Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla bende google translate ile baktım anladığım kadarıyla editörler tv ye fiyat performans ödülü vermişler...
  • Sonunda bende bu plazmayı aldım. Olumlu mesaj sayısı olumsuz mesaj sayısını 30 a katladığı için bu plazmanın alınmayı hak ettiğini düşündüm :)

Sormak istediğim birşey var arkadaşlar.

Çözünürlük 1024x768 olarak görünüyor özelliklerinde.

HD Ready yayın çözünürlüğü 720p, yani 1280x720. Ancak divx özelliğinde 720 x 576 görünüyor.

O zaman divxleri 720p yerine 576i izliyoruz değil mi?
  • of PQ6000 off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 12 Mayıs 2010; 10:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Sonunda bende bu plazmayı aldım. Olumlu mesaj sayısı olumsuz mesaj sayısını 30 a katladığı için bu plazmanın alınmayı hak ettiğini düşündüm :)

Sormak istediğim birşey var arkadaşlar.

Çözünürlük 1024x768 olarak görünüyor özelliklerinde.

HD Ready yayın çözünürlüğü 720p, yani 1280x720. Ancak divx özelliğinde 720 x 576 görünüyor.

O zaman divxleri 720p yerine 576i izliyoruz değil mi?

• Alan veya almayı düşünen arkadaşlar

Eğer ailenize alıyorsanız alienizin pek bilgisayar ile işi yoksa PQ6000'den daha iyi alabileceğiniz TV yok.(Aynı fiyat aralığında) Hiç düşünmeden alabilirsiniz SD yayın performansı mükemmel daha iyi olamaz.

Eğer ki PC ile mkv filmler ile çok haşır neşir olunacaksa PS3-XBOX bağlanacaksa 1024x768 px çözünürlüklü bir TVyi önermemiz imkansız.LG 42LH5000 veya 47LH5000 veya Philips 8404 öneririm.

Benim ailem sadece uydudan TV seyredecekti PQ6000 aldırdım.(Aslında aklımda Philips 8404 vardı ancak o sıralar 2700tl olduğundan pahalı gelmişti)Aldırdıktan tam 6 ay sonra TVyi görebildim. İlk gördüğümde ne kadar doğru karar verdiğimi anladım.Görüntü haricinde TV'nin kalitesi de çok güzel özellikle kumandası.TV'yi görenler sonra kendi LCDlerine bakmaz oldular.

Ben de aldırmadan önce yazdığım türden yorumları okuyup gülüp geçmiştim ama gerçekten de dediğim gibi.

• 50pj350/50pk350 hangisini tercih edersiniz?
  • PQ 6000 Almak istiyorum sürekli ama hem stoklarda artık tükenmesi sebebiyle hemde üretilmiyor olması sebebiyle (yeni serisi çıkınca ben öyle oludğunu sanıyorum kesin bi bilgim yok) hemde şu an için maddi açıdan elverişli olmaması sebebiyle alamadım

ileride alacak olursam büyük ihtimal pj serisi mesela 350 vela 250 alırsam ben almaya büyük ihtimal artık pq6000 piyasada bulunmayacaktır, aynı görüntü kalitesini alabilecekmiyim tamam daha yeni tv ler ancak daha iyi olması gerekir, ama 6000 o kadar sevilyo ve met ediliyorki sanki almadığıma pişman olacağım gibi bir his var içimde

içim içimi yiyo alamadığım için pq6000 i artık pq6000 aşığı olarak ne yaparım bilmiyorum kafam çok karışık of ya kör olsun bu yokluğun gözü
  • sanki pq6000 den sonra çıkacak hiç bi plazma daha iyi olmayacak gibi geliyo resmen saplantı haline geldi gün geçtikçede artıyo deliriyor muyum ne
  • :)))
  • buckfush

nihayet tv işini çözdüm
    650 için bilişimi aradım, 550 gümrükte dedi
    aynı tv bi de yansıma olabiliyor felan deyince 650 de
    bi de fiyatı düşmüş 200 tl kadar 550 nin deyince
    çaktım 42pj550 yi, 1342 tl 16 taksit

550 de 650 gibi mkv çalabiliyormuş,350 ler oynatmıyormuş
    düz ekran olmadı ama en azından yansırsa derdim olmuycak
    hemde pq6000 den daha iyi daha az elektrik harcayan ve daha iyi filim oynatan bi tv
    kablo aparat da cabası

inşallah hayrını görürüm:),
    almak isteyen olursa telefonla satışa açıyorlar 5 dakkalığına
    sırf bu bilişim için türkiye finans kartı aldım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

