Bildirim
Lg 3d Gözlük kullanımı [ YARDIM ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım benim plazma tv ile aynı gözlükler.Dostum yanında verilen usb kablosu ile şarj etmen lazım yoksa açılmıyor.Sağında ya da solunda olabilir yumuşak plastikten bir parça var onu kaldır.Kutu içeriğindeki usbyi bağla istersen tv den istersen pc den şarj edebilirsin.Yaklaşık 2 saat sonra yeşil ışık yandığında şarjdan çekebilirsin.Sonrasında 3D filmin varsa (bluray veya usb) tv ye bağla filmi aç.Kumandadan 3D tuşuna baş ekranda 3D yi aktifleştire ok de sonra izlediğin film sbs yani yan yana görüntü şeklindeyse ona getir ok e bas.Sonra 2 msj daha çıkıyor yok başnız ağrırsa kapatın falan yazar.Fazla konuşma deyip 2 kere ok e bas :))
Eğer ki elinde 3D film yoksa uydudan hd kanal varsa bu sefer 3D ayarından 2D>3D yi ok le.görüntü gölgeli bir hal alacak.Sonra gözlüğü tak sağ üstteki küçük düğmeye bas görüntü düzelecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: ABUX
Sanırım benim plazma tv ile aynı gözlükler.Dostum yanında verilen usb kablosu ile şarj etmen lazım yoksa açılmıyor.Sağında ya da solunda olabilir yumuşak plastikten bir parça var onu kaldır.Kutu içeriğindeki usbyi bağla istersen tv den istersen pc den şarj edebilirsin.Yaklaşık 2 saat sonra yeşil ışık yandığında şarjdan çekebilirsin.Sonrasında 3D filmin varsa (bluray veya usb) tv ye bağla filmi aç.Kumandadan 3D tuşuna baş ekranda 3D yi aktifleştire ok de sonra izlediğin film sbs yani yan yana görüntü şeklindeyse ona getir ok e bas.Sonra 2 msj daha çıkıyor yok başnız ağrırsa kapatın falan yazar.Fazla konuşma deyip 2 kere ok e bas :))
Eğer ki elinde 3D film yoksa uydudan hd kanal varsa bu sefer 3D ayarından 2D>3D yi ok le.görüntü gölgeli bir hal alacak.Sonra gözlüğü tak sağ üstteki küçük düğmeye bas görüntü düzelecek.
ABUX kardeş. Bende LG 50PB690V3D FULL HD PLAZMA TV satın aldım. Satıcı bana tv ile birlikte alırsam 2 adet gözlük için 18 TL ödeyeceğimi söyleyince kabul edip aldım. Ama onların içinde bahsettiğin usb kablosu falan yoktu. Sadece pil vardı onu taktım. Gözlüğün orta yerinde bir yeşil, bir kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bu esnada televizyon ayarları bölümüne örnek 3D resim koymuşlar çalışıyor mu bak diye. Ama görüntüde gözlüklü yahut gözlüksüz bir değişiklik olmadı. 3D mevzularından baya uzak olduğum için beceremedim sanırım.Yanlış bir şey mi yapıyorum?
-
bu tvnin kullanıcısı değilim ama sadece forumda okuduklarıma göre konuşuyorum , galiba gözlüğü açıp tvnin önündeki lg yazan yere 10 saniye kadar tutuyorsunuz -
Kardeşim bende de aynı panel var. Öncelikle panelin hayırlı olsun 3D gözlük konusuna gelince, ben LG AG-S360 gözlüğünü almıştım servis bir şeyler yaptı veya yapıyormuş gibi yaptı ve gitti ben de 1 gün sonra 3D film indirip izlemeye çalıştım fakat ne yaptıysam işe yaramadı ve sonunda iade edip paramı geri aldım.Forumdaki LG 50PB690v ana konusunda sordum ve düzgün bir cevap alamadım arkadaşın dediğini denemekte fayda var ama bir çok kişi bu gözlüğü çalıştıramadığı için iade edip Samsung'un SSG-5100GB gözlüğünü alıp tanıtmayı başarmışlar. Bence biraz daha araştır düzgün bir sonuç bulamazsan Samsung'un gözlüğünü almanı tavsiye ederim. -
Aynı dert bendede vardı paneli bıle geri vermeye düşündüm Fransa'dan kuzenim ayarları işleri ilk onceden gözlüğü acma butonuna 2sanıye basılı tutuyorum Isık kırmızı yanacak sonra 8. 10 saniye kadar tutuyordu ışık yeşile donuyor bu gözlüğü ayarlarını ekrana baktığımızda camları kararısa alındı demektir sonrasında tv nın alt orta kısımda lg yazısının2.3 santım alt tan yukarı bakarak sekilde 10 12 saniye tutuyordu ekranda 3d güncellemesi cikacak ve gözlüğükullanıma hazır hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X