Şimdi Ara

LG 42LA660S yeni model hakkında (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
58.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • qwq12 Q kullanıcısına yanıt
    Sa ustat ag baglantisindanmi yapiyorsun yoksa usb denmi?
    Agdan yapiyorsan her filmi videoyu acmaz bu tv ile ilgili degildir
    Ben su share programini kullaniyorumhttps://plex.tv bu programla sadece bir kac saniye upload ediyorsun ve acamadigi ne alt yazi nede video formati var denenmistir yani iyi bu lg nin smart share ozelligidir
  • https://plex.tv Lg smart share programidir
    Ben 2 aydir la 660s kullaniyorum gayet memnunum
    Cercevenin ince olmasi cok ama cok + sagliyor
    Ekranda koruyucu tabaka var ciddi anlamda denedim tv ye zarar vermek icin sivri birseyle saglam vurmak gerekiyor
    pc+telefon +tablet herseyi baglayabiliyorsunuz wifi yada kablolu baglanti ile
    Sag ve Sol alt koselerden (tam kose) isik suzmesi gibi bir kararti var(beyaz kararti) Cok rahatsiz etmiyor tvdede herhangi bir sorun yok
    Acamadigi video alt yazi formati yok ben bu kadar beklemiyordum ama 3d cok cok iyi gozlukler cok hafif ve kullanisli
    Herhangi bir oyun konsolu denemedim
    herhangi bir ev sinema sistemi denemedim yakin bir zamanda kismetse bakalimhttp://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-BH7530TW teknosada denedim muthis bir cihazdir)
    Kumanda konusunda bende cok teeddutte kaldim fakat ben tv olarak kullanmiyorum bir sıkıntı arz etmiyor
    - Yonleri tabiki var kul yapisi sonucta
    Karsilastigimiz zaman yada aklimiza geldigi zaman yazariz
    İyi forumlar




  • bende yaklaşık 2 aydır kullanıorum tv ama bazı video formatlarını acmıyor harici hd den hd filmler izliyorum bazıları acılıyor ama bazıları hakkında dosya formatı desteklenemiyor diyor bizzat lg yi arayıp bilgi aldım h264 tabanlı videoları acıyor x264 tabanlı videoları acmıyro dendi yani her türlü filmi rahatlıkla izleyemiyorum pekte memlun degilim tvden..
  • ben de bu modeli alalı 1 hafta oldu. tv den memnun sayılırım ancak webden 720p film izlerken yetersiz bellek hatası çok canımı sıktı. Usb bellek ile de çözemedim. Birde hdd den .srt uzantılı altyazıları okumadı. bellek hatasından bu altyzıyla fazla uğraşamadım asında.
  • efka_vasi E kullanıcısına yanıt
    bende benzer sorunla karşılaştım ama mcafee kullanıyorum.Devre dışı bırakınca nero da bağlantı oldu. Ayrıca wmediaplayer dada bağlantı yapabilirsin. Bende plex i deneyeceğim.Bakalım nasılmış?
  • cappadocialı C kullanıcısına yanıt
    Cihazın yazılım versiyonu nedir hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film seyrederken '' Yetersiz Bellek hatası '' problemini tam olarak nasıl çözebiliriz?
  • 4.22.07 sürüm.
  • bahsettiğim sorunları lg merkeze yazmıştım.Bugün bir yetkili aradı ve yetersiz bellek sorunu için bir çözüm yok, mutlaka webden izlerken sitelerin çerez, reklam v.s lerinden dolayı bu hata oluşuyor dedi.Ancak düşük kalitede izlersen veya reklamsız bir site bulabilirsen part part izleyebilirsin diyor.Usb bellek takmaklada tv nin belleği artmaz bunun için buda bir çözüm olmaz dedi ki bende çözüm olmadı zaten. Ancak youtube tivibu turkcell tv gibi sitelerden izleyebilirsiniz. Peki bazıları izliyor bazıları izleyemiyor ve hatta daha alt modellerde izlediğini söyleyenler var dedim cevap olarak mutlaka bu hatayı verir izlediğin kaliteye göre bir süre sonra bu hata oluşuyor dedi. Alt yazıyıda .srt uzantısını desteklediğini söyledi. Bunu denemek isterken DLNA dan bir türlü bilgisayarda tv yi göremedim. Daha önce bağlanmıştım bugün yine kafayı yedirdi. Nero 4 de,lg smartshare de denedim olmadı. TV de bilgisayarda kablosuz bağlantılı bir gün görse bir gün görmüyor bunuda anlamış değillim. Fakat şunu anladım bu smart olayı benim gibiler için cazip değil.Tak hdd yi tv ye izle o kadar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cappadocialı