PQ 6000 Almak istiyorum sürekli ama hem stoklarda artık tükenmesi sebebiyle hemde üretilmiyor olması sebebiyle (yeni serisi çıkınca ben öyle oludğunu sanıyorum kesin bi bilgim yok) hemde şu an için maddi açıdan elverişli olmaması sebebiyle alamadım

ileride alacak olursam büyük ihtimal pj serisi mesela 350 vela 250 alırsam ben almaya büyük ihtimal artık pq6000 piyasada bulunmayacaktır, aynı görüntü kalitesini alabilecekmiyim tamam daha yeni tv ler ancak daha iyi olması gerekir, ama 6000 o kadar sevilyo ve met ediliyorki sanki almadığıma pişman olacağım gibi bir his var içimde

içim içimi yiyo alamadığım için pq6000 i artık pq6000 aşığı olarak ne yaparım bilmiyorum kafam çok karışık of ya kör olsun bu yokluğun gözü

hocam ben fazla değil daha geçen perşembe günü(hatta kupa maçı vardı)
    airporttaki bilişime uğradım, pq6000 ellerinde vardı, çok şık duruyor cam ekranmış ilk defa gördüm
    fiyatı da çok hesaplıydı hatta az daha alıyordum, ama bi haftada bittiyse bilemem tabii

• arkadaşlar pq6000'nin divx ve mkv açmadığını kim söyledi?

adam yapıyor işte;
    http://www.youtube.com/watch?v=Q0_kLetxnQQ

50PQ6000-ZA model numarası gözüküyor video'da...
  • kaç liraydı cengaver fiyatı bi ara vatan bilgisayarda 1320 word karta 5 taksit idi 1 ay kadar önce
  • fiyat bilisimde yazan fiyat hocam 42pq6000 in
    1208 tl 16 taksit türkiye finansa
    diğer kartlara 12
  • 42pq6000 in yerine pj350 düşünülebilir aslında ancak önemli olan şu 350 , 6000 kadar iyimi görüntü konusunda yeni ürün artı özellikleri var ancak 6000 o kadar met edildiki 350 ye onun kadar iyi olmayacağı gözüyle bakıyorum yersiz bi yargı ama aklıma öyle geliyo ikisini yanyana kıyaslama fırsatım olmadı

olan arkadaşlar varsa görüşlerini almak istiyorum mümkünse

bu arada pj350 de DİVX var pq 6000 deki gibi istanbul bilişimde yok diyo ama burda var diyo

http://ch.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0101&categoryId=0101&parentId=01&modelCodeDisplay=42PJ350

bi kontrol edin isterseniz olamsa adamlar var derler mi açılan sitede altta özelliklerini gösteren video var üzerinde sağa ok barına basın divk özelliği görüntüleniyo

edittt:: ama gelin görünki özellikler kısmında da divx özelliği yazmıyo ama ama şöyle bi durum var 60 tl miss gibi dvd divx player alırsın olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 14 Mayıs 2010; 8:32:52 >

• hocam 1208 e 6000 alacağına,
    1342 ye pj550 al benim gibi
    pj350 ne kadar bakmadım ama
    pj serisi özellik olarak pq6000 den daha iyi, üzerine eklenmiş yeni seriler olarak düşünün
    350 ile de 550-650 serileri arasında fark var mkv oynatmaması gibi,
    o yüzden hazır fiyatı düşmüşken de bi daha düşünün derim,
    yoksa bende 650 yi bekliyodum pj550 ile arasında 100 tl fiyat farkı var diye
    ama düşmüş ve ellerinde de var, pzt, salı gibi geliyomuş inş.
  • pj350 ellerinde 16 tak 1230 tl

sürekli mkv veya hd film izleyen biri değilim hatta pc de bile daha hiç izlemedim HD film benim amacım %90 sd yayın normal digital uydudan dandik scart kablo ile
    %10 da film

olacak

bu sebeple mkv oynatıp oynatmaması benim için fark etmiyo hatta divx bile oynatmasa olur nolcak ki 60 tl ye dvd player aldınmı divx sorununu da ortadan kaldırmış oluyoruz

@cengaver1
    bu sebeble PJ 350 diyordum ben zaten

divx ve mkv haricinde öyle büyük bi fark yok aralarında

istemezmisin oynatsın isterim tabi ama usb belleği ha tv ye ha dvd playere tyakmışsın pek fark etmiyor bunun için 112 tl vermeye gerek yok

sen pq6000 in görüntüsü görmüş birisin hele bi senin pj550 gelsin

onunla pq6000 arasında bi karşılaştırma bekliyoruz senden özellikle de sd yayınlarda normal scartla görüntü kalitesi hakkında

• Arkadaşlar hangisinin görüntü kalitesi SD yayın olarak daha iyi mkv falan bunlar aslında çok gereksiz ve boş iş benim için nedenmi dersiniz

1-200,250 tl'ye kral bi media player alınabilir (örnek western digital)

2-yarın birgin usb girişi bozulursa koskoca tv'yi usb bozuldu diie servise gönderip mıncıklattırıcan sagına soluna eskisi gibi olmasıda muamma
    garanti bitince zaten bi dvix player parası alacak senden

3-dvix player bozulunca gider yenisini alırsın

Olay aslında hangisinin SD görüntüde önde olmasıdır..

Benim şahsi düşüncem ve mantıklı olanı budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özqür_34 -- 14 Mayıs 2010; 11:50:33 >
  • ere21m sana aynen katılıyorum aynı düşüncedeyim bu sebeple pj350 gıdıklıyor aklımı sürekli
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.