Şimdi Ara

LG 32LS570S almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
11.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 hz dahili uydu alıcılı smart tv vs ozellikte 999 tl vatan bilgisayarda almalımıyım sizce

• kerem kardeşim yaklaşık onbeş yirmi gündür bende bu tv yi araştırıyorum aynı şekilde vatan da gördüm almayı düşündüm foruma da kaç kere yazdım ama tv hakkında pek bir bilgisi olan yok sanırım ama özellilk ve fiyat olarak gayet iyi duruyor başka firmalarda da biraz daha yüksek fiyatı benim 3d'yle de işim pek olmadığı için bu tv hoşuma gitti özellikleri olarak, almayı düşündüğümde vatan stoklarında kalmadı gösteriyordu ama bu mesajı yazmadan hemen önce stoklarda gördüm ve siparişini verdim umarım memnun kalırım tv yi aldıktan sonra düşüncelerimi ve görüşlerimi paylaşırım. Benim kullanım amacım da diğerleri gibi tv yanında hd film ve bilgisayar oyunu üzerine olacak bakalım istediğim kaliteyi bulabilecemiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih410650

kerem kardeşim yaklaşık onbeş yirmi gündür bende bu tv yi araştırıyorum aynı şekilde vatan da gördüm almayı düşündüm foruma da kaç kere yazdım ama tv hakkında pek bir bilgisi olan yok sanırım ama özellilk ve fiyat olarak gayet iyi duruyor başka firmalarda da biraz daha yüksek fiyatı benim 3d'yle de işim pek olmadığı için bu tv hoşuma gitti özellikleri olarak, almayı düşündüğümde vatan stoklarında kalmadı gösteriyordu ama bu mesajı yazmadan hemen önce stoklarda gördüm ve siparişini verdim umarım memnun kalırım tv yi aldıktan sonra düşüncelerimi ve görüşlerimi paylaşırım. Benim kullanım amacım da diğerleri gibi tv yanında hd film ve bilgisayar oyunu üzerine olacak bakalım istediğim kaliteyi bulabilecemiyim..
    geldi mi siparişiniz vatan bilgisayardan aldın degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 06kerem1907

geldi mi siparişiniz vatan bilgisayardan aldın degil mi

Alıntıları Göster
    Evet daha dün aldım daha gelmedi siparişim Pazartesi Salı gibi gelir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih410650

Evet daha dün aldım daha gelmedi siparişim Pazartesi Salı gibi gelir sanırım

Alıntıları Göster
    kardesım iade et onu hd uydu alıcısı yok diolar içinde sitede öle yazıyormuş bende 32LM611S sipariş ettim 1.149 tl ye inşallah bekledıgım gibi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06kerem1907

kardesım iade et onu hd uydu alıcısı yok diolar içinde sitede öle yazıyormuş bende 32LM611S sipariş ettim 1.149 tl ye inşallah bekledıgım gibi çıkar

Alıntıları Göster
    valla ben uydu alıcısını göz önünde tutarak almadım zaten ürünü tv de gömülü uydu alıcılarından pek verim elde edileceğini düşünmüyorum aldık artık gelince bakacaz durumuna, zaten vatanda yine stoklarda kalmamış geldiği gibi bitti ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: jin_spider

kerem kardeşim yaklaşık onbeş yirmi gündür bende bu tv yi araştırıyorum aynı şekilde vatan da gördüm almayı düşündüm foruma da kaç kere yazdım ama tv hakkında pek bir bilgisi olan yok sanırım ama özellilk ve fiyat olarak gayet iyi duruyor başka firmalarda da biraz daha yüksek fiyatı benim 3d'yle de işim pek olmadığı için bu tv hoşuma gitti özellikleri olarak, almayı düşündüğümde vatan stoklarında kalmadı gösteriyordu ama bu mesajı yazmadan hemen önce stoklarda gördüm ve siparişini verdim umarım memnun kalırım tv yi aldıktan sonra düşüncelerimi ve görüşlerimi paylaşırım. Benim kullanım amacım da diğerleri gibi tv yanında hd film ve bilgisayar oyunu üzerine olacak bakalım istediğim kaliteyi bulabilecemiyim..

