Şimdi Ara

LG 42LS575S İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
20.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mortarxl

    quote:

    Orijinalden alıntı: hotking

    Hadi onu da geç neden illa da HDD istiyor PVR için tüm markalar USB flash disk e veya sd karta kayıt a izin verirken bu özellikle HDD de ısrar etmekte.. Halbu ki yapacağın kayıt büyüklüğünce bir depolama alanı kullanıcıya kalmalı. işgüzarlık mı dersin oyun mu dersin ne dersen de..

    olay illa hdd istemesi değil; 40gb'dan büyük flash bellek takarsanız ona da kayıt yapmanıza izin verecektir. buradaki maksat azami boş alan meselesi; adamlar tv'nin pvr ve timeshift özelliğini düzgünce kullanabilesiniz diye minimum 40gb sınırı getirmiş... bunun haricinde usb belleklerin yazma performansları düşük olduğu için (pahalı veya özel modeller hariç) performans problemleri başgösterebilir kayıt esnasında bu sebepten hdd takmak zaten en mantıklısı... şu gün 1tb 2.5" hdd 200 lira altına bulunabiliyor; aynı paraya anca 128gb usb bellek alırsınız...

    ha usb bellek ha usb hdd... zaten ikisi de tek usb girişi ile çalışıyor, 2.5" hdd ler için ekstra güç kaynağı da lazım değil; aynı paraya neredeyse usb belleğin 9 katı fazla boş yerin olacak (128gb usb vs 1tb hdd) ve yazma hızı da nerden baksanız usb belleğin neredeyse 2 katından fazla olacak(usb belleğe ortalama 7mb/s hızla yazarken usb hdd'ye 18-20mb/s hızla yazabiliyorsunuz)... buna işgüzarlık da denmez oyun da denmez; mantıklı olan denir...

    Bugün 40 Gb den büyük flash disk de denedim kafaya taktım gittim 64 GB Kingston aldım, TV kayıt yapmak için bu flash ı da beğenmedi yani gene illa HDD olacak .dedi.. Kafasına göre formatı basacak rehin alacak güzelim HDD yi :))

    Arkadaşlar aklınızda bulunsun 64 Gb flash disk de beğenmedi PVR kayıt için illa HDD olacak.




  • Arkadaşlar benim soracağım soru çok basit kalacak belki ancak sormam lâzım.
    Bu TV yi aldık. Hediye daha doğrusu. Ancak şimdiye kadar LCD veya LED TV kullanmışlığım yok. Benim kullandığım bildiğin tüplü televizyonlardı.
    Kurulum yarın öbür gün yapılacak ama çanak anten almamız gerekiyormuş sanırım. Elektronikçiden sadece bir çanak almam yeter mi yoksa nedir yapmamız gereken ?
    Bir de yukarıda bir arkadaş HDD yi burada kullandıktan sonra bilgisayar tanımıyor gibi bir şey demiş. Ben Flash Bellek ile film atacak olsam Bilgisayarın tekrara bu flashı grmeme gibi bir durumu mantıken olmaması lâzım. Yanlış mı anladım acaba ?
  • Flash diskine birşey yapmaz,, zaten sen flash diskini üzerine TV den film kaydetmek için değil aksine içinden birşey bakmak açmak için takıyorsun o yüzden flash diskinin sistemine dokunmaz birşey olmaz.. Rahatlıkla istediğin kapasitede flash diskini kullanabilirsin.. Tekrar bilgisayarına takınca da sistemi bozulmadığı için bilgisayarın görür..
  • peki şimdi çanak anten almamız gerekiyormuş. çanak anten ve kabloyu hazır bulundurun demişler. sanırım uydu alıcısı dahiliymiş, bir de Dsmart var. çanak antende dikkat etmek gereken bir şey var mıdır acaba ? bu boyutları vs çektiği kanallarla ilgilidir ancak böyle Papua Yeni Gine'den yayın izlemeyi düşünmüyorum :) tavsiyeniz var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alptekin_206

    Arkadaşlar tv yi alalı 1 hafta oldu ama ben kendi uydusundaki kanal yerlerini değiştirmeyi bulamadım.lg m.hizmetlerini aradım kumandadaki mavi yeşil tuşlar falan dedi ama o tuşlar işlevsel olmuyor. nasıl sıralama yapabilirim acaba?


    ilk önce kanalı sec sonra mavi yeşil tuslarla işlem yap
  • modül girişi varmı bu tvde dsmart falan takabilirmiyizki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: George Jetson

    modül girişi varmı bu tvde dsmart falan takabilirmiyizki

    modül girişi var; ben conax modül ile teledünya izliyorum... hd kanallar da var...

