son gucellemeyi otomatik olarak yaptım trt 4 k yayın izlemek istedim kanalı bulamıyorum farklı bir adımı var bir arkadaş turksat test demiş ismine ancak tum test yayınlarını açtım trt 4k yok elle frekans bilgilerini girdim bu frekans zaten emvcut diyor 500 kanalı tek tek gezdim netice yok bi yardım lütfen

• gfdsizm G kullanıcısına yanıt
    bende 506. kanalda çekiyor. bi bak istersen
  • buldum arkadaşlar çözümü manuel aramada trt 4k frekanslarını girdim aramaya bastım turksat 4k olarak kanal ısmı çıktı 500 numaralı kanala ekledi fakat bu işlemi 4-5 kez tekrarlamam gerekti sonuncuda buldu ve 500 nolu kanala ekledi teşekkürler
  • gfdsizm G kullanıcısına yanıt
    bu modelden ablam da var fakat samanyolu HD - TRT1 HD kanalları almıyo yani sinyal gelmiyo bu model tuner sorunlu mu sizde öyle mi
  • enginsen 10 kardeşim bahsettiğin kanallar dahil tüm kanallar bende sorunsuz izlenmektedir herhangi bir tüner sorunu yok uydu anten sinyal seviyesine bi baktırın sinyal zayıfsa sorun olabilir

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.