Çavuş
21 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba pek de kısa sayılmayacak araştırmalar sonucu şu başlıkta saydığım tv'ler arasında kaldım. Şu sayacağım özelliklere göre hangisini önerirsiniz??(biliyorum bu verdiğim örnekler arasındaki karşılaştırmalar için fazla başlık var ama çok farklı yorumlar geldiğinden yardım ederseniz sevinirim)

TVnin uydu alıcısını kullanıcaz bu yüzden TVnin açılış süresi kanallar arası geçiş süresi iyi olmalı.(Çok önemli)
Haliyle görüntü kalitesi iyi olmalı
Genel olarak usbye atarak film izlerim ama internet üzerinden de az da olsa izleyebilirim-özellikle dizileri-

Diğer smart özellikler ses çıkışı internet üzerinde gezinme vs.de önemli tabi.

Bu arada LG G3 kullanıyorum bilmem bi yararı olur mu değerlendirmede :)

Yorumlar için şimdiden teşekkürler ;)
Beyler hukuk fakültesindeyim bizim sınıf bayaaa kalabalık 400-500 arası(belki de daha fazla) öğrenci var. Ben bi kızdan hoşlanıyorum fakat kızla hiç mi hiç diyaloğum yok. Ne yapar ederim de kızla diyaloğa geçip açılabilirim acaba?? (Bu arada öyle fazla girişken biri değilimdir utangaç olduğum söylenebilir)
.
BB Bold 9900 aldım ama henüz bilemediğim konular var.Yardım ederseniz sevinirim.

1-whatsapp,facebook,twitter gibi uygulamalar için bis paketine ihtiyaç var mı yoksa normal aldığımız paketlerle bu uygulamaları kullanabilir miyiz?
2-bbm'i bis olmadan normal paketle kullanabilir miyiz?
3-ekran parlaklığı düşük gibi geliyo bana bunu arttırabilir miyiz,nasıl?
4-ortamdaki hiçbir ağı algılamıyo,sorun nedir ve nasıl çözebiliriz?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) başka sorunum olursa yazarım
İstanbul(Avr. yakası)'da sivilceler ve saç dökülmelerine karşı testler yapabilecek iyi ilaçlar önerebilecek kısacası derdimize derman olacak doktor-hastane-poliklinik önerileriniz-tavsiyeleriniz var mıdır?SGK anlaşmalı olursa iyi olur.
Silinsin..
...
İkisine de puanım yetiyor.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz??Niçin?
+
http://strawpoll.me/209175/r

Nedenlerini de yazarsanız sevinirim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 3.081 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.