Bildirim
LG 47 660S FİYAT 2,199 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Düşünen arkadaşlar için ideal fiyat.LG Türkiye garantili şu an en ucuzu sanırsam -
Fiyat nasıl arkadaşlar alınır mı? bi limit felan yükseltsem mi acaba -
42la660s arıyorum 1650 e :D -
55lm660s i 2350 ye mal ettim 47 için 2000 tl altı fiyat bekliyordum 55 bu fiyata gelince aldım direk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: floods
55lm660s i 2350 ye mal ettim 47 için 2000 tl altı fiyat bekliyordum 55 bu fiyata gelince aldım direk
nasıl mal ettiniz acaba ben de arıyorum 55 inch -
Gittigidiyor üzerinden klik sa satıyordu %5 indirim çeki 100 tl puan ve avantajix ile oldu bu fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: floods
Bayağı iyi fiyat 55 inç için, nereden aldınız?
kliksada o fiyatı ben de yakalamış ama sonradan almaktan vazgeşmiştim. bence o fiyata 55lm660s alınabiliyorken 47 için bu fiyat verilmez gibi. -
bende o fiyattan alacaktım ama lm serisinin soluk renkleri video takılmaları ve tek çekirdek işlemcisi beni bu seriden soğuttu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X