Bildirim
LG 42lv4500 mü SAMSUNG ue40d500 mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhabalar.. Bende iki tv arasinda kaldim.
Mesajiniza cevap veren olmamis :(
Hangisine karar verdiniz acaba?
Sizi bu karara yonlendiren ne oldu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: colsuwin
Merhabalar.. Bende iki tv arasinda kaldim.
Mesajiniza cevap veren olmamis :(
Hangisine karar verdiniz acaba?
Sizi bu karara yonlendiren ne oldu ?
henüz tv almadım, acele de etmiyorum. ama samsung daha ağır basıyor şimdilik. usb de oynatma modu daha fazla, hemde samsung tutulan bi marka. istanbul bilişim sitesinde daha ayrıntılı özellikleri yazıyor. haftasonu vatan bilg. da bazan indirimler oluyor. oradan almayı düşünüyorum. ama yorum yapan, veya alan arkadaşların görüşünü de değerlendiririz tabii. -
Tekrar merhaba..
Bende baslangicta Samsung dusunuyordum daha fazla video formati destekledigi icin.
ayrica DLNA ozelligi var vs. fakat 40D5000in ozellikle arka planda siyah renkler barindiran goruntulerde cok daha karanlik kaldigini gordum.
LGde renkler benim kisisel kanaatim cok daha canli berrak.
42LV4500e karar vermisken BIMEKSde 42LV5500un Kaynarca Magazasina ozel indirimle 1699 TL oldugunu gordum.
Lakin Kaynarca` ya cok uzagim haftasonu vaktim de yok :(
Vaktiniz varsa gidebilirseniz cok iyi bir firsat bence bir dusunun derim.
Ayrica bildiginiz uzere Samsung ve LG her ikiside G. Kore mali.
G. Kore sitelerinde yaptigim arstirmalarda Kore`de daha cok LGnin tercih edildigini gordum.
Tabii ki secim sizin, ben yardimci olmak maksadiyla sizinle paylasiyorum bunlari.
Hayirli olsun simdiden -
görüşleriniz için teşekkürler. henüz almış değilim. ama ben vatan bilgisayarın hatfasonları indirimini takip ediyorum. belki oradan alırım diye düşünüyorum şimdilik. siz eğer bir ürün aldıysanız görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. bi de samsung u genel olarak lg ye göre daha üstün ve tutulan bir marka olarak biliyorum. tabi dışardan böyle biliyoruz. belki de dediğiniz gibi lg nin de bazı yönleri daha üstün gelebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X