    ancak dsmart denemedim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 1 Haziran 2013; 20:25:01 >
  • Arkadaşlar acil yardımınızı bekliyorum.. Otomatik ayarlama işlemini yaptıktan sonra sadece digiturk kanalları geliyor. Turksattaki diğer kanallar gelmiyor. Digiturk kanallarında da CI modülü yok diyor. Normal uydu kanallarını nasıl aratabilirim?
  • Merhabalar, epeyce araştırdıktan sonra fiyat ve özellik olarak bu televizyon diğerlerine fark atıyor. Bu modele çok yakın 42 LN575S modeli çıkmış. N11' den 1300 tl' ye alınabiliyor. Farkları yeni model 100Hz ve teknosadaki görevli yeni modelde çift çekirdek var smart özellikleri daha iyi dedi. Bu iki tv arasında kararsız kaldım. Bir tarafta 200hz' e 100 hz bir tarafta eğer doğruysa daha hızlı smart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fztturgay

    Merhabalar, epeyce araştırdıktan sonra fiyat ve özellik olarak bu televizyon diğerlerine fark atıyor. Bu modele çok yakın 42 LN575S modeli çıkmış. N11' den 1300 tl' ye alınabiliyor. Farkları yeni model 100Hz ve teknosadaki görevli yeni modelde çift çekirdek var smart özellikleri daha iyi dedi. Bu iki tv arasında kararsız kaldım. Bir tarafta 200hz' e 100 hz bir tarafta eğer doğruysa daha hızlı smart.


    Bu TV 50 hz yazılımla 200 yapmışlar yeni çıkan modelleri bilmiyorum.
  • bende bu tv den var. fakat tv nin bulunduğu konum itibariyle kablosuz interneti görmüyor. bulunduğu konumu değiştirmeden harici bir wifi adaptör olarak tv nin çekim gücünü artırabirmiyim. adaptörün fiyatı itibariyle ilk tercihin. bir fayda sağlanmazsa access point alma niyetindeyim. konu ile bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • Ah güzel televizyonum ah .
    1senem yeni dolmuştu panel taşıma esnasında ortadan kırıldı .
    Kliksada 1299 lira 100 lirada hediye çeki veriyor 1199'a geliyor sanırım aynısını alıcam yine
  • şu tv nin inceliği aklımı karıştırıyor, lg 3.5 cm diyor sitesinde fakat teknosa da aşağıdan yukarıya doğru bakma şansım oldu orada çok kalın 2 çıkıntı vardı. kullanan arkadaşlar fotoğrafla ya da ölçerek söyleyebilirler mi
  • merhaba,
    LG 42LS575S televizyonu yaklaşık 1 ay önce aldım. televizyonun görüntü kalitesi f/p olarak oldukça tatmin edici. Kendi uydu alıcısının HD kanallardaki görüntüsü mükemmel, SD kanallarda ise yayına göre görüntü kalitesi değişmektedir, kaldı ki harici bir uydu alıcısı olsa bile kanalların yayın kalitesi düşük ise iyi bir görüntü sunmayacaktır. Kanal geçişleri ortalamanın altında iken son yaptığım güncelleme ile daha da hızlandı. Wifi ile internete girip istediğiniz sitede gezinebilir, film ve video izleyebilirsiniz hızı tatmin edici. eğer akıllı bir telefonunuz varsa LG Tv Remote uygulamasını indirerek telefonunuzu akıllı kumanda fare ve mause olarak kullanabilirsiniz, bunu şiddetle öneriyorum. Bazı arkadaşlar klavye setinden bahsetmişler.bunun yerine üstüne biraz daha para verip akıllı telefon alın ve keyfinize bakın. USB den filmleri son derece sorunsuz oynatıyor. neredeyse tüm formatları sorunsuz destekledi. Burada diğer modellerden ayırıcı özelliği; tüm formattaki filmlerin alt yazılarını desteklemesi. film dosyasının ismi ile alt yazı ismini aynı yaptığınız taktirde hiçbir sorun yaşanmayacaktır.
    kısacası panasonic plazmalardan sonra alınabilecek yegane f/p olarak şuan en iyi model diyebilirim. 2013 modellerine çuvalla para ödemeyin, yeni modellerin neredeyse her türlü özelliği toplanmış olan bir LED...




  • Bugün siparişini verdim bakalım bir ay sonra kullanmaya başlayacağım :D
  • Merhaba 1280-720p ripli filmi tam ekran gösteriyor fakat 1920-800 ripli filimi ne yaptıysam tam ekran olmuyor samsung-philips tv lerde sıkıntı yok tam ekran oluyor çözümü olan varmı arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 senedir tv'yi kullanıyorum. Fakat bir sorunum var.
    Kendi uydu alıcısını kullanıyorum. Ama kanallarda senkron kayması var. Mesela adam konuşurken çenesini oynatıyor ses yarım saniye sonra geliyor. Tüm kanallarda bu böyle. USB'den oynattığım videolarda böyle birşey yok.
  • Değerli arkadaşlar,

    LG Smart TV almıştık bir süre önce. Sanıyorum yaklaşık 1-2 yıl oluyor. TV açtıktan 5 dk. sonra görüntü gidiyor, ses var. ne gibi bir sorun olabilir ? Bu sorunu yaşayan oldu mu acaba ?
  • 5+1 takıp kullanmanızı tavsiye ederim HD filmlerde mükemmel oluyor..
  • Iptv izleyen varmı bu tv de. Bi sıkıntıolur mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.