Şimdi Ara

LG 42LB652V 3D Smart Tv Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 42 inç bu tv'yi yatak odama almak istiyorum.Fakat sorularım var şimdi bu 3D Pasif özelliği beni tatmin eder mi? İkinci olarak yaklaşık 2,5 metre mesafeden izleyeceğim yatağımın karşısındaki duvara asmak istiyorum duvara asma işini yapmalı mıyım? (yaparsam yatak aşağısında kalır nasıl bir görüntü kalitesi alırım) Ve bu televizyon 1300-1700 bütçe için uygun bir seçim midir?

• Bugun ınceledım . Ekran kalitesi benı gayet tatmın ettı 1599 lıraya aldım .Alttan bakmadım ama sagdan soldan ustten baktım goruntu net .Duvara asma ısını servıs yapıyor sanırım bugun vatan computerde alırken sordum. 5 metre hdmi aldım pcde test ettim gecikmede olmuyor . pcden tvye cekicem duvarın dıbınden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu televizyon 42 " lerin en çok satılanı.Güzel tercih. N11 de elektroniğe anında indirim ve world kampayasıyla birleştirip 1400 e aldık arkadaşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Bugun ınceledım . Ekran kalitesi benı gayet tatmın ettı 1599 lıraya aldım .Alttan bakmadım ama sagdan soldan ustten baktım goruntu net .Duvara asma ısını servıs yapıyor sanırım bugun vatan computerde alırken sordum. 5 metre hdmi aldım pcde test ettim gecikmede olmuyor . pcden tvye cekicem duvarın dıbınden

3D kalitesi nasıl Aktif 3D daha iyi diyor herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniOğlu

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Bugun ınceledım . Ekran kalitesi benı gayet tatmın ettı 1599 lıraya aldım .Alttan bakmadım ama sagdan soldan ustten baktım goruntu net .Duvara asma ısını servıs yapıyor sanırım bugun vatan computerde alırken sordum. 5 metre hdmi aldım pcde test ettim gecikmede olmuyor . pcden tvye cekicem duvarın dıbınden

3D kalitesi nasıl Aktif 3D daha iyi diyor herkes

onu denemedım kutu geldı yarın kuracaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu tv'yi alçı duvara asamam di mi riskli olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LA640S-ZA SMART TV
    12 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.