Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
31
Favori
92.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • morgece M kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum ama sadece kumanda için performans olarak baya çok şeyden vazgeçeceksiniz bilginiz olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    sanmıyorum ama sadece kumanda için performans olarak baya çok şeyden vazgeçeceksiniz bilginiz olsun

    Gece tv izlemiyorum. Bizim tv hep ışıklar açıkken izleniyor. Karanlıkta açayım bir sinema filmi izleyeyim vs şeyleri artık yapmıyorum. Ben şahsen pek izlemiyorum zaten sadece tv den tabletten bağlanabilme veya internetten bi şeyler izleyebilme yetecek bana. Yani gece ışık sızması filmlerde siyah detaylar falan gibi bir ihtiyacım olmayacak.Ha bunlar olsa kötü mü olur tabi ki olmaz. Almışken biraz iyisini alayım en aşağı 7 8 sene gitsin istiyorum. 49inç istiyorum mu8000 in 49incinin hz nin vs 55den düşük olduğu söylenmiş konuda. İlerde belki oyun konsolu vs bağlayabilirim.Bir de samsungun kumandasını hiç beğenmedim. Eski modellerinde lg nin kumandası gibi çalışan kumanda var fakat yenilerde galiba çalışmıyor(aşağıda linkte ki gibi). Yani kafa karışık anlayacağınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=9zb_AjeQFYg
  • morgece M kullanıcısına yanıt
    tek sıkıntı ips panelin eksiler olsa neyse birde rgbw olayı var hocam ama artık anlatmaktan yoruldum tv sahipleride sağolsun toz kondurmamak için beni taşlıyorlar nedir bu rgbw derseniz önceki mesajlarda ve ayrı olarak konusunu açtım bi göz atın derim en azından almadan önce neye para vereceğinizi bilir ona göre karar verirsiniz..birde va panel artısı sadece siyah performansı ve detay değil kontrast sdr parlaklığı bariz daha iyi ve resim kalitesi olarakta 1-2 tık daha iyi buda gündüz izlense dahi tüm görüntüde farkediyor örneğin oturma odasında iki tv olsun biri ips biri va panel gündüz güneş alan bi odada ips panelde soluk bi görüntü olacak ekrandan bariz kendinizi göreceksiniz va panelde ise bu durum çok az oluyor tv hala canlı izlenebilecek şekilde oluyor ayrıca hdr performanslarıda bariz farkediyor ips panellerin hdr parlaklığı va panele göre bariz düşük..lg ye dönersek hangi fiyattan alacaksınız bilmiyorum ama bu modele 3200tl den bir kuruş fazla vermeyin yazdığım fiyatta 49pus7502 modeli satıldı indirimle her ne kadar philipside önermesemde en azından gerçek 10 bit 100hz ve rgb dizilim artı kişiye göre amblight artısı var tek sıkıntısı işletim sistemi android gerçi bazılarıda android seviyor sıkıntısı olsada özgürlük hoşlarına gidiyor dediğim gibi iyice araştırın kararınızı öyle verin
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    detaylı baktım hocam sizin konuları da inceledim. rgbw olayı olmasaydı zaten şimdiye sj800ü almıştım. rgbw beni biraz çekimser bıraktı. Lg kipa da 3400 e kadar düşüyor, o fiyata almadım(3000 bandında bulsam hemen alırdım). 3000 3500 arası TR de çok pis bir fiyat aralığı. Mu8000 için dediğim gibi çekimser kaldığım noktalar fiyatın daha yüksek olması, 49inç panel hz inin düşüklüğü ve kumandası. Philips kesinlikle düşünmüyorum.
  • 55xe8505 ya bu modeli alıcam yada yada LG 55 SJ 850V ALMAYI planlıyorum ama vatanda bakıyorum 55xe8505 5999 tl diğer sitelede 4900 tl aralığında lg bakıyorum degişik fiyat aralıkları var vatanda yok hepsi satış sitelerinde kara borsa gibi
  • Arkadaşlar kanal atla ile gereksiz kanalları atladım ama taşıma işlemi yaptırmıyor. 1-768 arası kanallar taşınamaz diye uyarı veriyor.

