Şimdi Ara

LG 42LM640S İnceleme & Ana Konu - 04.54.03 Yazılımı çıktı! (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
40
Favori
227.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı forumlar cümleten.. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu modeli. Şimdi hazır kanal listesi kurmak istiyorum. Şöyle bütün kanalların olduğu. Nereden bulabilirim ve nasıl kurabilirim ? İki çanak mevcut turksat ve hotbird. Yardımcı olabilecek ardaşlara teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar bende TV'yi 3 senedir kullanıyorum, anlayacağınız üzere garantisi de bitmiş duruma Şöyle bir sorunum var. HDD ile yada USB bellek ile film izlemeye çalıştığımda yaklaşık 5 saniyede bir görüntü takılıyor. Seste sıkıntı yok, aldığımızdan beri bu şekilde. Yazılım güncellemesi ile felan düzelir diyordum ama güncelleme felan da geldiği yok. Mp4, avi, mkv birçok boyutta ve uzantıda film denedim, hepsinde de aynı sorunu yaşıyorum. Aldığımdan beri bu yüzden film izlemek için kullanamıyorum cihazı, tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    3 senedir aynıysa yapacak birşey yok kullanmaya devam edeceksin. Büyük ihtimal formatlamissndir. Galaxy s4 gibi bir telefondan kızılötesi ile servis menüsünü açarak oradan format atarak deneyebilirsin. Güncellemeler tv yi daha kötü hale getirdi, sorunsuz tv güncellemeler sonrası smart tv üzerinde takılma yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeyi nasil yapacaz arkadaslar tv yi internete baglayim yazilim guncelle demek yeterlimi

• quote:

Orijinalden alıntı: nightblue2016

Guncellemeyi nasil yapacaz arkadaslar tv yi internete baglayim yazilim guncelle demek yeterlimi

Yeterli

• Kardes son guncelleme kac mb soylermisiniz internet yokda telefondaki pakettten yapacam rica etsem soylermsnz

• Bazilarida guncelleme kotu demis hic yapmayimmi aldigimdaki gbi tv hic guncellemedim :D

• İndirirken ekranda yazar, çok derseniz iptal edersiniz.
    Ayrıca lg nin yazılım indirme sayfasında da yazıyor olmalı kaç mb olduğu.

• Tv ile sıkıntı yaşadığınız bir durum yoksa güncellemeye gerek yok derim.

• Ne zaman geldı ya guncelleme

• Gün içerisinde saatlerimizi geçirdiğimiz tv şimdilerde vedaya mi hazırlanıyor. Tv nin ortasında düz bir yeşil çizgi aşağıya doğru iniyor.

• Arkadaşlar kumanda maalesef pert...

Sıfır kumanda bulmak mümkün değil sanırım. Muadil için ne almak lazım bilen var mıdır?
  • Su tv ye görüntüsüz görüntü aktarmaya bir türlü başaramadım.
    Bir çok teşekkür telefon bir çok uygulama ama illa dongle veya aparat mı almak lazım.
    Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

• "görüntüsüz görüntüden" kablosuz görüntü aktarmayı kasdediyorsanız 2 tipi var.Telefonun ekranını tvye aktarmak Samsung telefonlarda "screen mirroring"olarak anılıyor LG TVlere aktarmak biraz sorunlu oluyor.Diğer aktarma ise resim ve videoları tv ekranında seyretmektir Allshare diye anılır.Aynı wifi ağındaki tv ve telefon arasında çok kolay aktarılır.
  • Uğur.Türkben kullanıcısına yanıt
    Bir çok seçenek denedim sürekli "Cihaziniz bu widi seçeneğini desteklemiyor diyor" diye hata veriyor.

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Muadili bulana kadar alternatif olarak cep telefonuna uygulama yükleyerek bir süre idare edebilirsiniz. Iphoneda Lgee uygulamasını kullanıyorum tavsiye ederim, androidde de vardır muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

Muadili bulana kadar alternatif olarak cep telefonuna uygulama yükleyerek bir süre idare edebilirsiniz. Iphoneda Lgee uygulamasını kullanıyorum tavsiye ederim, androidde de vardır muhtemelen.

Uygulamalardan haberdar durumdaydım, bir süre de kullandım. Dün buldum muadil kumanda. Teşekkürler...
  • 4.62.12 yeni guncelleme geldi.farkı bilenler varsa yazabilirmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, biri 4a frekans bilgisini ve kendi tv sinde uydu ayarinin resmini paylasabilir mi? Kanallarim gitti, merkezi sistem lnb de bozulmuş olabilir ama ben karistirdim hep ayarlari.
  • Yeni gelen güncelleme ile ne değişti bilen varmı?

Ben bir değişiklik görmedim sanırım sadece hata düzeltmesi yaptılar.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.