    bahsettiğim sorunları lg merkeze yazmıştım.Bugün bir yetkili aradı ve yetersiz bellek sorunu için bir çözüm yok, mutlaka webden izlerken sitelerin çerez, reklam v.s lerinden dolayı bu hata oluşuyor dedi.Ancak düşük kalitede izlersen veya reklamsız bir site bulabilirsen part part izleyebilirsin diyor.Usb bellek takmaklada tv nin belleği artmaz bunun için buda bir çözüm olmaz dedi ki bende çözüm olmadı zaten. Ancak youtube tivibu turkcell tv gibi sitelerden izleyebilirsiniz. Peki bazıları izliyor bazıları izleyemiyor ve hatta daha alt modellerde izlediğini söyleyenler var dedim cevap olarak mutlaka bu hatayı verir izlediğin kaliteye göre bir süre sonra bu hata oluşuyor dedi. Alt yazıyıda .srt uzantısını desteklediğini söyledi. Bunu denemek isterken DLNA dan bir türlü bilgisayarda tv yi göremedim. Daha önce bağlanmıştım bugün yine kafayı yedirdi. Nero 4 de,lg smartshare de denedim olmadı. TV de bilgisayarda kablosuz bağlantılı bir gün görse bir gün görmüyor bunuda anlamış değillim. Fakat şunu anladım bu smart olayı benim gibiler için cazip değil.Tak hdd yi tv ye izle o kadar.



    Paylaşım için teşekkür ederim.
    Bende Notebook' tan Tv ye HDMI kablo bağladım. Ekran görüntüsünü Tv'ye aktarıyorum. Böyle film seyrediyorum.




  • cappadocialı C kullanıcısına yanıt
    Bazı yazılarda usb taktıktan sonra sorunun giderildiği iddia edenleri gördüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, panelin arkasında elimi gezdirdiğimde belli belirsiz bi elektrik yükü hissediyorum. cihaz fişe takılı olmasa bile üzerine bağlı ve fişe takılı başka bi cihaz olduğu zaman da hissediliyor. bu topraklamadan mı normal mi bi sorun mudur?

    yetersiz bellek sorunu mkvod uygulamasıyla çözülüyor.

    düzeltme: fişi topraksız prize taktığımı farkettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleksandrovic -- 16 Şubat 2014; 17:48:15 >
  • Merkabala Ben yeni bir televizyon aldım evime LG 47LA660s fakat malum bu televizyonda tek kumanda çıkıyor o da akıllı kumanda fakat evde bide canavar kızım var
    bende televizyona bir tane klasik kumanda almaya karar verdim fakat hangi kumanda uyumlu bulamadım yardımcı olur musunuz.


    Şimdiden Teşekürler....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahinprens

    Merkabala Ben yeni bir televizyon aldım evime LG 47LA660s fakat malum bu televizyonda tek kumanda çıkıyor o da akıllı kumanda fakat evde bide canavar kızım var
    bende televizyona bir tane klasik kumanda almaya karar verdim fakat hangi kumanda uyumlu bulamadım yardımcı olur musunuz.


    Şimdiden Teşekürler....




    Servisten orjinalini 25 tl ye alan var. Çinden çakmasını 10tl ye alan var. Türk sitelerinde huayu diye satılanlar var. Hepsi çalıştırır..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekürler ben bartındayım burdai servis 60 tl çekti galiba huayi markalıyı netten alacağım oda 25 tl gerçi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahinprens

    Teşekürler ben bartındayım burdai servis 60 tl çekti galiba huayi markalıyı netten alacağım oda 25 tl gerçi :)

    Acelen yoksa çinden al 11-12 tl ye gelir..
    Genede sen bilirsin..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yetersiz bellek sorunu ile bende karşılaştım gerçekten oldukça can sıkıcı bir problem, daha önceleri defalarca internetten film izledim ama bu hata ile karşılaşmamıştım aslına bakarsanız ben durumu şu şekilde değerlendiriyorum, filmleri izlerken 15-20 dk sonra videonun indirilmesi duruyor ve filmin dakikası o noktaya geldiğinde duruyordu bende sayfayı tekrar yenileyip filmi kaldığı yerden başlatarak devam ediyordum demek istediğim şu ki o zamanda bellek doluyormuş ama bunu bir hata gibi önümüze koymuyormuş. İkinci husus yani bu hatanın artması ve sıklaşması benim görüşüm her kez daha kaliteli film siteleri bulup artık en az 720p ile film izlemeye başladı bu sebebden de bellekler çok daha çabuk doluyor. Yazıyı sonuca bağlayalım tv ye (32gb toshiba) flash disk takma kısmı, ben önce arkadaşların söyledikleri dosyaları açarak en üstteki usp girişine taktım olmadı gene hatayı verdi sonra üstdeki 3 tanenin 1 numara yazanına taktım ve sonuç kısmen çözülmüş görünüyor, tam çözüldü diyemiyorum çünki bazen filmi indirmeyi gene yarıda kesiyor gene sayfa yenileme muhabbeti yapıyorum devam edebiliyorum en azından hata vermiyo, görüntü kalitesi yüksek başka bir filmde denediğimde de hiç bir sorun olmadan 25 dk lık partın tamamını indirdi, gece çok uykum geldiği için daha fazla uğraşamadım tekrar denediğimde sorun çözüldü yada çözülmedi diye sizleri bilgilendiririm.




