Şimdi Ara

LG 42LB582V televizyon alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünün linki bu http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lb580v-42107-cm-fhd-smart-led-tv-cmr-100-hz-dahili-uydu.html

3d olmasada olur görüntü kalitesi ses iyi olsun gerisi benim için önemli değil

• Evde çocuk varsa alma panel en ufak darbede kırılıyor.sonra TV çöp.Bende vestel almayı düşünüyorum yada sharp.ayrıca vesteli kücümsemeyin televizyonun herseyini kendi üretiyor modül hariç. Dünyada 4 sıradalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde çocuk yokta misafir çocugu gelince ne yapıcaz ? televizyon nasıl çöp lg çok iyi televizyonlar üretiyor diye biliyorum
  • hocam78 H kullanıcısına yanıt
    Kırılmayan panelli televizyon üreten varsa marka verin gidip onu alalım.
    Suçu televizyonda değil çocuğunuzda arayın.

Kırılmayan panel olsa önce dizüstü bilgisayarlarda kullanılırdı.
    Yaptığınız marka kötülemekten başka birşey değil.

Samsung - Sony - Vestel farketmez açıp bir model ismi verip panel için fiyat alın bakalım bir fark olacak mı?
  • Kırılmaz diye panel yok ama bu kadar da adisi olmaz.hiç bir hasar vericiliği olmayan plastik bir malzemeyle kırılıyorsa kusura bakma ama buda adiliktir.daha önceki televizyonun vesteldi çocuk ona misket fırlattı ufak bir leke oluştu.oda panel LG de panel.markaya özelliğine kandık gittik LG aldık.HA para sizin istediğinizi alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hocam78 -- 18 Temmuz 2014; 12:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozvir

evde çocuk yokta misafir çocugu gelince ne yapıcaz ? televizyon nasıl çöp lg çok iyi televizyonlar üretiyor diye biliyorum

Nasılmı çöp panel değişimine 2000 TL isterse çöp olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hocam78

quote:

Orijinalden alıntı: kozvir

evde çocuk yokta misafir çocugu gelince ne yapıcaz ? televizyon nasıl çöp lg çok iyi televizyonlar üretiyor diye biliyorum

Nasılmı çöp panel değişimine 2000 TL isterse çöp olur.

anladım vestel modellerine bakıyorum ondada net degil görüntü parlak degil diyorlar bu model görüntü kalitesi nasıl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca yorum beğenmiyen arkadaş ozaman millet konu açmasın o nasıl bu nasıl bu alınırmı diye.herkes fikrini söylüyor benim fikrinde bu.2500 TL yi çöpe atan sen değilsin benim.ozaman demesinler darbelere karşı korumalı kolay kolay kırılmaz diye.avuç ayasıyla ekrana vuruyorlar bak kırılmıyor diyorlar bizde yiyoruz kusura bakmayın.

• Yazdıklarına gülüyorum sadece. Kim dedi size darbelere karşı korumalı kırılmaz diye. LCD'ler çıktığından beri kimseden böyle bir cümle duymadım.
    Avuç ayasıyla vurup kırılmıyor diyende ayrı bir komediymiş. Avuçla vurursan tabii ki kırılmaz. Vur yumruğu bak nasıl kırılıyor gör.
    Panel dediğin şey çelik değil plastik vb. malzemelerden oluşuyor. Neyle vurduğunun da önemi yok.
    Neymiş plastikle vurmuşmuş. Gel ben senin burnuna plastik muştayla vurayım bakalım ne oluyor...
    Vestelden televizyon alırken ne kadarlık darbeye dayanıklı olduğunu sormayı unutma..
    Hatta panel fiyatlarını sorup buraya yazarsan sevinirim. Bakalım onlar ne kadar müşteri seviyorlarmış.
  • Evde benim çocuklarda muşta yok maalesef plilastik tokmak var.onunla oynuyorlar.sen benim burnuma vur bende neyse başkalarının fikrine saygı duymayanlarla alay konusu edenlerle muhatap olmamak gerek.

Ayrıca ben kulaktan dolma konuşmuyorum yaşadıklarımı söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hocam78 -- 18 Temmuz 2014; 14:45:38 >
  • yukarı
  • Hocam bende de 2 yasinda çocuk var.gecen gün LG 47lb670v serisine baktim.panel koruması var.hatta teknosa görevlisi sertçe panele vurdu birşey olmadi.42lb670v dusunebilirsin.

• çok pahalı bir televizyon bizim max. bütcemiz 1500 tl
  • 42lb582v serisinde de panel koruması olabilir.gidip bakmanizi en mantiklisi.

• quote:

Evde çocuk varsa alma panel en ufak darbede kırılıyor.sonra TV çöp.Bende vestel almayı düşünüyorum yada sharp.ayrıca vesteli kücümsemeyin televizyonun herseyini kendi üretiyor modül hariç. Dünyada 4 sıradalar.

sharp almayın altyazı desteklemiyor. kanser olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hospital

quote:

Evde çocuk varsa alma panel en ufak darbede kırılıyor.sonra TV çöp.Bende vestel almayı düşünüyorum yada sharp.ayrıca vesteli kücümsemeyin televizyonun herseyini kendi üretiyor modül hariç. Dünyada 4 sıradalar.

sharp almayın altyazı desteklemiyor. kanser olduk.

lg veya samsung almayı düşünüyoruz
  • Samsung 40h6270 öneririm 1500 Liraya en iyi tv

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Samsung 40h6270 öneririm 1500 Liraya en iyi tv

onuda düşündüm ama 40' olması yüzünden lg ön plana çıktı
  • 2 Inc Farkdan bir sorun olmaz Samsung hertürlü daha iyi

• Arkadaşlar bende bu tv ye kafayı taktım ama burada benzer ozelleklerde Samsung da önerildiğini gordum. Biraz daha isi bilen arkadaşlar teknik olarak artı eksi belirtirlerse çok sevinirim. 3d şart değil benim için salondaki philips 47 inç tvm de birkez bile kullanmadim. Bunu oturma odası için alacağım. Tesekkurlr

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.