Aynen ben de sizin gibi düşündüm ve aldım,tv elime geldi. Teledünyanın sd yayınını izliyorum. Tek problemim internete bağlanamadım. Ayrıca bir usb wifi aparatı takılması gerekiyormu acaba? Wireless listesi olan ve oradan kendi ağımı seçme ekranı göremedim ben. İnternete bağlanabilen var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 42UB820V yardım.
    9 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Aynen ben de sizin gibi düşündüm ve aldım,tv elime geldi. Teledünyanın sd yayınını izliyorum. Tek problemim internete bağlanamadım. Ayrıca bir usb wifi aparatı takılması gerekiyormu acaba? Wireless listesi olan ve oradan kendi ağımı seçme ekranı göremedim ben. İnternete bağlanabilen var mı ?

Alıntıları Göster
    Evet wireless aparatı gerekiyor tv için kablosuz bağlantı için, daha tv'im gelmedi inceleme yapamadım sizin ilk intibanız nasıl tv hakkında

• quote:

Evet wireless aparatı gerekiyor tv için kablosuz bağlantı için, daha tv'im gelmedi inceleme yapamadım sizin ilk intibanız nasıl tv hakkında

Ben ethernet kablo takarak internete bagladım,gece 1 de yataktan kalkıp. Wireless i bekleyemedim.Ki muhtemelen 150 falan civarı bir aparatsa almayacagım. Takınca önce bi yazılım güncellemesi yapayım dedim.3.3 versiyonundan 4.x versiyonu varmıs,onu güncelle dedim, 1 saatten fazla sürdü,browser ve diger bubble ları incelemeden sızmışım koltukta. (Baglantımın 1 mbps a düşmüş olması da geç sürmesinde etkendir)

Teledünya ile SD yayınları izliyorum. NTV gibi kanallar dışında dandik ara scart kablonun da vermiş olduğu yetkiye dayanarak cok kaliteli bir görüntü elde ettigimi söyleyemem. Ama flash disk ile izlenen filmde güzel diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Ben ethernet kablo takarak internete bagladım,gece 1 de yataktan kalkıp. Wireless i bekleyemedim.Ki muhtemelen 150 falan civarı bir aparatsa almayacagım. Takınca önce bi yazılım güncellemesi yapayım dedim.3.3 versiyonundan 4.x versiyonu varmıs,onu güncelle dedim, 1 saatten fazla sürdü,browser ve diger bubble ları incelemeden sızmışım koltukta. (Baglantımın 1 mbps a düşmüş olması da geç sürmesinde etkendir)

Teledünya ile SD yayınları izliyorum. NTV gibi kanallar dışında dandik ara scart kablonun da vermiş olduğu yetkiye dayanarak cok kaliteli bir görüntü elde ettigimi söyleyemem. Ama flash disk ile izlenen filmde güzel diyebilirim.

Alıntıları Göster
    iyi günler

bu tv den bendede var. mkv lerde falan görüntü çok güzel. sd yayında denemedim zira hiç sd yayın izlemeyeceğim zaten ps3 için aldım tv yi fakat
    smart share den bir film izlerken sesi 100 e getirsemde çok çıkmıyor ses. bu sizdede varmı benim tv mi bozuk ? veya özel bir ayarmı gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atrinn

iyi günler

bu tv den bendede var. mkv lerde falan görüntü çok güzel. sd yayında denemedim zira hiç sd yayın izlemeyeceğim zaten ps3 için aldım tv yi fakat
    smart share den bir film izlerken sesi 100 e getirsemde çok çıkmıyor ses. bu sizdede varmı benim tv mi bozuk ? veya özel bir ayarmı gerekiyor ?

Alıntıları Göster
    ACİLLLLL,

lg 32ls570s OYUN PERFORMANSI

BÜYÜK HARFLERE DİKKAT LÜTFEN ACİL.

bu cihazı kullananlar pc den bağlayıp fifa pes vb oyun oynamış olan var mı?

bu benim için çok önemli. akşam gidip teşhir ürününe vatan pc den bakıcam

oyun performansına göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

1000 tl yi geçemem.

