Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enginsen10

bu modelden ablam da var fakat samanyolu HD - TRT1 HD kanalları almıyo yani sinyal gelmiyo bu model tuner sorunlu mu sizde öyle mi

trt1 hd ve kardelen tv yi ne yaptiysam bende ekleyemedim.dediyiniz gibi tuner ile alakali bir problem var galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben bu televizyonun yotube sinde çözünürlüğü ayarlama yerini bulamadım nereden yapılıyo ?

• Trt 4k yi şu anda izliyorum küçük donmalarin sebebi test yayını olduğu içindir tahminim artık 4kyi izlediğimize göre aldığımıza pişman olmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverAlonee

Ya ben bu televizyonun yotube sinde çözünürlüğü ayarlama yerini bulamadım nereden yapılıyo ?

çözünürlük ayarlanmıyor. internet hızına göre kendisi otomatik ayarlıyor. diğer tüm smart tv lerde de böyle diye biliyorum.
  • TRT 4kda hızlı sahnelerde ve yakın çekimde takılıyor neden böyle düzelecek mi konu hakkında bilgisi olan

• ceryan25 C kullanıcısına yanıt
    UYDU KANALLARINI RESETLEYİP TEKRAR KAYDEDİN DÜZELECEKTİR. 4K DADA HİÇ BİR PROBLEM YOK TIKIR TIKIR GÖSTERİYOR.
  • arkadaşlar bu güncellemeyi nerden edinebilirim? Birde televizyonda flash player oynatma sansimiz hic mi yok?

• artık hala pişman olan varmı bu televizyonu alıpta trt 4k da var daha ne olsun
  • rabiaaslan R kullanıcısına yanıt
    benim asıl pişmanlığım sharp led tv yi görünce başladı. zerre kadar banding olayı yok. led tv lerin kronik sorunu bu olay. samsungdan lg ye kadar dikkatli bakıpta futbol maçlarında gözüme banding çarpmayan tv olmadı. en çokta LG lerde var. ama gel gör ki sharp'da yok bu olay arkadaş. o kadar dikkatli inceledim ama hiç yok. 4 renk led teknolojisini kullandıklarında mı öyle yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum ama o adamlar yapabiliyorsa led teknolojisinin sorunu değil demekki bu. sahtekar firmaların beceriksizliği. yapan yapıyor.
  • Benim Tv de internet üzerinden film açtığımda tam ekran yapınca alttaki durum çubuğu sürekli gidip geliyor.
    aynı şeyi yaşayan varmı acaba nedendir?
  • trt 4k yine gitti arkadaşlar geçersiz format uyarısı alıyorum cihaz son guncelşlemeyi aldı

• Beyler ben de aynı hatayı alıyorum geçersiz format diyor Fb ajax maçını 4k yayınlayacaklar umarım 4k yayını izleme fırsatımız olur :(
  • Trt 4k yine gitmiş inşallah çözerler kısa zamanda
  • kacak61 kullanıcısına yanıt
    Film açıldıktan sonra akilli kumandadan 3d yi aç kapa, imleç kaybolana kadar da kumandayı oynatma alt çubuk gider

• internette sayfa geçişleri ve kanal geçişleri çok ama çok yavaş ne yapılabilir. çöpe mi gitti 2700 tl
  • 4k yayın geri geldi ama garantisi yok 2 gun sonra yine gidebilir ne si.. m iştir ya?

• teşekkürler deneyince haber ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak61 -- 7 Ekim 2015; 8:15:48 >
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    kanal geçişini harici hızlı bi uydu alıcıyla halledebilirsin.bende d-smartın cihazı var normal çok hızlı olmasa da sinir etmiyor insanı
  • bu hafta yenı bır update gelecegını soylenıyordu.. varmı gelısme?
  • can dediğin gibi denedim ama gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak61 -- 7 Ekim 2015; 8:15:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.