Şimdi Ara

LG 32LM611S vs LG 32LW4500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
8.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evdeki tüplü tv yi yenilemenin vakti geldi. İki model arasında kaldı 32LM611S ve 32LW4500. LW4500 teknosa da mevcut ama teşhir ürünü onun için LM611S ye yöneldim. Siz hangisini tavsiye edersiniz? 32LM611S şuan teknosada 1349TL, kliksada 1279TL.

Sizin başka önerileriniz varsa alabilirim. Bütçe maksimum 1400TL. 32" veya 42" olabilir. 3D mutlaka olmalı.

• SLm 100TL daha werebilirseniz 2 tv önerebilirim 3D

http://www.teknosa.com/arama/#!/32es6100/sayfa_1/liste/
    200hz ,smart tv, dahili wi-fi
    http://www.teknosa.com/arama/#!/32es6710/sayfa_1/liste/
    400hz ,smart tv,uydu alıcısı,dahili wifi bu tv beyaz renk
    Not:2 tvden de gözlük çıkmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolcano41

SLm 100TL daha werebilirseniz 2 tv önerebilirim 3D

http://www.teknosa.com/arama/#!/32es6100/sayfa_1/liste/
    200hz ,smart tv, dahili wi-fi
    http://www.teknosa.com/arama/#!/32es6710/sayfa_1/liste/
    400hz ,smart tv,uydu alıcısı,dahili wifi bu tv beyaz renk
    Not:2 tvden de gözlük çıkmıyor...

Peki bunların gözlükleri nasıl FPR mi yoksa aktif 3D mi? ve gözlük fiyatları ne kadar?

• Selam,

Bende 32LW4500 araştırma içerisindeyim. 999 TL' ye güzel fiyata var. Ama internet üzerinden alış veriş beni düşündürüyor. Siz 32LW4500' ü Tekkosada ne kadar buldunuz acaba ?

http://www.bedavacim.com/?urun-4303-LG-32LW4500-82-Ekran-Full-Hd-3D-Led-TV-7-Adet-3D-Gozluk-Hediyeli.html&ref=akakce&v=0.21.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Selam,

Bende 32LW4500 araştırma içerisindeyim. 999 TL' ye güzel fiyata var. Ama internet üzerinden alış veriş beni düşündürüyor. Siz 32LW4500' ü Tekkosada ne kadar buldunuz acaba ?

http://www.bedavacim.com/?urun-4303-LG-32LW4500-82-Ekran-Full-Hd-3D-Led-TV-7-Adet-3D-Gozluk-Hediyeli.html&ref=akakce&v=0.21.6

Teknosadaki 32LW4500 de 999TL idi. Ama teşhir ürünüydü yani kapalı kutu değildi. Ben dün Forum Bornovadaki teknosa extra daydım ordaki elemana sordum LW4500 ve LW5500 kalmamış. Bana LM serisinden bak LW serisi eskidi dedi. Bende 32LM611S i sordum iyi bir model tavsiye ederim dedi. Fiyatı daha da düşer mi dedim (kampanyalı fiyat 1349TL) düşmez dedi. Sonra bi elemana daha sordum biraz daha bekle fiyatı biraz daha düşer dedi. Benim de bekleyecek gücüm kalmadı artık. Yarın kısmetse kliksadan 32LM611S alacağım. Bu arada 32LM611S in teknosa fiyatı sitesinde 1709TL gözüküyor. Daha dün akşam 9 civarı teknosadaydım kampanyada fiyatı 1349TL idi. Son seçenek kliksa kaldı inşallah fiyat arttırmaz.

Bedavacim'in sattı ürünler EsseGrup garantisi altında yanı paralel ithalat. Garantiyi LG Türkiye vermiyor ona göre alın. Onun dışında fiyat iyi 999TL + 50TL kargo 1050TL ye gelmiş olacak.

• Arkadaşım bunuda göz önünde bulundur;

Arkadaşlar son zamanlarda gördüğüm en iyi fiyat bu ihtiyacı olan kaçırmasın,
    PHILIPS 42PFL4307K/12 FULL HD 3D LED LCD TV 1699 + %10 wp ile 1530 civarına gelir
    3d fpr led + smart tv + dahili uydu alıcı

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/lcd-televizyon/900190209
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşım bunuda göz önünde bulundur;

Arkadaşlar son zamanlarda gördüğüm en iyi fiyat bu ihtiyacı olan kaçırmasın,
    PHILIPS 42PFL4307K/12 FULL HD 3D LED LCD TV 1699 + %10 wp ile 1530 civarına gelir
    3d fpr led + smart tv + dahili uydu alıcı

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/lcd-televizyon/900190209

LM611S de karar kıldım. Bu arada Forum Bornova Teknosa Extra'da 32LM611S mağazaya özel 1349TL.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    LG 42LM615S İncelemem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba 3 gün önce almış olduğum 32lm611s ile ilgili izlenimlerimi aktarayım.

