Arkadaşlar belirtmiş olduğum marka plazma tv'yi geçen hafta aldım, ben tv olayından fazla anlamadığım için bayaı düşündüm ama peşin para 1160 ytl 81 cm için uygun geldi. satıcının bana bu tv yeni çıktı lcd'den daha iyi kimse bilmez bu ürünü kaliteli vs. bilgilerine bir türlü inanmak istemedim. ama 1500 lira ile aradaki para farkını düşününce lcd yerine plazma alıyım dedim ve aldım.
sonuç
1. 81 cm plazma tv çok iyi görüntü performansı veriyor 2. kendi kolonları çok zayıf kesinlikle ek ses sistemi lazım 3. altın kablo aldım ama fark oldumu onu anlayamadım 4. samsung piyano kasaya olan tutkumu bu tvninde piyano kasa olması bastırdı 5. teknosa ya gidip mağazadaki hiç kimsenin bu ürün hakkında bilgi sahibi olmaması ve plazma da 32" yok iddaa etmesi ve benim aldığımı kanıtlamam adamlarında iyi fiyat iyi ürün demesi beni bir hayli mutlu etti 6. almayı düşünen arkadaşlar var ise şiddetle tavsiye ediyorum
arkadaşım almış olduğun ürün hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olur işallah,almış olduğun plazmadaki görüntünün nasıl olduğunu bizlerinde görebilmesi için en kısa sürede resimleri bekliyoruz