    Nasıl düzeltebiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 13 Şubat 2018; 16:25:3 >
  • wisayz W kullanıcısına yanıt
    iki model arasında uçurum var bilginiz olsun
  • hocam 3000-4000 aralığında bir tv önerinde alalım cidden uçurum var diyosanız sizin tavsiyeniz nedir ?
  • MuratKayaa kullanıcısına yanıt
    o aralıkta alınacak düzgün tv yok malesef devletimiz sağolsun dolar euro uçunca giriş seviye modeller artık o fiyatlara satılmaya başlandı ülkemizde..

    3800-4000 aralığında indirimle 49mu8000 alınabiliyor bu modele bakabilirsiniz
  • Siyah takıntınız yoksa alın. Öyle böyle abartılcak durumda değil eksi yönleri. 4000 tl için gayet iyi tv. Ömrünüz boyunca kara kara filmler izlemeyeceğiniz için sorun yaşamazsınız. İyi geceler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurtz1903

    Siyah takıntınız yoksa alın. Öyle böyle abartılcak durumda değil eksi yönleri. 4000 tl için gayet iyi tv. Ömrünüz boyunca kara kara filmler izlemeyeceğiniz için sorun yaşamazsınız. İyi geceler..

    siyah takıntısından ziyade rgbw den dolayı ve kotrasttan dolayı RNNN arkadaş tavsiye etmiyor sj800v yi. Biz de almışken tv sonradan midemizi bulandırmasın diyoruz. çok para sonuçta. insan bi düşünüyor. giriş seviye düşük marka cihazlar bile 2000 lira, saçma sapan fiyatlar. Biraz erteledim ben kendi adıma, bilemiyorum artık iyi mi olur kötü mü. Belki fiyatlar yükselir pişman olurum.
  • Hocam fiyatlar çok tutarsız bir aşağı bir yukarı oynuyor. Dolar sebebi ile sanırım. RNN sadece rgbw olduğunu duyduğu için vazgeçti :) ilk araştırmalarında ki yorumları harikaydı kendi adına. Vallahi ben gittim aldım denemek için 2 ay kadar beklemem gerekiyor. Mu9000 alacaktım ama para durumu kısıtlı olduğu için 3999'a sj800v aldım. Memnun kalacağımdan eminim dostum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

    Arkadaşlar kanal atla ile gereksiz kanalları atladım ama taşıma işlemi yaptırmıyor. 1-768 arası kanallar taşınamaz diye uyarı veriyor.

    Nasıl düzeltebiliriz?

    Arkadaşlar tv'yi kullanıp da bunu yapabilen var mı? Annemlere aldım, fır fır dönüyorum kanalların yerini bulana kadar bir yere topla diyor (istediği kanalları). Tamam siyah kalitesi vs. haklısınız da kullanıcılardan hiç kanal taşıyan olmadı mı?
  • 3.385 TL ye aldım, ilk ürün sıkıtılı çıktı, servis rapor düzenleyip gönderdi yeni ürünü gönderdiler ilk izlenimler iyi öyle siyah vs takıntımda yok şuan b.dortmund - atalanta maçını izliyorum gayet iyi, çok takmıyorum açıkcası.
  • Fotoğraf atar mısın Murat hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 49SJ800V kullanan var mı?LG 49SJ800V kullanan var mı?
  • Gayet iyi duruyor hocam güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    biliyorum kardeşim iki model arasında uçurum var ama ulkemizde çok pahalı bu urünler deymez yani asgeri ücret belli yaşam şartları belli bu tv almak için 2 ay yemek ve su içmemek lazım batumda bu ciazlar yarı yarıya
  • MuratKayaa kullanıcısına yanıt
    bu tv marka modeli nedir 3300 tl uygunmuş bende bakıyorum araştırmak isterim
  • wisayz W kullanıcısına yanıt
    hocam aradaki farka her şekilde fazlasıyla değiyor size göre değmeyebilir tamamen kişisel görüş saygı duyarım :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.