Şimdi Ara

LG 42LW4500 mü 42LW5500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Tv arasından hangisi daha iyi.İnternete girmeyi pek düşünmüyorum.Xbox bağlayacağım ve film ağırlıklı kullanacağım.5500 ün bunlarda bana bi yararı olacak mı? Olmayacaksa 4500 alacağım...

• 4500 alman daha mantikli. İnput lag orani daha iyi diye biliyorum. Philips modelleri de incelemeni oneririm
  • Oyun konsolu için 4500 i öneriyolar zaten.Benimde kafama yattı.7 adet de gözlük hediyeli
  • temel farkları iki ürün arasında bildiğim kadarıyla ethernet smart tv diye biliyorum
  • Temel farklar Smart TV ve video codec desteği farkı. LW4500 alırsan yanına bir WD Live Hub media player alırsın, hiç format sıkıntın olmaz 3D filmleri istediğin gibi izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Temel farklar Smart TV ve video codec desteği farkı. LW4500 alırsan yanına bir WD Live Hub media player alırsın, hiç format sıkıntın olmaz 3D filmleri istediğin gibi izlersin.

O media player biraz aşıyor da beni.Ses sistemi tv felan alacağım için.Daha uygun önerebileceğin bişey varmı?
  • Egreat R6B var, şu an Elektroworld fiyatı 85TL. 10 numara cihazdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    15 yıl önce açıldı
    LG 47LA660S almalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Egreat R6B var, şu an Elektroworld fiyatı 85TL. 10 numara cihazdır.

EGREAT R6A-II i düşünüyorum. Bu ürün hakkında bilgisi olanlar da yorum yaparsa sevinirim...
  • quote:

Temel farklar Smart TV ve video codec desteği farkı. LW4500 alırsan yanına bir WD Live Hub media player alırsın, hiç format sıkıntın olmaz 3D filmleri istediğin gibi izlersin.

1- lw4500 codec desteği yetersiz mi kalıyor.3d avi,mkv ve diğer formatlarda mı sıkıntı var.

2- lw5500 ile kıyaslandığında aradaki farka değermi. ethernet ile smart tv özellikleri için.bende yeni 4500 a karar kılmıştım.lw5500 da ethernet ve smart tv yi görünce ona karar vermeyi düşündüm.çünkü 2 sene sonra tekrar yeni bir tv almaya gerek kalmasın.

3- aslında gw30 alacaktım. dusty ile uzun süre konuştuktan sonra bu ürüne karar vermiştim.ama sağ olsun bimekste çalışan birinin ilgisi ve bilgisi sayesinde47lw4500 da 3d keyfini yaşayınca kesinlikle 3d de karar verdim.kendini biraz kasıp lw serisi bir tv almaya karar verdim.sizce 42lw4500 42lw5500 ın fırsat fiyatı yada alınabilecek fiyat aralıkları nelerdir.bu fiyat aralığında alabilirsin denilecek miktar düzeyi.

4- teşekkür ederim şimdiden.

• Ben şöyle bi karar verdim.Evde ethernetli bi tv var ama bugüne kadar hiç kullanmadım yine kullancağımı düşünmüyorum o yüzden 4500 alacağım.Codec içinde yanın bi media player alıp bu şekilde devam etcem
  • Merhaba;
    Bende sizinle aynı durumdayım. İki ürün arasında yaklaşık 350 TL fark var.

Hangi media player alıcaksınız yada aldınız maliyeti ne oldu söylerseniz bende ona göre yön çizebilirim. Bazı medi playerler DTS çözümü ve bunu TV aktarmayı başaramıyormuş. Bunu başaran media player bulduğunuzda markası ve fiyatı hakkında bilgi vermenizi rica edicem sizden. Ben Dark Mania modelini öğrendim onun fiyatı yaklaşık 260 TL. Eğer LW 5500 bu media playerin codeklerini kendi verebiliyorsa bize arada çok az fark kalıyor. 350-260 : 90 TL
    Bu fark Smart TV için ödenebilir gibi görünüyor.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

quote:

1- lw4500 codec desteği yetersiz mi kalıyor.3d avi,mkv ve diğer formatlarda mı sıkıntı var.

2- lw5500 ile kıyaslandığında aradaki farka değermi. ethernet ile smart tv özellikleri için.bende yeni 4500 a karar kılmıştım.lw5500 da ethernet ve smart tv yi görünce ona karar vermeyi düşündüm.çünkü 2 sene sonra tekrar yeni bir tv almaya gerek kalmasın.