Tv yi PC ve PS3 oyun konsolunu birlikte kullanmak için aldım.
    PC de yazı karakterleri çok keskin netlikte değil aa biraz kullandıktan sonra çok fazla gözünüze takılmıyor.
    PS3 de oyun keyfi mükemmel, hatta bir kaç oyunu 2D den 3D ye dönüştürerek oynadım derinlik hissi gayet başarılı.
    Gözlükler inanılmaz hafif, normalde numaralı gözlük kullandığımdan LG nin gözlükleri hiç rahatsız etmiyor.

Gelen servis yetkilileri usb den film oynatmanız için harddiskin fat32 formatta olması gerektiğini söylemişti. Onlar gitikten sonra Ntfs formatta ki filmlerin olduğu Hdd yi taktığımda sorunsuz gördü. Mkv formatlı filmlerin hepsini oynatıyor ama genelde ses desteklenmiyor uyarısı aldım.
    Filmlerde altyazıyı mükemmel basıyor. Gerçekten bu konuda çok başarılı bir iş çıkartmışlar.

Dahili uydu alıcısı beni baya bir uğraştırdı. Yerel kanallar dışında hiç bir ana kanala (TRT, Kanal D, Atv gibi) ulaşamadım. Yan ototmatik araa yaptığımda bu kanalları bulamıyor. O yüzden internette biraz araştırdım ve bir kişinin yardımıyla halletim. Çok hızlı kanal geçişleri olmasa da gayet iyi.

Sonuç olarak bu ürünü tavsiye ederim arkadaşlar.

Sevgi ve saygıyla kalın...

• Selam Arkadaşlar

Bende dün LG 32LW611S aldım hobi odası için. PC + PS3 + XBOX360 cihazlarım için kullanmak için artık emektar 26 inclik Vestel Millenium emekli ettim. Uzun zamandır 32LW4500 ve 32 LW5500 araştırma ve inceleme halindeydim. Bir arkadaşım tavsiyem üzerine 42lw5500 aldı sonrada benden yardım istedi Avatar 3D SBS mkv uzntılı filmi usb den test etmeye başladık. İnanın ne yaptıysam 3D olayı almadık gittik. PC den HDMI yaptık POWERDVD12 den yaptık. Bir kaç ayardan sonra mükkemmel bir 3D deneyimi yaşadık. Kafam ama halen neden usb den bu olayı yaşamamızın sebebini araştırdım aynı sorunu yaşaya birisini yazısını okudum o sorunu sağ/sol ektikisini sol/sağ yaparak gidermiş. Bir pük noktası var bu işin öğreneceğiz. Bende size LG 32LW611S de bir kaç saatlik deneyimi mi anlatim. PC de aldığım 3D film deneyimini Usb den pek fazla alamadım halen araşirma halindeyim PS3 ve XBOX250 gayet güzel görüntü almaktayım. Modemim çoklu çıkışa sahip ağa bağlantısı otomatik ayarlıyor. PC den paylaşımlı dosyaları görmekte Video dosyasından mkv dosyasını izlettirmiyor Usb den 2,5 segate Hdd AVATAR 3D SBS 13 gb dosyayı takılarak oynatmakta. Dual Play olayı için ayrı gözlük satılmakta. Kumanda biraz yabancılık çektim o da alışkanlık olmadığı içindir. Ama ne olursa olsun 200 MHZ olayı ve yeni bir teknolojiye sahip olduğu için mutluyum. Yukardaki yorumda fat32 olayında ise 13 gb bi dosyayı zaten yükleme şansı yok nfts 42lw5500 bayağa akışkan şekilde izlettiyor ama 32LM611S de takıla takıla gidiyor. Birde 3,5'luk Hdd deneme yapacağım belki hdd rpm hızından kaynaklanıyor olabilir. Bununla ilgili yorumu mu ilave edeciğim.

Bu televizyonu sahip olmama sağlayan anneme sonsuz teşekkürler. Annem Seni çok seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEOPLANET1974 -- 18 Haziran 2012; 11:55:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NEOPLANET1974

