Şimdi Ara

LG 43UF6807 4k nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
19.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar internette pek bir şey bulamadım. Fiyatı 1999tl çok uygun geldi. Nasıldır?

• Sudolfin kullanıcısına yanıt
    bende yeni gördüm vatanda 1899 tl inmiş hatta fakat hiç yorum yok daha yenı gelmiş herhalde
  • bende merak ediyorum bu ürünü. takipteyim.
  • bugun aldım vatan bilgisayardan 1899 tl ye görüntü kalitesi mükemmel ses özellikleri cok iyi webos sistemi güzel ve hızlı smart tvsı internenetı cok hızlı usb den film izlemedım daha
    televizyonun tek kötü yönü yanı hdmı girişleri arkada duvar ünitesine takamadım hdmı kablosu sıgmadı
    eskı tvımde yandaydı ondan dolayı ayaklarını taktım masada duruyor
    döner baslıklı hdmı kablosu varmıs ondan alcam tek usb girişi ve 2 adet hdmı girişi koymuslar
    usb girişi yandan fakat hdmı girişi arkada alacak arkadaslar bunu dikkate alsın
    satış temsılcı arkadaslarda uyarmadılar benı eğer duvar ünitesine takmıyacaksınız tvnın hiç bir kötü özelliği yok

usb dende film izledim giç bir sıkıntısı yok alt yazıları cok güzel sıkıntısız açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 16 Ağustos 2015; 3:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolbayar

bugun aldım vatan bilgisayardan 1899 tl ye görüntü kalitesi mükemmel ses özellikleri cok iyi webos sistemi güzel ve hızlı smart tvsı internenetı cok hızlı usb den film izlemedım daha
    televizyonun tek kötü yönü yanı hdmı girişleri arkada duvar ünitesine takamadım hdmı kablosu sıgmadı
    döner baslıklı hdmı kablosu varmıs ondan alcam tek usb girişi ve 2 adet hdmı girişi koymuslar
    satış temsılcı arkadaslarda uyarmadılar benı eğer duvar ünitesine takmıyacaksınız tvnın hiç bir kötü özelliği yok

Hocam öncelikle teşekkürler. Trt 4k'yi açabiliyor musunuz?

• Sudolfin kullanıcısına yanıt
    valla hocam trt 4 k izlemem için türksattan izlemem lazım herhalde bende digitürk var
    digi üzerinden izeniyor mu o konuda pek bilgim yok
    ama youtube üzerinden 4 k videoları izledim
    süper görüntü ve ses cok başarılı
  • Yokmu şu Tv hakkında bilgi sahibi olan kimse bugün alacağımda daha önce almış arkadaşlar bilgi verirse seviniriz...

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-43uf6807-43-108-cm-4k-uhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçmi fikri olan kimse yok...!
  • BaTuRStyLe B kullanıcısına yanıt
    İyide hocam haklısında senin dediğin TV fiyatları 3000 TL den başlıyor. Bunun fiyat performans açıdan değerlendirdiğin zaman 1900 TL bu TV için normal gibime geliyor. LG de öyle yabana atılacak bir marka değil bence. Adamlar her kitleye hitap ediyor bence şuan izledikleri satış politikası çok mantıklı.
  • Mutlaka mağazada inceleyin diğer tv lerle kıyaslayın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monofotcu M kullanıcısına yanıt
    yukarda fikirlemi yazdım ben kullanıyorum bir haftadır gayet güzel görüntüsü ve sesi hiç bir sıkıntım yok
    arkadasın dedıgı ozellıklerı fazla bılmıyorum o dedıklerının olmaması benım ıcın bır eksıklık degıl gayet memnunum televizyondan
    yazdıgım gıbı tek sıkıntısı hdmi girişlerinin arkadada olması
    onuda oynar baslıklı hdmi kablosu ile cözdum duvar ünitime astım
  • Valla kardeşim bende aldım dün geldi adamlar kurdu açtım maçımı 10 numara keyif alarak izledim 1900 Tl ye alınabilecek en güzel TV. Burda Lg'yi kötülemeye hiç gerek yok bundan önceki TVimde Lg idi ondanda çok memnumdum bundanda öyle olacak eminim. Ben Tavsiye ederim alacak arkadaşlara. Tasarımıda çok hoş. şunuda diyim de gidip 3000 TL'lik TV ile kıyaslamayın F/P açısından bence bu TV 10 üzerinden 9
  • Bende almayı düşünüyorum. Smart'ı falan nasıl? Bir de uydu kanal nasıl geçişleri hızlı mı? Cevaplarsanız memnun olurum.
  • hitfree H kullanıcısına yanıt
    Smartı gayet hızlı ve basarılı ben her siteyi gayet hıZli aciyor dıgıturk kullanıyorum uydu gecıslerı hakkında yorum yapamam hdmi girişleri arkada olması benom ıcon tek sıkıntı yan tarafa sadece usb girişi koymuşlar

• Bu tv sanırım yeni. Ne video incelemeleri var ne de çok fazla kullanıcı yorumları. Özellik ve fiyatına bakınca mantıklı bir ürün duruyor. Aslında Philips düşünüyordum ama forumlarda görüntü kalitesi dışında diğer özelliklerinin (smart, kanal geçişleri) sorunlu olduğu yazılıp çizilmiş. Smartı da daha çok tarayıcı olarak değil de uygulama tabanlı (spotify, youtube, digiturk web) kullanacağım. Birde ultra hd olması gelecekte artacak yayın kalitesi için artı bir etken olacaktır illaki. Bu tv'de karar kıldım tabi yanında da olmazsa olmazını düşündüğüm akıllı kumandasıyla. Varsa sizinde son birkaç gün gözünüze çarpan eksi bir taraf belirtirseniz sevinirim.

• quote:

bugun aldım vatan bilgisayardan 1899 tl ye görüntü kalitesi mükemmel ses özellikleri cok iyi webos sistemi güzel ve hızlı smart tvsı internenetı cok hızlı usb den film izlemedım daha

usb dende film izledim giç bir sıkıntısı yok alt yazıları cok güzel sıkıntısız açtı

maç izlerken sorun yarattımı

• karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    valla hiç bir sıkıntı cıkarmadı gayet güzel izlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 24 Ağustos 2015; 18:25:27 >
  • quote:

kanal listesini açamadım.. tv standart kumandayla geliyor. kumanda da kanal listesini açan bir tuş yok. yada ben bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. sadece kanal rehberini açıyor. hani şu sağ tarafta hangi kanalda saat kaçta hangi programın olduğu listeyi açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin17

quote:

kanal listesini açamadım.. tv standart kumandayla geliyor. kumanda da kanal listesini açan bir tuş yok. yada ben bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. sadece kanal rehberini açıyor. hani şu sağ tarafta hangi kanalda saat kaçta hangi programın olduğu listeyi açıyor.

Ben digitürkten izliyorum kanal listesi kullanmadıgım ıcın yardımcı olamıycam giriş listesinden kanalları goremıyormusun tv deki uydu alıcısından aliyorsun dimi yayını sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 28 Eylül 2015; 23:15:54 >
  • evet tv nin uydusundan izliyorum yani canlı tv den..sizin kumandanın altında ne yazıyor model olarak..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.