Şimdi Ara

LG 3D TELEVİZYON İÇİN LED PANEL LAZIM. SORUNUN RESMİ MEVCUT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Lehimlik iş var bence orada.

Modül ile panel arasındaki flex kablolar yenilenmeli.

Anakart ile modül arasındaki flex değil.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    O flex kablonun bir ucu cama yapışık. Yenileme işi Nasıl olacak ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

O flex kablonun bir ucu cama yapışık. Yenileme işi Nasıl olacak ki?

Onlar sıcak hava ile sökülebiliyordu sanırım.

Profesyonel bir havya gerekiyor onun için bildiğim kadarıyla.

Fabrikada robot lehim atıyor ona ama.

Ben küçük tablet panellerinde yapılanı biliyorum. Büyük paneller daha ince, onlar da nasıl olur bilemem.
  • Neyse dostum, Yurtdışından aldık bakalım. Koca ekran gelirse süper olacak.(Tabi sağlam ise)

Saygılar herkese
  • tr-ex T kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba,

Aliexpress'ten siparişim geldi, koca panel beklersekn küçük bir kutu gelmiş. Gerizekalı satıcıya sordum sen şakamı yapıyorsun 66$'a panel olurmu dedi. Ben de ilanın resmini çekip sen panelle birlikte ilan açmışsın dedim. Dispute açtım ve Aliexpress'ide olaya kattım. Aliexpress anlaşın diyecek ama ben ne yapayım bu anakartı.
    İade etsek bir ton para tutar.

Bu arada Türkiye'de satan stokta kalmadı yazmış.
    http://beylikduzutelevizyon.tr.gg/LC420EUF--k1-SD-k2---k1-F2-k2--LG-42LW4500-LED-PANEL-320-TL-.-.htm

Başka varmı bildiğin dostum.

Akşam 2 saat uğraştım bozuk panelle bir tane 100 ohmluk direnç bozuktu değiştirdim yine olmadı. Hatta görüntü iyice karıcalı oldu.

• fktanik kullanıcısına yanıt
    hayır kardeş sen dispute aç anlaşmak yada senin iade yapman gerekmiyor. Paranı iade alırsın merak etme
  • tr-ex T kullanıcısına yanıt
    Türkiyede ucuz yollu bulabilirmiyiz dostum. Sen bu işleri iyi biliyorsun sanırım
  • fktanik kullanıcısına yanıt
    kardeş sıklıkla gitti gidiyor ve sahibinden.com utakip et mutlaka düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Tekrar merhaba,

Aliexpress'ten siparişim geldi, koca panel beklersekn küçük bir kutu gelmiş. Gerizekalı satıcıya sordum sen şakamı yapıyorsun 66$'a panel olurmu dedi. Ben de ilanın resmini çekip sen panelle birlikte ilan açmışsın dedim. Dispute açtım ve Aliexpress'ide olaya kattım. Aliexpress anlaşın diyecek ama ben ne yapayım bu anakartı.
    İade etsek bir ton para tutar.

Bu arada Türkiye'de satan stokta kalmadı yazmış.
    http://beylikduzutelevizyon.tr.gg/LC420EUF--k1-SD-k2---k1-F2-k2--LG-42LW4500-LED-PANEL-320-TL-.-.htm

Başka varmı bildiğin dostum.

Akşam 2 saat uğraştım bozuk panelle bir tane 100 ohmluk direnç bozuktu değiştirdim yine olmadı. Hatta görüntü iyice karıcalı oldu.

satıcı malını geri ister yada kısmi iade yapamakda isteye bilir ptt 400gr kadar pakete 20tl fiyat biçiyor bence geri gönder

• korozyonun kralı olmuş keşke su ilk döküldüğü zaman çaresine bakılsaymış çok daha iyi olurmuş ama
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Bir tane direnç komple yanıktı.
    Kondansatörleri ölçmedim. Onlar yapar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.