Selam Arkadaşlar

Bende dün LG 32LW611S aldım hobi odası için. PC + PS3 + XBOX360 cihazlarım için kullanmak için artık emektar 26 inclik Vestel Millenium emekli ettim. Uzun zamandır 32LW4500 ve 32 LW5500 araştırma ve inceleme halindeydim. Bir arkadaşım tavsiyem üzerine 42lw5500 aldı sonrada benden yardım istedi Avatar 3D SBS mkv uzntılı filmi usb den test etmeye başladık. İnanın ne yaptıysam 3D olayı almadık gittik. PC den HDMI yaptık POWERDVD12 den yaptık. Bir kaç ayardan sonra mükkemmel bir 3D deneyimi yaşadık. Kafam ama halen neden usb den bu olayı yaşamamızın sebebini araştırdım aynı sorunu yaşaya birisini yazısını okudum o sorunu sağ/sol ektikisini sol/sağ yaparak gidermiş. Bir pük noktası var bu işin öğreneceğiz. Bende size LG 32LW611S de bir kaç saatlik deneyimi mi anlatim. PC de aldığım 3D film deneyimini Usb den pek fazla alamadım halen araşirma halindeyim PS3 ve XBOX250 gayet güzel görüntü almaktayım. Modemim çoklu çıkışa sahip ağa bağlantısı otomatik ayarlıyor. PC den paylaşımlı dosyaları görmekte Video dosyasından mkv dosyasını izlettirmiyor Usb den 2,5 segate Hdd AVATAR 3D SBS 13 gb dosyayı takılarak oynatmakta. Dual Play olayı için ayrı gözlük satılmakta. Kumanda biraz yabancılık çektim o da alışkanlık olmadığı içindir. Ama ne olursa olsun 200 MHZ olayı ve yeni bir teknolojiye sahip olduğu için mutluyum. Yukardaki yorumda fat32 olayında ise 13 gb bi dosyayı zaten yükleme şansı yok nfts 42lw5500 bayağa akışkan şekilde izlettiyor ama 32LM611S de takıla takıla gidiyor. Birde 3,5'luk Hdd deneme yapacağım belki hdd rpm hızından kaynaklanıyor olabilir. Bununla ilgili yorumu mu ilave edeciğim.

Bu televizyonu sahip olmama sağlayan anneme sonsuz teşekkürler. Annem Seni çok seviyorum

yusufh ve NEOPLANET1974 İzlenimlerinizi aktardığınız için teşşekkür ederim. 3D olayı hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevirim. LW5500 ile 3D deneyimi aynı mı?

Dual Play için ayrı gözlük almanız gerekmiyor. Bunun için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_51282246/tm.htm

• iki gözlükte 2 sağ ve 2 sol cam olayı mı
  • LW5500 ile 3D deneyimi aynı mı? derken kast ettiğin nedir açabilirmisin biraz
  • Inpu yaptıktan sonra etiklendirmede pc seçeneğini seçersen düzeleceğini düşünüyorum
  • Servi ne güzel sallamış Fat32 formatlı diske 4GB'dan fazla içerik ekleyemezsiniz zaten. NTFS'de sıkıntı olmaz
  • quote:

iki gözlükte 2 sağ ve 2 sol cam olayı mı

Galiba öyle. Bunu dusty hocama sorarsan daha iyi cevaplayacaktır.

3D mevzusunda demek istediğim aynı derinliği veriyor mu iki model de? Yine bu forumda bir arkadaş tam derinliği alamadın demişti 611S de onun için sordum.
  • Derinlik konusunda usb den film izlerken alamadım ben dahil ortamda olan herkes alamadı 5500 de belki birşeyi yanlış yapıyorduk ama pc den hdmi ve Power 12 3D yapınca tv uçtu resmen harika bir görüntü seyri oldu. Sonra düşünmeye başladım.

1. PC den hdmi yapıyorum bu hdmi 1.4 destekli, kablomda 1.4 ve tv bağlanıyorum harika bir seyir alıyorum
    2. PS3 den 1.4 hdmi kablosuyla seyrediyorum harika bir seyir alıyorum

o zaman neden usb den aynı etki olmuyor bence sorun her iki cihazın 3d desteki olması. usb den direk tv işlemcisi yeterli olmuyor demek
    ama yanılabilirim de
  • quote:

Derinlik konusunda usb den film izlerken alamadım ben dahil ortamda olan herkes alamadı 5500 de belki birşeyi yanlış yapıyorduk ama pc den hdmi ve Power 12 3D yapınca tv uçtu resmen harika bir görüntü seyri oldu. Sonra düşünmeye başladım.

1. PC den hdmi yapıyorum bu hdmi 1.4 destekli, kablomda 1.4 ve tv bağlanıyorum harika bir seyir alıyorum
    2. PS3 den 1.4 hdmi kablosuyla seyrediyorum harika bir seyir alıyorum

o zaman neden usb den aynı etki olmuyor bence sorun her iki cihazın 3d desteki olması. usb den direk tv işlemcisi yeterli olmuyor demek
    ama yanılabilirim de

Teknosa da 1199TL düştü 611S alıyorum arkadaş daha fazla bekleyemeyeceğim. İnşallah hayırlısı olur.
  • olur kardeşim
  • Tam siparişi verirken ürün sadece teknosa mağazalarında dedi almıyom arkadaş işe bak yav
  • quote:

iki gözlükte 2 sağ ve 2 sol cam olayı mı

Evet, bir nevi gözlük modifikasyonu yapmak gerek. Tek gözlüğün her iki camında sağ-sağ veya sol-sol olacak yani.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.