lg 42lm640s led tv imde hem uydu kanalları ve modül ile teledünya kullanıyorum arasıra teledünya kanal kaybolması sorunu yaşıyorum yada uyduda tv kafasına göre sıra kanal sıraları değiştimesi oluyor 3 tane 7 kanalı 2 tane 40 kanalı oluyor uyuda teledünyada arasıra kanallar kayboluyor manuel aratıp eklediğimde kanalları mesela bu ara trt1 hd ve animal planet hd yapıyor bu işkenceyi tv kapatıp acılınca kanallar tekrar gidiyor 1 haftadır ben ekliyorum tvyi tekrar acınca kanallar yok tam işkence hem uydu hem teledünya olduğu içinmi sorun var başına gelen var mı böyle bir durum 3 senedir deli eden durum tv yi aldığımdan bugüne daha önceleri lg ye bu durumu sorduğumda reset atıp tekrar arama yapın diyorlardı ama buda teledünyada ve uyduda uzun uğraslar sonucu yaptığım kanal sıralamasını ucuruyor ve tekrar uğras 2 ay gecmeden kanallar yer değişiyor yada kayboluyor garantide bitti :(
lg led tv si olupta hem teledünya hem tursat 4a uydu kullananlarda kanalları sapıtan benim tv gibi olan yokmu çözüm için yardım lütfen reset atmaktan bıktım artık güncellemede kapalı olsa kablo tv sapıtıyor gene