""""kullananlar lütfen yorum yazarsa memnun olurum""""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nettebiri -- 21 Eylül 2012; 14:23:30 >

• bu tv den bende de var. dahili hd uydu alicisi var. teknosadan lg an wf 100 aldim 59tl ye wireless modeme baglanip internete giriyorum. hd yayin mukemmel.
    an mr 300 kumandanin ucuzlamasini bekliyorum.onu da alacagim.

nokia e72 ile tv yi modem uzerinden baglayabiliyorum.

sorusu olan varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

bu tv den bende de var. dahili hd uydu alicisi var. teknosadan lg an wf 100 aldim 59tl ye wireless modeme baglanip internete giriyorum. hd yayin mukemmel.

Merhaba,

LG 32LS575S modelini almayı düşünüyorum. Şu anda 999 TL. Hızlı al sitesinde satışta. Çift kumanda kullanmamak için uydu alıcısı olan bir tv almayı düşünmüştüm. Ama uydu alıcısı olan tv.ler için bir forum üyesi aşağıdaki soruyu sormuş ama cevap alamamış. Sizin bir fikriniz var mı bu konuda.

quote:

.... bi çalışanla konustum ve dahili uydu alıcısı olanı alma dedi.. neden diye sordum .. dahili olursa sürekli güncelleme yapmak ister bu güncellemeyide servise yaptırdıgınızda 20-30tl gibi bi ücret alırlar bu yuzden önermiyoruz falan dedi. siz neler düşünüyosunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tkaslan

quote:

bu tv den bende de var. dahili hd uydu alicisi var. teknosadan lg an wf 100 aldim 59tl ye wireless modeme baglanip internete giriyorum. hd yayin mukemmel.

Merhaba,

LG 32LS575S modelini almayı düşünüyorum. Şu anda 999 TL. Hızlı al sitesinde satışta. Çift kumanda kullanmamak için uydu alıcısı olan bir tv almayı düşünmüştüm. Ama uydu alıcısı olan tv.ler için bir forum üyesi aşağıdaki soruyu sormuş ama cevap alamamış. Sizin bir fikriniz var mı bu konuda.

quote:

.... bi çalışanla konustum ve dahili uydu alıcısı olanı alma dedi.. neden diye sordum .. dahili olursa sürekli güncelleme yapmak ister bu güncellemeyide servise yaptırdıgınızda 20-30tl gibi bi ücret alırlar bu yuzden önermiyoruz falan dedi. siz neler düşünüyosunuz?

Alıntıları Göster
    uydu alıcısı yaramaz ama ls575s performansı tatmin edici

• quote:

Orijinalden alıntı: tkaslan

quote:

Merhaba,

quote:

yillardir goldmaster uydu alicim vardi. bu tv yi alinca kaldirdim. turksat yayinlarini goldmasterda oldugu gibi izlemeye devam ediyorum. izleyemedigim kanal yok. dahili uydu alicisinin ne kotu yani olabilir ki. al tek kumanda ile keyfine bak. ntv tv8 mac sirasinda sifreye girerse sifreli yayin uyarisi veriyor. ben zaten izlemiyorum izleyecek olursamda diger tv den izlerim.

• quote:

Kardeş ben de bu tv den almayı düşünüyorum.Teledünya hd yayınlarını izlemek için conax modül almam yeterli mi? Dahili uydu performansından ve genel olarak tvden memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge2007

quote:

Kardeş ben de bu tv den almayı düşünüyorum.Teledünya hd yayınlarını izlemek için conax modül almam yeterli mi? Dahili uydu performansından ve genel olarak tvden memnun musun?

tv den gayet memnunum. dahili uydu cok guzel. yanda modul girisi var ama hic kullanmadim. tek kumanda cok rahat oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golge2007

quote:

tv den gayet memnunum. dahili uydu cok guzel. yanda modul girisi var ama hic kullanmadim. tek kumanda cok rahat oluyor.

Alıntıları Göster
    O fiyata alınabilecek en güzel ürünlerden bitanesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

O fiyata alınabilecek en güzel ürünlerden bitanesi.

Alıntıları Göster
    Bunun ekranı sert cam olandan mıdır yoksa şu bazılarının ıslak dediği şöyle bastırınca içe doğru esneyip görüntüyü dalgalandıran türden midir, Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hada

Bunun ekranı sert cam olandan mıdır yoksa şu bazılarının ıslak dediği şöyle bastırınca içe doğru esneyip görüntüyü dalgalandıran türden midir, Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla sert olandan ancak mağazalara gidip kontrol etmeden almayın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.