  • usb ile çözüldü diyenleri bende gördüm fakat ben mi beceremedim bilmiyorum fakat olmadı. mkvod uygulamasını indireceğim şimdi biraz araştırdım güzel bir uygulama gibi anladığım kadarıyla. Üstadlara teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanser

    Arkadaşlar yetersiz bellek sorunu ile bende karşılaştım gerçekten oldukça can sıkıcı bir problem, daha önceleri defalarca internetten film izledim ama bu hata ile karşılaşmamıştım aslına bakarsanız ben durumu şu şekilde değerlendiriyorum, filmleri izlerken 15-20 dk sonra videonun indirilmesi duruyor ve filmin dakikası o noktaya geldiğinde duruyordu bende sayfayı tekrar yenileyip filmi kaldığı yerden başlatarak devam ediyordum demek istediğim şu ki o zamanda bellek doluyormuş ama bunu bir hata gibi önümüze koymuyormuş. İkinci husus yani bu hatanın artması ve sıklaşması benim görüşüm her kez daha kaliteli film siteleri bulup artık en az 720p ile film izlemeye başladı bu sebebden de bellekler çok daha çabuk doluyor. Yazıyı sonuca bağlayalım tv ye (32gb toshiba) flash disk takma kısmı, ben önce arkadaşların söyledikleri dosyaları açarak en üstteki usp girişine taktım olmadı gene hatayı verdi sonra üstdeki 3 tanenin 1 numara yazanına taktım ve sonuç kısmen çözülmüş görünüyor, tam çözüldü diyemiyorum çünki bazen filmi indirmeyi gene yarıda kesiyor gene sayfa yenileme muhabbeti yapıyorum devam edebiliyorum en azından hata vermiyo, görüntü kalitesi yüksek başka bir filmde denediğimde de hiç bir sorun olmadan 25 dk lık partın tamamını indirdi, gece çok uykum geldiği için daha fazla uğraşamadım tekrar denediğimde sorun çözüldü yada çözülmedi diye sizleri bilgilendiririm.

    sonuç hüsran az önce 1080p film açtım 4.dk da hata verdi zzzzz çözüm bula bilen buraya yazsın lütfen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanser

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanser

    Arkadaşlar yetersiz bellek sorunu ile bende karşılaştım gerçekten oldukça can sıkıcı bir problem, daha önceleri defalarca internetten film izledim ama bu hata ile karşılaşmamıştım aslına bakarsanız ben durumu şu şekilde değerlendiriyorum, filmleri izlerken 15-20 dk sonra videonun indirilmesi duruyor ve filmin dakikası o noktaya geldiğinde duruyordu bende sayfayı tekrar yenileyip filmi kaldığı yerden başlatarak devam ediyordum demek istediğim şu ki o zamanda bellek doluyormuş ama bunu bir hata gibi önümüze koymuyormuş. İkinci husus yani bu hatanın artması ve sıklaşması benim görüşüm her kez daha kaliteli film siteleri bulup artık en az 720p ile film izlemeye başladı bu sebebden de bellekler çok daha çabuk doluyor. Yazıyı sonuca bağlayalım tv ye (32gb toshiba) flash disk takma kısmı, ben önce arkadaşların söyledikleri dosyaları açarak en üstteki usp girişine taktım olmadı gene hatayı verdi sonra üstdeki 3 tanenin 1 numara yazanına taktım ve sonuç kısmen çözülmüş görünüyor, tam çözüldü diyemiyorum çünki bazen filmi indirmeyi gene yarıda kesiyor gene sayfa yenileme muhabbeti yapıyorum devam edebiliyorum en azından hata vermiyo, görüntü kalitesi yüksek başka bir filmde denediğimde de hiç bir sorun olmadan 25 dk lık partın tamamını indirdi, gece çok uykum geldiği için daha fazla uğraşamadım tekrar denediğimde sorun çözüldü yada çözülmedi diye sizleri bilgilendiririm.

    sonuç hüsran az önce 1080p film açtım 4.dk da hata verdi zzzzz çözüm bula bilen buraya yazsın lütfen.


    Şuan tekar denedim oldu herşey aynı yukarıda yaptığım gibi tek yapmanız gereken televizyona mail adresinizle giriş yapmak zaten taktığınız flash diskin içine girmeye çalıştığınızda bu işlemi yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir diyor bende daha önce kaydettiğim mail adresimşe giriş yaptım ve 1080p lik 25 dk lık partı hiç sorunsuz izledim tekrar sorun çıkarsa yazarım ama şuan için bir sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.