LG firması tarafından piyasaya sunulan şu an türkiyede benzer boyutta muadili bulunmayan bir ürün olan LG 32 PC 51 82 cm plasma tv türkiyede şatışa sunuldu linkte ürünün canlı performansı ile ilgili fotoları ve teknik özellikleri ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. http://www.teknoyenilik.com/ Darısı diğer markaların başına saygılar....
arkadaşım tepkin çok enteresan cihazı izlemeden böyle bir tepki yanlış bence neticede bu 82 ekran bir tv bilgisayar monitörü değil en azından ekranı plastik değil ve teknolojik bir ürün. bence ürünün canlı performansını inceledikten sonra bu tip yorumlar yapalım. üründe 2 adet HDMI bağlantısı mevcut neticede bütün sinyalleri girip izlemen mümkün ... saygılar
Kesinlikle yetersiz kontrast ve çözünürlük. Plazmanın LCD karşısındaki en temel üstünlüğü olan kontrastı yani yüksek siyah seviyelerini baştan kaybetmiş. Bunu neden alayım diye soran birine nediyeceksin ki? Berbat bir TV ve tutması imkansız. Bu arada "acayip uygun fiyat" nedir?
istanbul digicom merkezden aldığım bilgiye göre ürünün görüntü kalitesi çok başarılıymış özellikle doğal renk konusu lcd deki pastel renklerin yerini doğal renkler almış.Tabi en iyisi canlı performansını izlemek olacak ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 11 Ocak 2008; 13:26:55 >
Dandik bir ürün, çözünürlüğe bak allah aşkına bu devirde: 852 X 480
HD bile değil
Kontrast da 1800:1, neresi plazma bunun
Sorun plazmanın iyi olması yada kötü olması değil, sorun senin davranışın. Adam emek vermiş, bir bilgiyi paylaşmış, sen saygısızlık yapıyorsun. Ban ne, muhaha ne, ayı mı oynuyor, ciddi ol biraz. Eleştiri yapacaksan da, doğru düzgün fikrini söyle 'bu devirde 852X480 çözünürlüklü tv yapılırmı' de. Eleştir, dalga geçme.
Dandik bir ürün, çözünürlüğe bak allah aşkına bu devirde: 852 X 480
HD bile değil
Kontrast da 1800:1, neresi plazma bunun
Sorun plazmanın iyi olması yada kötü olması değil, sorun senin davranışın. Adam emek vermiş, bir bilgiyi paylaşmış, sen saygısızlık yapıyorsun. Ban ne, muhaha ne, ayı mı oynuyor, ciddi ol biraz. Eleştiri yapacaksan da, doğru düzgün fikrini söyle 'bu devirde 852X480 çözünürlüklü tv yapılırmı' de. Eleştir, dalga geçme.
Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş. Reklam kokan hareketler yapmayın, vestel/arçelik/beko bile bu plazmadan iyi 32" LCD üretiyor, bu ne biçim çözünürlük/kontrast anlamadım gitti Bir de müjde diyorsunuz sanki teknolojide yenilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 11 Ocak 2008; 13:42:45 >
kontrast oranı dinamik kontrast değil gerçek kontrast ... birde şöyle düşünün geçen sene 7.seri pioneerlarda kontrast oranı 3.000 -4.000 lerde idi ama 15.000 lik bütün markalrdan daha iyi siyahlara sahipti bunu nasıl açıklarsınız.?.. kontrast oranını tescilli kontrol edilecek bir ölçüsü olmadığından eline kalemi alan 10000 20000 kntrast değerleri yazıyor bu ne kardeşim yok böyle herkes 2008 yılında yaşıyor benim bildiğim tekbir şey vardır yeni ürünler herzaman daha ileri görüntü kalitesine sahiptir... saygılarımla
arkadaşım sanki evinizde 82 plasmanız varmış gibi yazmışsınız daha önce hayatınızda görmediğin bir cihazın evet reklamnı yapıyorum (yenilikçilik reklam yapmaksa kabul) niye bukadar kızdın anlamıyorum lcd tv satıcısı falanmısınız....yanlış bir şey yazdıysam özür dilerim....
quote:
Orjinalden alıntı: PhantomX
Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş. Reklam kokan hareketler yapmayın, vestel/arçelik/beko bile bu plazmadan iyi 32" LCD üretiyor, bu ne biçim çözünürlük/kontrast anlamadım gitti Bir de müjde diyorsunuz sanki teknolojide yenilik.