3- aslında gw30 alacaktım. dusty ile uzun süre konuştuktan sonra bu ürüne karar vermiştim.ama sağ olsun bimekste çalışan birinin ilgisi ve bilgisi sayesinde47lw4500 da 3d keyfini yaşayınca kesinlikle 3d de karar verdim.kendini biraz kasıp lw serisi bir tv almaya karar verdim.sizce 42lw4500 42lw5500 ın fırsat fiyatı yada alınabilecek fiyat aralıkları nelerdir.bu fiyat aralığında alabilirsin denilecek miktar düzeyi.

MKV desteği az. LW4500 de Smart TV de yok, bu cihaz bilgisayar monitörü / oyun konsulu ile kullanacaklar ve harici medya oynatıcıları olanlar için bir cihaz.
    Aradaki fiyat farkına bağlı, ben her zaman harici media player dan yanayım. Zira TV ler bazı yüksek profil MKV leri açamazlar codec destekleri ne kadar yüksek olursa olsun. Smart TV istiyorsan bu özelliklere sahip harici media player lar da mevcut. Ayrıca LG lerde DTS sorunu olduğu için DTS downmix yapabilen bir media player ile bu sorunu da ortadan kaldırırsın.
    42LW4500/5400/5500/570S 1900 - 2300 TL arası fiyatları görürse alınır.

• quote:

quote:

quote:

MKV desteği az. LW4500 de Smart TV de yok, bu cihaz bilgisayar monitörü / oyun konsulu ile kullanacaklar ve harici medya oynatıcıları olanlar için bir cihaz.
    Aradaki fiyat farkına bağlı, ben her zaman harici media player dan yanayım. Zira TV ler bazı yüksek profil MKV leri açamazlar codec destekleri ne kadar yüksek olursa olsun. Smart TV istiyorsan bu özelliklere sahip harici media player lar da mevcut. Ayrıca LG lerde DTS sorunu olduğu için DTS downmix yapabilen bir media player ile bu sorunu da ortadan kaldırırsın.

şuan lw4500 düşünüyorum. internette bazı sitelerde 2000 tl civarı. herhalde bunun ortalama fiyatı 1800-1900 arası alınabilecek fırsat maliyetli fiyatı olabilir.

media player +smart tv demişsiniz.codec işini çözebilecek bunun yanında smart tv işini kolaylaştıracak güzel bir fiyata alınabilecek yada tavsiye edebileceğiniz media playerlardan birkaç tane isim verebilir misiiniz.
    teşekkür ederim. şimdiden

• quote:

quote:

quote:

quote:

şuan lw4500 düşünüyorum. internette bazı sitelerde 2000 tl civarı. herhalde bunun ortalama fiyatı 1800-1900 arası alınabilecek fırsat maliyetli fiyatı olabilir.

media player +smart tv demişsiniz.codec işini çözebilecek bunun yanında smart tv işini kolaylaştıracak güzel bir fiyata alınabilecek yada tavsiye edebileceğiniz media playerlardan birkaç tane isim verebilir misiiniz.
    teşekkür ederim. şimdiden

WD TV Live. Sonu HUB ile biten modelinde 1TB dahili hafıza mevcut. Ethernet portu ile ev ağına bağlarsın, DTS downmix de yapabiliyor bildiğim kadarıyla.

• Dark Android BOX Android İşletim Sistemli buna bakmanı tavsiye ederim
  • Bir sorum olacak ;
    Flash bellekteki yada HDD 3d filmi USB Porttan Media Playera takıp görüntüyü TV.den alıcaz dimi ? Aynı şekilde media player ses çıkışından çıkış alıp ses sistemnine giriş yaptığımızda ses sisteminden ses alıcaz. İşin içine bir de bu medai player girince kafam karıştı. Ama Dark Android BOX Android İşletim Sistemli media player çok işlevli üstelik hiç smart tv ihtiyacınız kalmıyor ve android v.s. cabası incelemenizi tavsiye ederim.Fiyatı 370 TL civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimhalitkaya

Bir sorum olacak ;
    Flash bellekteki yada HDD 3d filmi USB Porttan Media Playera takıp görüntüyü TV.den alıcaz dimi ? Aynı şekilde media player ses çıkışından çıkış alıp ses sistemnine giriş yaptığımızda ses sisteminden ses alıcaz. İşin içine bir de bu medai player girince kafam karıştı. Ama Dark Android BOX Android İşletim Sistemli media player çok işlevli üstelik hiç smart tv ihtiyacınız kalmıyor ve android v.s. cabası incelemenizi tavsiye ederim.Fiyatı 370 TL civarı

Media player TV ye HDMI ile, ses sistemine optik kablo ile bağlanacak. 3D filmler media player ın USB sinden oynatılacak.
  • teşekkürler. bahsettiğim üründe ses çıkışı olarak koaksiyel digital ses çıkışı var. bu optik ses çıkışe değil peki ama ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.